Elimde kendime ait ufak bi param var. Her ay da bi miktar devletden alıyorum. Ama devletden aldığım çok az.
Oğlum 14 aylık. Onun için bahçemizde salnıncak, futbol sahası, basket sepeti, kaydırak, oyuncak ev, bahçe için oynalınacak oyuncaklar almak istiyorum. Böylece beni çok yormaz (hamilelikden çoçukla oyun oynayamıyorum) . Kendi bahçemizde kendimize ait küçücük parkımız olur.
Diğer taraftan aralık başı doğumum olcak. Sezeryan sırasında polit var onuda aldırmayı düşünüyorum. Doğum ve çoçuk masrafları.
Başka fikrimde şu. Hepsini boş ver. Eşine yükle. Kendin için altın birikimi yap.
Eşim çalışmıyor. Ona yüklesem bi şekilde hall eder. Ama istediğim gibi olmaz ve borcumuz olur. O da benim parama asla mudahele etmez ben şunu yapalım demesem.
. Çalışmıyor çünki çalışmak istemiyor çünki iş beğenmiyor. Hem zor olmasın diyor hem yüksek maaş istiyor. Girdiği işde en fazla 6 ayçalıştı şimdiye kadar. 10 gün önce bi iş için elindeki parayla hazırlık yapıb başka şehire gitti. 4 gün çalıştı. 4günde çıkacağını belirtib 7günde işden ayrıldı. O böyle yapınca bende ona karşı hep anlayış göstermek zorunda diğilim
Kiraya verdiğimiz evle geçiniyoruz