+1 oy
595 göst.
Diğer kategorisinde (21,014 puan) tarafından

Günaydın Kızlar ☺️ Kızımda hiç aserme falan yaşamadım sadece sağlıklı beslenme bebeğe kilo alayım diye uğraşıyordum 

Şuan da oğluma hamileyim hemen hemen herşeyden tiksindim et tavuk yumurta peynir yeni yeni yemeye başladım 30 haftalıgim bu arada 🤣 ama deli gibi buz yiyorum katır kutur şuan bile yiyorum o kadar hoşuma gidiyor ki anlatamam 🤣🤣

Sizinde varmı böyle garip asermeler

32 Cevaplar

+2 oy
(372 puan) tarafından

Hiç aş ermedim yaş sadece tiksindim pirinç pilavı ve menemen hala daha yiyeymem

(21,014 puan) tarafından

Pirinç pilavı bende yiyemiyorum zaten çok sevmezdim gebelikte tiksindim 

-Reklam-
+2 oy
(2,532 puan) tarafından

Oğlumda çokoprens ve şeftali aşermiştim. Kızımda bulantı dan pek birşey istemedi canım sadece üzüm istemiştim. 😊

(21,014 puan) tarafından

Bunlar gayet normal şeyler ☺️

(2,532 puan) tarafından

Çokoprens tuhaf gelmişti o zamanlar 😄

+2 oy
tarafından

Arabaşı çorbası 

Kesme aşı çorbası 

Erik ve nar iki çocukta bunları yedim

(21,014 puan) tarafından

Kız normal şeyler ☺️ 

+2 oy
(4,826 puan) tarafından

Demir eksikliğin olmasın kız dikkat et

Ben hiç aşermedim

Teyzem, sigara bile içmemiş öncesinde gebeliğinde kül yemiş 😂

(21,014 puan) tarafından

Var ki zaten aşko ondan mı oluyor 

(4,826 puan) tarafından

Evet beybi Demir eksikliği buz yediriyor. Çocukken deli gibi yerdim bende, ha şimdi olsa yine yerim ama canım istemiyor 😂 

(21,014 puan) tarafından

Benim canım istiyor alıyorum elime elma yer gibi katır kutur isiriyorum yer zaman mekan farketmiyor geçen gün kafeye oturduk orda içeceklerin içine atıyorlardı ağzımın suyu akıyor bildiğin 

+2 oy
tarafından

Canım ben kış günü kiraz cekmistim 

e tabi bulamadılar 

Vişne reçeli yapmış kayın validem dolapta duruyormuş dedim anne kiraz Canım çekti 

Evden getirdi yedirdi bana.

(21,014 puan) tarafından

Bende erik eşim 450 lira vermişti 5 6 taneye 🤣🤣

tarafından

😂🤣

+2 oy
(6,371 puan) tarafından

Halley aşermiştim . Ben hamileyken covid in eve ilk kapanma günüydü cuma akşamıydı hiç unutmam ptesi sabahına kadar zor dayandm inanki 😂

(21,014 puan) tarafından

Onu yemezsen sanki doymayacak gibi oluyorsun eşimin doğum günü 3 gün sonra günler öncesinden pasta alırım şöyle yaparım böyle yaparım diye planlar yapiyordum dünden beri o kadar canım istiyor ki sürekli aklımda 🤣🤣 kaldı 3 sabret diyorum kendime 

(6,371 puan) tarafından

Vallahi öyle sürwkli ağzım sulanıyordu 😂 Pazartesi sabah kapanmalar açıldığında işe giderken servis arabasını durdurdum marketin önünde on lu iki kutu Halley almıştım sabahın köründe iki kutu Halley yemiştim iş yerindeki arkadaşlar beni hayranlıkla izliyorlardı😂

(21,014 puan) tarafından

Ama kızımda ot yemiştim o kadar güzel korkmuştu ki oturdum eşim anladı bakisimdan saçmalama dedi direk 🤣🤣 valla yemiştim azıcık 

+2 oy
(850 puan) tarafından

Valla ben BİM keki aşeriyodum. Evime gelen bir şey lazım mı diye sorardı BİM keki derdim 😂

(21,014 puan) tarafından

Fındıklı kakaolu olan mi 🤣🤣 bende seviyorum onu 

(850 puan) tarafından

Hem o hemde meyveli olan 😂

+2 oy
(1,157 puan) tarafından

Hayatımda sigara içmeyen ben , arkadaşımın evine gitmiştim.  Sigara paketini görünce içesim gelmişti 🤐🤐🤐 içmedim tabi ki 😀😀😀

(21,014 puan) tarafından

Bir firt cekeydin 🤣

(1,157 puan) tarafından

Aman aman tövbe.. alışırsam duramam 😀😀

+2 oy
(433 puan) tarafından

Tatlı yemeyi hiç sevmem ve oğlumun hamileliği boyunca kova kova kahvaltılık çikolata yedim. Eti de çok severim onlardan tiksinmistim

