+1 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,461 puan) tarafından

Birkaç gündür dizim ağrıyordu ayağımın üstündede misket gibi bişey çıktı 

Bugün hastaneye gittim röntgen çekildi 

Doktor ödümu kopardı bianda ailende protez kullanan var mı diye sordu yok dedim 

Allah Allah bu yaşta bu nasıl olur dedi

Doktor bey ne oluyor dedim dizinde aşınma var dedi kemik arasındaki boşluklar sende daha fazla bu genetiktir dedi

İlaç kullan olmasa iğne yapariz dizine dedi 

Çocuğu emziriyorum hemen sütten kes kolajen kullanmaya başla dedi 

Nasıl korktum ya hastaneden çıktım eşime oğluma sarılıp ağladım oğlum bana doğru koştu çok kötü oldum

Allah'ım dermansız dert vermesin insan anne olunca her hastalığa daha çok üzülüyormus🥲

4 Cevaplar

0 oy
(8,665 puan) tarafından

Titok da bir kız gördüm , dizinde kireçleme varmış, bamya yiyodu hergün 

(3,461 puan) tarafından

Yaa bende bakayım tşk ederim 

-Reklam-
0 oy
(208 puan) tarafından

Allah sifa versin canim ,gorumcemde aynii kac kere igne oldu ise yaramadi en aon ameliyat oldu platin takildi

(3,461 puan) tarafından

Bir şekilde oğluma bakayım da 🥲

0 oy
(3,433 puan) tarafından

Benim kaynanamda var bu sorun. Fizik tedavi, kremler, ilaçlar ve iğneler, hepsini yaptı. Şu ara sakinleşti, ağrıları yok. Ama belli bir süre sonra tekrar nüksediyor. 

(3,461 puan) tarafından

İşte bize tuhaf gelen de bu doktor bile şaşırdı bu yaşta nasıl olur diye genelde yaşlılarda olurmuş ve genetikmis  yüzde doksan genetikle geçmiş bana 

Cevap için tşk ederim inşallah benimki de geçer bakalım 

0 oy
(3,272 puan) tarafından

Bende de ayni sorun var doktor yasin buyuk olsaydi protez yapardik dedi. 

Igne oldum hic faydasi dokunmadi. Kolajen kullandim ilk haftalar iyiydi. Vucut alisinca etkisi azaldi. Kardesim eczaci Glukozamin iceren bi takviye getirdi o da cok iyi geldi. Ama ona da alisinca etkisi gecti. Ara ara agri kesici niyetine aliyorum. Kuyruk yagi kremim var o iyi geliyor. Cok agrim olursa dizlik kullaniyorum.

Şifa Allahtan diyip günleri deviriyorum.

(3,461 puan) tarafından

Bu ne ya eskiler bizden sağlam 

Annem de zeytinyağı sür o iyi geliyormuş dedi 

İnternetten egzersizlerine bakıp başladım 

Ben aşırı korkuyorum ya bilmiyorum 

(3,272 puan) tarafından

Egzersi, olarak pilates + yoga yapiyorum. Butun ilaclarsan dhaa etkili. Sporsuz asla rahat edemiyorum.

(3,461 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 584 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseees Annesi (169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,302 soru

24,084,232 cevap

331,378 kullanıcı

...