Kızımın bir hafta sonra doğum günü hediye ne alsam şimdiye kadar hiç doğum gününde hediye almadım üç yaş bitiyor dörde giriyor ona hangi oyuncakları almalıyım varmi aklınızda
Bundan al kuzum yorumlarda çok güzel 🥰
Ücretini ben hallettim prensesin hediyesi olsun
İşte bu yüzden bu postlar açılıyor. Yapmayin kanmayın şunlara. Resmen istedi ve istediğini aldı.
Merryy belki gerçekten ihtiyacı var . Neden önyargilisin??
Önyargılı değilim, ihtiyacı varsa alttan alttan istemesin. Böyle daha çok göze batıyor. Sence de bu postu açarken böyle yardım geleceğini Ümit etmedi mi? Ayrıca bunun dışında da bildiğim birkaç şey var açıklamak istemiyorum. İhtiyacı yok demiyorum ama böyle alttan alttan istenmesi seni beni s*****yerine koymak demek.
Belki gerçekten fikir arıyor.
Gerçi burda bir sürü kandırmaca dolandırmaca yaşanmış. Belki de haklisindir.
Maddi durumu kötü olabilir anlarım, fakat soruyorum sana ev kira değil, kocası gurbette inşaatta. Ben de agriliyim , aynı memleketliyim. Benim babam da inşaatta çalıştı fakat amele bile iyi para aliyor. Bir tek çocuk var . O da okula bile gitmiyor. Millet asgari ücret + kira ile geçiniyor. Hadi diyelim gerçekten ihtiyacı var bu postta iyi niyet sezmiyorum. Hiç almadım diyor e çocuğunun neyi sevip sevmediğini en iyi o bilmez mi? Eminim su an parasını ben karsiliyim diyenlere özelden yazıyor. Benim sinirlendigim nokta saf yerine konulmamiz. Hepimiz için geçerli bu. Nice postlar gördük burda. Sen de şahit olmussundur. O yüzden ben inanmıyorum. Ve fikrimi de açık açık söylüyorum.
Maşallah ailesine dair herseyi biliyorsun 🙂
Doğru düşünüyorsun bende huylandim şimdi. Hiç bir oyuncak almadiysa çok seçeneği var buraya sormaya bile gerek yok belki de .
Zaten burda söylüyor anlatıyor her şeyi. Bir de ben de agriliyim. Gerçekten her şeyimiz benziyor Derya ile. O yüzden yazıyorum.
Evet biraz masum düşünüyorsun, bence biraz şüpheyle bakmalısın.
Haklısın . Ben zaten kimseye bir şey göndermem burda . Gözümle görerek, emin olarak yapmam lazım
Kızlar ben deryaya bu postuna bakarak yardım etmedim daha önce de tanıyordum edıyordum velhasıl ben onun yasadıgı yerı evi falan gördüm ettim çok oncesinde
Yaşadığı yeri az çok tahmin ediyorum. Kendileri evlerine yatırım yapmıyorsa bu onun hatası. Neyse ne , Allah hayrinizi kabul etsin
Sevdiği birsey var mi istediği birsey kizim fotoğraf severdi ona kamera aldım 200 tlye
Trendyoldan mı aldnz acaba isim marka nedir benimde kızım cok sever fiyat uygun geldi
scooter, su kum oyuncağı, bisiklet
ben bu yaz bunları aldım, bebeğim bayılıyor. bunlardan yoksa tercih edebilirsin
Kızının sevdiği şeyleri sadece sen bilirsin canım neye ihtiyacı var hangi oyuncağı var yada yok ☺️
Hiç oyuncağı var desem yalan olur iki küçük bebeği var onlaro çok sever giydirir kızım biraz değişik normal seyelri sevmiyor değişik şeyleri seviyor
Eğer scooterı yoksa o olabilir oyuncak tarzı istiyorsanız müzikli dans eden bebek var 3 yaşındaki kızıma onu almıştım beğenmişti
Oyuncak mutfak veya bavul doktor seti kızım ikisi ile de çok güzel oynuyor
Çok pahalı degiler mı
Tabi bütçeni bilemem sende haklısın
A101 e BİMe bak istersen
Bebek al ona konuşan bebekler ölüyor canim
Benim kızım 4 yaşında kutu oyuncakları almaya basladim ikimizin oynayacagi. Veya makyaj seviyor cocuklar icin masalı olanlar var. Paten cift tekerlekli olandan bu yaz cok memnun kaldım hep onunla oynar
Hangisi dedin abla
Kutu oyuncakları nedir
Zeka gelistirici el beceri geliştirici. Mesela bardak oyunu yaz trendyola o tarz kutu oyunları
Tamam teşekkürler
Scotter al cnm
Ne kadar para ayirabilirsin ona göre tavsiye de bulunucam
700e kadr şimdiye kadar hiç oyuncak almadm ilk defa alicm doğum günü bir hfta sonra
Kız çocuk için seçenek çok
Scooter
Dr seti
Mutfak seti
Kuaför seti
Dişçe seti
Konuşan bebek
Boyama kitabı ve boya
Etkinlik kitabı
1,471,540 soru
24,100,112 cevap
332,372 kullanıcı