Baya dikkatli gittim spor da yaptım haftada 3 4 eliptik 45dk + 6000 7000 adım yani günlük 350- 520kalori arası spordan yakıyordum. Yediklerine de dikkat ettim 1000 kaloriyi geçmedim. Tam bir haftada 0.500 gr verdim tek. Adet haftamdı. Böyle olan varmı kilom da az değil bu arada
Adetden sonra şu anki dyetini de vericeksin. Şu an vücudunda ödem fazla. Ödem atmak için maydanoz çayı etkili. Adet ağrılarına da iyi gelir
İnşaAllah ya bakalim yarın umarım daha iyi bir rakam görürüm
Ay öyle oldu galiba 1.5 kg verdim 8 gunde
bend ebugun oldum adet. yarin diyetisyene baslicakdim hevesim kacti bu haftam ziyan olacak muhtemelen. kilo veremicem.
Haha bencede 1 hafta bekle öyle başla veremeyince morelin bozuluyor
Ay siz diyet konusunda uzmansiniz galiba jsjs küçük bir sorum var. Bu sabah tekrar tartildim 79.4 çıktı sonra 80.1 acaba hangisi doğru. Hiç tartıyı ellemeden çıktım tekrar 10 saniye sonra. İlk çıktığımda hep daha düşük çıkıyor. 79.4 isem tam 8 kg vermiş oldum benim için büyük başarı çok zor zayıflıyorum hipotiroidim var doğumdan sonra ilk defa 7 lere düştüm darısı 6 lere inşaAllahhhh
amin insallh canim:). bu durum tartiyla zeminle alakali sonucta kuyumcu terazisi kadar hassas degil. ben her sabah tartilirim. cok yedigim gunler sabah aksam tartilirim 🤣 yani tarti ile baya bi kankayim.
sabahlari ozellikle genelde iki kez tartilirim . hangisi daha düsük ciktiysa 100 gram bile dusuk ciksa kendime onu baz alirim 🤣🤣🤣 pilyannacilikmi belki evet ama olsun . sen 79.4 ü baz al mutlu ol motivasyonun artsin:) benim mottom bu
Hadi super o zaman tam 8 kg verdim 🥳🥳 daha yol uzun ama durmak yok vereceğim bu kiloları
cnim listeyi kydum
birinci gun yikarda cikmamis biraya ekledim @E.S. @S.E
@S.E. etketleyebildimmi acep
Tamam canım teşekkür ederim
Adet döneminde vücut ödem tuttuğu için tartıda fazla görünmen normal. Aslında belki de kilo verdin ama adet olduğun için tartıda belli olmaz.
Evet öyleymiş adetten 3 gün sonra gercek sonuc belli oluyormuş daha dün bitti yarın tekrar tartılacağım
Dönem dönem kilo verme hızın düşer çok normal.
Adet dönemi de en zor dönemlerden biri, yapacağın şey pes etmemek burada dikkat etmeyen devam edersen 1-2 hafta sonra daha güzel kilo verirsin
Bu dönemlerde ekstra ödem çayı falan içebilirsin
Zor normal dönemde bile zor kilo veriyorum ama az da olsa 600 gr verdim
Aay bu sabah tekrar tartildim 79.4 çıktım sonra 80.1 hangisi doğru acaba bir keresinde diyetisyenle çalışırken bana ilk tartıyı baz alıyoruz genelde o doğru oluyor demişti yani ben 79.4 isem tam 8 kilo verdim 🥳🥳 dünya için küçük benim için büyük bir olay hipotiroidim var ve çoook zor kilo veriyorum. Doğumdan sonra ilk defa 7 keri görüyorum. Kızım 13.5 aylık
e çok güzel 🤗 darısı başıma
Amin amin isteyen herkes kolaylıkla versin kiloları
Adet döneminde vücut ödem toplar veremezsin zaten
Verdim de az 600 gr dikkat etmeme rağmen. Ama daha dün bitti adetten 3 gün sonra tartılmak gerekiyormuş yarın belli olur tam kilom
Aslında yağ kaybın daha fazla olmuş ama bu tartıya yansımamış olabilir
Baya dikkat ettim haftanın 3 4 günü eliptik 45 dk + 40 dk yürüyüş diger günler tek yürüyüş. Yediklerim de 1000 kaloriyi gecmedi yarın belli olur
Ayy bu sabah tartildim ilk 79.4 çıktı sonra 80.1 hangisi doğru acaba ilk tartildiğimda hep daha düşük çıkıyorum. Eğer 79.4 isem 8 günde 1.5 kg verdim
Benim de kilo verimin düşmüyor ama tatlı isteğim çok yükseliyor çözüm bulamadım ama Detoks suları hazırlayabilirsin Ödem atmak için
Evet öyle yaptım inşaAllah yarın daha güzel bir kayıp olur
1,472,839 soru
24,116,865 cevap
333,270 kullanıcı