Kızlar şahsen çocuklar okuduktan sonra dağıldı kitap gibi değil bazıları instegramda kitap gibi nasıl bu kadar düzenli anlamıyorum ya sizinkisi
Her şeyin bir yeri olmalı. Örneğin tişörtle kazağı aynı yere koymamalısınız.
Ütülü olmalı veya kırışık olmamalı.
Güzel bir katlama stili olmalı.
Organizer kullanmalısınız.
Genelde askıya asarak alan açmalısınız. Tıkış pekiş görüntü hiç güzel değil.
Öyleydi karıştı bacım
Kızımınki de kendimizin de öyledir hepsinin bir yeri var ve dağılmasına müsade etmem
Tek çocuk mu baci
Tek çocuk canım dolap içlerini karıştırma gibi huyu yok belkide o yüzden bilmiyorum 🤷♂️
İşte benimkiler indiriyor
Kızlarım benden daha düzenli 🤭 onların gardırop a hiç karışmam kendileri düzenler
Bazen derim bemkinede el atın pek güzel yaparlar
Maşallah maşallah maşallah
Şuan dolabim bit pazarı gibi karışık sjsjsh
Gel bı sarılalım
Gel bacim gell
3 çoçuğum var 3 ününde dolapları kitap gibidir
Oğlum 13 yaşında benım korkuma dağıtamaz biraz da alışkanlık evde giydiklerini bile ütülerim
Ya maşallah bendede öyleydi çocuklarım durmuyor artı çok sağlık sorunu yaşadım çocuğumla açıkçası dolapları kitap gibi yapamadım ilgiyi tüm ona verdim
Bir tişört veya jean aldıpın zaman bozulduğunu gördüğün de hemen düzelterek eğer sonraya kalsın dersen dağılır gider
Aynen öyle oluyor
Benim dolabım da açık dolap,her zaman kitap gibi dizilidir. Tek yöntemi de az kiyafet. Esimin de benim de bütün eşyalarımız bir dolaba sığar.
Nasıl bir dolap bizimkisi 3 Kapaklı bir dolap bir kapağı benim iki kapağı eşimin
Mağazada satılan 6 kapaklı dolabın kapaksız hali. Yani 3 kapak benim 3 kapak onun oluyor bu hesapta.
Bizimkisi gibi ozaman
1,477,242 soru
24,180,709 cevap
336,315 kullanıcı