(21,014 puan) tarafından

Bende ekşiden nefret ederim ama gebelikte bayılıyorum vazgeçilmezimm

+2 oy
(15,683 puan) tarafından

Kızım da ilk 3 ay karpuz yiyemedim oğlum da ne tiksinme ne bir şey 😂

(21,014 puan) tarafından

Bende oğlumda herşeyden tiksindim 

+2 oy
(780 puan) tarafından

Kışın ortasında canım  şeker gibi kavun çekmişti 😄😄ha bide çeri domates 

(21,014 puan) tarafından

Hahah bulabildiniz mi bari kız 

(780 puan) tarafından

Yok bacım kışın tam ortasında çeri domates nerden bulunur 😄😄😄

+2 oy
(2,130 puan) tarafından

İlk cocukta Keş doğululr bilir özellikle Sivas Erzincan Erzurum tarafındakiler.  İkincide de bi kac bişey cekmişti ama bulamamıstık unuttum gitti neydi 

(21,014 puan) tarafından

Keş ne ki 

(2,130 puan) tarafından

Ayranı kaynatıp çökelik haline gelmeden ocaktan indiriliyor. Tamamen soğumadan ılık halde sık bir beze sıkılır. Süzülür torbanın içinde kalanı birkaç gün süzülmesi için bekletilir. Sonra torbanın içindeki bir kaba boşaltılır. Ceviz halinde topaklar yaparak bir tahtanın üzerine konulur güneşte kurutulmaya bekletilir. Kuruduktan sonra nem almayacak şekilde bir kaba konup ağzı kapatılır. Yemek yapılacağı zaman bir gün önceden topaklar ıslanır. Onu bir kabın içinde ezerek su ile sıvı hale getirilir bu sıvıyı hafif ısıtarak kurutulmuş ekmeğin üstüne dökülür. Üstüne tere yağı ile annuh’u karıştırıp hafifçe üstü süslenir iki dakika sonra yenir.

+2 oy
(5,765 puan) tarafından

Aşerme sayılır mı bilmiyorum ama hamile olduğumu bilmeden kapari turşusu ve balzamik sirke çekmişti canım. Market market gezdim balzamik için. Normalde bulunmayacak bir şey değil o zaman bulamamıştım :)

(21,014 puan) tarafından

Bilindik marketlerde olan şeyler değil ki çok normal bulamaman ☺️

+2 oy
(2,856 puan) tarafından

Oğluma hamileyken pezzik aşerdim bulamadıö yiyemedim 😅😅kızımda bişi aşermedim😅

(21,014 puan) tarafından

O ne kız 

(2,856 puan) tarafından

Pancarın bitkisi 😅

+1 oy
(577 puan) tarafından

Deli gibi toprak aşeriyordum. Bide çok tuhaf şu eski yeşil kalıp sabunlar Varya onları aşeriyordum. Kaynanam gülün banyolarinda  sürekli bulunurdu abdest için giderdim resmen onu alıp yememek için ,içim içimi yiyordu..

(21,014 puan) tarafından

Ya toprak bende bende 🤤 ama koydeki evimizin duvarından onun kokusu burnuma gelirdi resmen çocukken de çok yerdim ordan 😁😁

+1 oy
(3,046 puan) tarafından

Hasta olursun kız dikkat et 🌷

Ben olduğumdan her gün tatlı çikolata aş ediyordum yiyordum Gerçekten de çok tatlı bir oğluşum oldu😍

(21,014 puan) tarafından

Tatlı çok seven ben gebelikte yiyemem

+1 oy
(1,065 puan) tarafından

yemek yemekti 😅😅 afedersiniz 9 ay boyunca 🤢🤢🤢 nadir yemek yerdim oda serum alınca 🥲

(21,014 puan) tarafından

İlk 5 ayım benimde öyle geçti herseyden tiksinmistim 

+1 oy
(9,674 puan) tarafından

Bulaşık deterjanı ama narlı birde çıra 😅

(21,014 puan) tarafından

Yemedin dimi 😁😁

(9,674 puan) tarafından

Yok ama zor tuttum kendimi valla 😅

+1 oy
(1,230 puan) tarafından

Benim kadar garip mı bilemem ama mazot benzin oje deterjan toz duman çimento hepsini aşerdim ama ben yemeyi değil koklamayi ve izlemeyi aşerdim sırf bunlar evde yok diye dışarı çıkmaya çalışırdım üstelik ağrıdan takatim yoktu😀 hâlâ hepsini çok seviyorum 

(21,014 puan) tarafından

O bende de var ya 😁😁

+1 oy
(17,175 puan) tarafından

Toprak ve taze beton. Özellikle inşaatlarin yanından geçerken beton kemirmek istiyordum 😂. 

(21,014 puan) tarafından

Demir eksikliği kendimden biliyorum 😁😁

(17,175 puan) tarafından

Aynen. Doktorda demir depoları bomboş demişti. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 416 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde HicKimse. (75 puan) tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 1,009 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Semanur2534 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 609 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,873 göst.
22 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,540 soru

24,100,112 cevap

332,372 kullanıcı

...