0 oy
311 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (114 puan) tarafından

Aranız iyi konuşuyorsunuz hiçbir şey yok ortada beni arıyor bir bahane ile sen benim hakkımda böyle bir şey demişsin diyor ben de demediğimi biliyorum ve yengeme söylüyorum ki ben öyle bir şey söylemedim ben kime söylemişim o kişinin ismini söyle diyorum hayır diyor ve sonra beni her yerde siliyor ve engelliyor siz olsanız ne yaparsınız

9 Cevaplar

+2 oy
önce (3,190 puan) tarafından

Ne dediğimin peşine düşer eger iftiraysa bende ona engeli basarım 

önce (114 puan) tarafından

Ben onu engellemedim ben de numarasını sildim ben de ınstagram'ımdan sildim benimle sabah beni arıyor can ciğer konuşuyor akşam beni arıyor sen böyle demişsin yazıklar olsun dedim eğer sen başkasının sözüne inanarak bana böyle yapıyorsan dedim sana hiçbir şey demiyorum ben kimseye bir şey demedim dedim kim ne diyorsa da iftira atıyor dedim sen yalan söylüyorsun benimle ilişkini kesmek için dedim iftira atıyorsun dedim

önce (3,190 puan) tarafından

İftira atan kişiyi öğren gerekirse evine git yüz yüze gel o kişiyi bul 

önce (84 puan) tarafından

Vücut çatlakları için hangi bölüme randevu alınıyor

-Reklam-
0 oy
önce (948 puan) tarafından

Ne hali varsa görsün derim .

Çok kafama taktım benn

önce (948 puan) tarafından

O zaman peşine düş. 

önce (84 puan) tarafından

Hoca çatlakları için hangi bölüme randevu alınıyor

0 oy
önce (8,051 puan) tarafından

Canı cehenneme der yoluma devam ederim. Eğer gerçekten aranız iyi olsaydı, samimi olsaydı, peşine düşerdi doğrusunu öğrenmek isterdi. Ama kesip atmayı seçmiş. İnanmak istemiş ve inanmış. Benim hayatımda böyle insanların yeri yok açıkçası. Ne güzel beni yormadan çıktı hayatımdan diye sevinirim 

Aynen dediğiniz gibi yani insan en azından beni arardı böyle güzel bir şekilde konuşuruz sen buna demişsin ben de delirdim ki ben böyle bir şey dememişim kimseye yalan konuşuyorlar ortak bir yol bulurduk yani kalkıp beni dinlemeden silip engellemek bu resmin yani iletişimini benimle kesiyorsun benimle muhatap olmamak için bahane aradığın basbay ortada yani ben

önce (8,051 puan) tarafından

Aynen öyle. Yüzleştirseydi ama o iletişimi kesmeyi seçmiş. Bence sende boş ver hiç düşme peşine 

0 oy
önce (2,638 puan) tarafından

Benimki de bu hafta bana iftira attı. Allah'tan benim dediklerimin kanıtı duruyor da kendimi akladım. Abimle aramı açacak pislik. O kadar değer verirdim sürekli konusurdum. Aynı durumu yaşadım canım hatta şuan yaşıyorum. Abim için bir şey yapmıyorum alttan alıyorum ama bıktım. Artık abimi de gözüm gormeyecek o noktaya geldim

Bende düşündüm abimi ariyim  dedim  sonra alalha bıraktım 

0 oy
önce (23,303 puan) tarafından

Kendi bilir çokta tın derim ne diyeceğim yengeyi dert edecek kadar akraba ilişkilerine düşkün değilim giden kimse yolu açık olsun modunu açalım çok oldu 

0 oy
önce (116 puan) tarafından

Eşim ve çocugumdan başka kimseyi takacak kadar önemsemiyorum 

Bende kim ne dedi kim ne yaptı çok takıyorum ne yapcam böyle yaslandim 

0 oy
önce (10,320 puan) tarafından

Ben olsam herşeyin zamanını beklerdim hiç umrumda da olmaz bende hiç aramazdim

0 oy
önce (1,601 puan) tarafından

Abimin olduğu bir an çatkapı gider kanıtlamasını isterim. İftira bu, boru değil.

Kanıtlıyorsa cevabım da vardır, zaten söyleyeni göreceğim için onu da arar hoparlöre veririm.

İkisinden biri yalancı çıkacağı için en temizi bu olur benim açımdan. Ondan sonrası beni ilgilendirmiyor, benim kaybedeceğim bir şey olmazdı çünkü. Kendimi aklamanın peşine düşerdim 

0 oy
önce (4,556 puan) tarafından

Ortaya çıkarmadan durmam ben 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 711 göst.
25 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 292 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 2,143 göst.