+1 oy
612 göst.
Diğer kategorisinde (21,823 puan) tarafından

Günaydın Kızlar ☺️ Kızımda hiç aserme falan yaşamadım sadece sağlıklı beslenme bebeğe kilo alayım diye uğraşıyordum 

Şuan da oğluma hamileyim hemen hemen herşeyden tiksindim et tavuk yumurta peynir yeni yeni yemeye başladım 30 haftalıgim bu arada 🤣 ama deli gibi buz yiyorum katır kutur şuan bile yiyorum o kadar hoşuma gidiyor ki anlatamam 🤣🤣

Sizinde varmı böyle garip asermeler

32 Cevaplar

+1 oy
(3,843 puan) tarafından

Oğluma hamileyken sadece bir kere canım közlenmiş mısır istedi bu kadar😅 o da aşerme sayılmaz. Aşermedim yani bişey😅

(21,823 puan) tarafından

Normal şeyler bunlar anormal yokmu 😁😁

-Reklam-
+1 oy
(3,342 puan) tarafından

Benim canım lahana turşusu çekti ve bir sürü aldım hiç birini begenmedim istediğim tad yoktu aradığım tadı bulana kadar aldım ama yine bulamadım:(( bende ümidi kestim o günden beridir lahana turşusu yemiyorum doğuma kadarda canga yedim eşim kutu kutu alırdı ben gece bilr yerdim 

(21,823 puan) tarafından

Canga dedin canım çekti 🤤🤤

(3,342 puan) tarafından

Hakkını helal et🥺

(21,823 puan) tarafından

Kız alırım helal olsun bacım bulunmayan bişey mi sanki

(3,342 puan) tarafından

Olsun canım sonuçta hamilesin 

Napiyo nasilsin

(21,823 puan) tarafından

Çok şükür canım sen nasılsın 

+1 oy
(884 puan) tarafından

Aşermem olmadı ama çaydan kokusundan çok tiksiniyordum. İçemedim hiç. Doğumdan bir süre sonra içmeye başladım 

(21,823 puan) tarafından

Çay yasak bana o yüzden sürekli icesim geliyor 

+1 oy
(392 puan) tarafından

Yaşadığım ülkenın özel soslu tavugu var baharatlarından biri türkiyede bulunmuyor 4 ay boyunca ağladım o soslu tavuk için sonunda yedim ama çıldırmış gibi aşerdiğim zaman yiyememek çok canımı yakmıştı

(21,823 puan) tarafından

Ay kötü olmuş bu 

(392 puan) tarafından

Ne yazık ki 

+1 oy
(373 puan) tarafından

Karpuz dan tiksinmiştim ilk oğluma hamileyken hala görünce aklıma geliyor öyle bayıla bayıla yemiyorum kışın ortasında deli gibi yeşil erik istiyordum rüyalarıma giriyordu kargoyla sadece 3 tane getirtmiştik o da ezik büzük bişeydi galiba buzlukta saklamışlar yedikten sonra birdaha rüyalarıma girmedi :D ikincide hiç olmadı şimdi tekrar hamileyim daha cinsiyetini bilmiyorum ama süreklş ekşi soğuk şeyler canım istiyor soğuk soğuk nektari yemeye bayılıyorum cinsiyeti ne olacak merakla bekliyorum :) 

(21,823 puan) tarafından

Ben 2 gebelikte ekşi istedim

+1 oy
(1,378 puan) tarafından

Oğlumda yenilebilir kil çok canım çekiyordu ama yemedim tabiki.

Bu hamileliğimde halen cinsiyetini bilmiyorum 5 aylık olduk . çimento canım çekmişti 🤣

(21,823 puan) tarafından

O kilden bende istiyorum tadını çok merak ediyorum 

(1,378 puan) tarafından

Boşver kız yemeyelim 

+1 oy
(1,806 puan) tarafından

Aşermenin gerçek olmadığını düşünüyorum. Vücut eksik olanı çocuğa yetmediği için istiyor olabilir, bu normal. Ama kalkıp da öyle dizi filmlerdeki gibi bir aşerme yok ya.

Oğlumda her hafta İskender yemeğe gidiyorduk çünkü Özbeklerin etleri aşırı leziz oluyor. 

Bir de orada dondurma kültürü yok bizimki gibi, fellik fellik çikolatalı dondurma aramıştık.

Benim koku duyum doğuştan beri çok az, yüzde yirmilerde falan. Tencerenin kapağını açıp eğilmem gerekiyor kokusunu alabilmek için.

Kızıma hamileyken aç olduğumuz bir an arabanın içine gözleme kokusu dolmuştu, meğer sokakta satıyorlarmış. Aşermedim yani.

Bir kere de ben kornişon turşuyu çok severim, sanki yemişim gibi bir tat oluştu ağzımda. Gittim baktım dolapta bir tanecik kalmış. Onu da yedim.

Öyle efsanevi bir aşerme yaşamadım ki bence gerçek de değil. İhtiyacına göre canın çekiyor sadece yoksa yemezsem olmaz şeklinde bir açlık yok. 

(21,823 puan) tarafından

Asermek bencede çok abartilan bişey değil ama benim canım çekiyor ve illa yemem lazım onu gebelikte bu şekilde genelde 

+1 oy
(2,671 puan) tarafından

ayy kızıma hamileyken bende yiyordum bide soğuktu havalar yine çıkarıp yiyordum deli gibi bana oyi geliyordu 😂 bunda hiç böyle bişey olmadı 

(21,823 puan) tarafından

Dişlerim dışında sorun yok bende de 😁😁

+1 oy
(1,539 puan) tarafından

Burdaki eriklerden aşermiştim Allahtan ağaç doluydu da doya doya yemiştim tam zamanıydı şuan da görünce bile midem bulanır tiksinirim 🙄

(21,823 puan) tarafından

Çok yiyince tiksinti geldi belkide

+1 oy
(46 puan) tarafından

Yaz ayları Allahtan  :) ilkinde cips çiğköfte turşu çok tükettim oglum oldu şimdi ise daha küçük ama canım kış helvası ve kahve çekiyor :)  

(21,823 puan) tarafından

Benimde yaz helvası çekiyor bizim oranın helvalari meşhurdur onlardan çekiyor birde 

+1 oy
(113 puan) tarafından

Ben kekin pismemjs hali varya firina sürmeden once onu asermistim 😁bende sen gibi kendimi bildim bileli buz kar yerim ve yazin ortasinda kar çekmişti canim hala çeker kar yağdığında cokk yerimm surekli 😁

(21,823 puan) tarafından

Kar  bende yerim ama buzu hiç yemezdim gebelikte bana biseyler oluyor buzluk buz kalıplarıyla doldu 

+1 oy
(4,991 puan) tarafından

Oğlumda zeytinden aşırı tiksindim oysaki çok severdim . Garip değil benimkide bol bol portakal yerdim ozamnda ne bol portakal çıkmıştı 2012 de 

(21,823 puan) tarafından

Ben oğlumda herşeyden tiksindim kızımda böyle bişey olmamıştı

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 438 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde HicKimse. (75 puan) tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 1,024 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Semanur2534 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 612 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,879 göst.
22 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,858 soru

24,117,251 cevap

333,296 kullanıcı

...