0 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından

Yaşayanlar bakar mı acaba cockualrim birj 20 aylık kızım emiyor diğeri üç buçuk yaşında oğlum ama kayınpederim gili sevmiyor yani cockuk benim babam gike daha düşkün bu karari dün gece aldım eşimin ailesi tarafından sürekli azarlanip huzurum kaçırıyorlar cokcualrima kötü de davranıyorlar tartaklama falan ama böyle küçük yerlede çocuk babada kalsın diye herşey yaparlar çok ta Medeni insanlar da sayılmazlar cockualrim velayetini almak için ne gibi yollar izlemeliuim ve nasıl delil ve kanıtlar toplayayim ki kesinlikle velayetini ben alayım ayrıca çok ciddi bir şekilde bu aileden hakarete maruz kalıyorum ve eşim gik bile demiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(1,344 puan) tarafından

Bir şey yapmana gerek yok ki çocukların küçük zaten sana verirler de eşinle konuş güzel güzel niye bir tepki vermiyor ailesine önce evliliğini kurtarmaya çalış bence 

(9 puan) tarafından

Bunu çok denedim kurtarmak dün akşam annesi beni azarlarken televizyon izliyordu ben odaya gittim ağlıyorum odaya gelince gözyaşimi silmek yerine yattı tek kelime etmeden ama ben çalışmıyorum gitsem de babamlara giderim ona rağmen verirler mi

-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım cocuklar küçük olduğu için tabiki sana verilir.

Eşini karşına al iki medeni insan gibi konuşun 

Sakın surat asma ağlama eğilme ve dik dur senin ne kadar üzüldüğünü kırıldığını anlasın 

Sanırım aynı evde yaşıyorsunuz kayın validenle pederinle.

Ama esinin de seni ezdirmemesi lazım 

Ağzını açıpta gık demiyorsa o zaman başka bir sorun

Eğer durumunuz olursa ayrı eve çıkın derim 

Ayrı eve çıkarsınız biseyler düzelebilir düşüncesindeyim 

Eğer herseye rağmen yine düzelme yoksa o zaman başka yol olmalı 

(9 puan) tarafından

Malesef eşimde de ayrı eve çıkacak got yok annesi havla dese havlar ama sorun şu ki ben de eşime güvenip ayrı eve çıkmam kumar ile elimizde ne var ne yoksa ailesini de dahil aldı habersizce yedi 

tarafından

O zaman sıkıntı canım

Sana hakaret küfür ettikleri zaman telefonuna ses kaydı yap 

Çocuklarını ittirip kaktıklarını da kameraya cek 

Eşinin kumarını nasıl kanıt alırsın onu bilmiyorum 

Muhtemelen dısarda oynuyordur 

(9 puan) tarafından

Hesap hareketleri gibi şeyler alsam olmaz mi

(1,193 puan) tarafından

Olur da açıklama da kumar borcu diye yazmamıştır bence ses kaydı mahkemede yasal sayilmiyor ama video falan alabilirsen belki işe yarar ayrıca çocuklar annenin hakkı mahkeme direk anneye veriyor anne istemezse o zamn babaya he anne de ister ayrı evde baksın çocuklarına ister babasının evinde hiç farketmez

0 oy
(1,951 puan) tarafından

Şimdi sana yazacaklar tabiki o çocukları sana verirler felan bunların hepi hikaye canım herşey eşinde bitiyor mahkeme yaşları küçük anne bakımına muhtaç diyip senden taraf olsa bile huzursuz edecek olan gene ediyor benim geçici velayet elimdeydi daha mahkeme bitmemişti babaları aldı kaçırdı iki gün karakolda yattım sonuç oda babası bişey yapamayız dediler onca tehtite rağmen yani yanındakini sen tanıyorsun ona göre olc bic yoksa mahkeme zaten anneye verir şuan ama erkek tarafı galiba bizimkiler gibi Doğan çocuk babanın kafasindalar öyle anladım.

B.o.k.yesinler böyleleri 

(9 puan) tarafından

Cockularin şuan nerde merak ettim sende mi alabildin mi onlari

(1,951 puan) tarafından

Boşanma olmadı eşim çocuklar çok ağladı bende dayanamadım şuan hamd olsun iyiyiz ama içim 🥺onca şey yaşatıyorlar sonra herşey unutulsun istiyolar

(9 puan) tarafından

Gerçekten de tek teselim ahiret inancı olan bir dinde olmamiz diğer dünyada fitir fitir burnundan gelecek inşallah hepsinin

(9 puan) tarafından

Allah daha iyi etsin kuzum Rabbim bu daha bozmasın huzurunu

(1,951 puan) tarafından

Amin cümlemizin inşallah merak etme kimsenin yaptığı yanına kalmıyor sende tukeniyorsun ama olsun Allah bu dünyada da ahirette de alicak hakları yada verecek elhamdülillah 

0 oy
(25,535 puan) tarafından

Devlet zaten vermez avukata bu bilgileri verdinmi birde işe girme imkanın varsa çalışırsan hiç alamazlar

(9 puan) tarafından

Var aslında hatta benim hala üniversitesi kaydım var aslında okuluma devam etsem ataması iyi bir bölüm okuyurdum ise atanabilir bile ama önce iki yıl okumam lazım buna rağmen verirler mi 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 66 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ygzkaan (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 203 göst.
0 oy
5 cevap 434 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,894 soru

24,104,532 cevap