0 oy
122 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (18 puan) tarafından

Homm bitkisele üye oldum.Gerçekten neyin nesidir doğru mu yaptım para kazanırmıyım.yazar mısınız ?

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,849 puan) tarafından

Çevren var mı , çevren önem verir mi biyle şeylere ? Eğer yoksa maalesef boşuna kayıt olmussundur.

önce (147 puan) tarafından

bend ebile seylere kendime indirimli almak icin uye olurum. urunum bittikce alirim.  iste cok uye yapman laizm . benim dayimin esi ilkokul mezunu bi halttan anlamazdi. dayimda okul

muduru. esi liseyi bitirdi acikdan falan bu ise atildi amway yapio. baya kazanio.  ama ne varki cocuklar ilkokuldan beri yapio bu isi. kizlar dipsiz bassiz dayimin iteklemesiyle . biri acildi sacildi digerini geceleri yollardan topluyorlar lisede brakcakdi bilmiom suan ne dirumda  . dayımla Yengem hafta sonu otellere organizasyonlara kahvaltılar kahvaltılara gidiyorlar kızlar evde tek başına kalıyor biri eve birini atıyor öbürü çıkıyordu basıyor gidiyor dışarılara sonra gecenin köründe yollardan topluyorlar ikisini de ki dayım mesela inanılmaz dindardır bizim zamanımızda bizim sevgililerimiz olduğu zaman anneler babalarımız duyurmadan dayıma şikayet ediyordu dayım da gidip bizimkileri dövüyordu düşün yani şimdi kendi kızları hepten yoldan çıkmış durumda çünkü ana yok baba yok başlarında o şekilde yaparsan eğer bütün evini evini ihmal edersen eğer kazanıyorsun 

önce (18 puan) tarafından

: ))) 

Vay desene dolandırıyolar haram yedikleri ozmn milleti kandırıp kazanacaksın diyip kandırıyolar 

Yapmam zaten gruba ekliyolar sonra ogrupta hedkes birbirine liderim miderim diyor ilk girdim baktım dedim bu ne saçmalık liderim :):):)

önce (4,851 puan) tarafından

O gruplara çok aldılar beni 2 gün anca sabrettim hiç benlik değil sürekli bir pofpoflama yalaklık

-Reklam-
0 oy
önce (4,851 puan) tarafından

Çevren çoksa satışta güzel para kazanırsın. Tabi çevre çokluğuda bazen yetmiyor çevrenin zengin olmaası lazım 3 e 5 e bakmaması lazım yoksa katalog fiyatı nı bile pazarlığını yaparlar

0 oy
önce (1,577 puan) tarafından

bi ara bende taktim o zmnlar her ay sadece 350lik alisveris yapman gerekiyordu kiiii ne zmn maas verecekleri belli deil en az 6 ay boyunca alisveris yapcaksn ustune fiyatlar cok pahali kayit olmadan biraktim bende

Ohooo 6 ay ölme eşeğim ölme e bu dolandırıcılk

0 oy
önce (147 puan) tarafından

okadar kolay olsa herkes kazanir. urun satmaktan cok milleti uye yapacaksin onlarin satislari uzerinden prim kazanacakdin tabi onlar katif satis yapacak ve keni kollarina aktif satis yapan uyeler getirecek. bunun icin zöm zöm ora senin bura benim gezmen lazim her delige girip cikip satis yapmaya ve uye toplamaya calisman laizm

Benim de kafam yatmadı zaten 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 707 göst.
31 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysglnva (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hg99 (796 puan) tarafından soruldu
0 oy