+2 oy
176 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5,962 puan) tarafından

Kızım klozete oturmak tuvalete gitmek istiyor hevesleniyor yani. Lazımlik almalı mıyım. Eşim al diyor ablam alma lazımlığa alışır bu sefer onunla uğraşacaksın diyor. 22 aylık kızım. Kimisi daha küçük diyor ama kızım bezi istemiyor zorla takıyorum. Gündüz uykusunda bezini çıkarıyorum kuru uyanıyor ama gece yapıyor çıkarmıyorum

10 Cevaplar

+3 oy
önce (14,799 puan) tarafından

Eğer klozete oturuyorsa hiç gerek yok lazımlığa. Ama lazımlığa alıştı klozete geçmek istemiyor diye bişi yok ben beze lazımlıkla başladım daha net öğrenmeden kendi klozeti istedi. Çocuk aparatları var onlarla öğretirsen daha basit olur eğer klozet istiyorsa 

önce (12,050 puan) tarafından

Bende lazımlıkla başladım bi hafta olmadan klozet istedi ablasından görerek oraya yapcam diyip duruyordu işime geldi ordan al kaka temizle zor iş 😄

önce (14,799 puan) tarafından

Evet ama iste bazı bebekler de klozetten korkuyor 😄

-Reklam-
+2 oy
önce (250 puan) tarafından

Lazimliginin gözü kör olsun🤣🤣 diğer üç cocugumda lazimlik falan kullanmadım şimdi 4 yaş kızım lazimlikla alıştı çise aha gittiğimiz hiç bir yerde çiş yapmıyor yapamıyor özellikle de büyük tuvaletini oda baya sıkıntı yaratıyor rahatsız oluyor gittiğim yerde 

önce (5,962 puan) tarafından

Alaturka zaten daha iyi , kullansın da alaturka olsun klozet olmayiversin

Ahhh ahhh şimdinin bebeleri gercekten çok değişik anacim 3 çocuk da hiç böyle zorluklar çekemedim şimdi vay atak çay kolik vay bilmm ne vay ekran 

Klozet aparatları var süslü püslü onları denedin mi ablacım 

Klozetin yanından bile geçmiyor canim

Abla postuma  bakar mısın 😀 

+2 oy
önce (2,764 puan) tarafından

Kızıma 24 aylıkken başladım ilk lazimlıkla başladık çünkü uzun dakikalar oturuyordu bir ay sonrasında klozete geçtik daha kolay oldu bana diyebilirim 

+2 oy
önce (2,829 puan) tarafından

Benimkide 21 aylık bende lazimlik aldım bu ay başlayacağım direk klozete oturtmak bana sanki yapamazmis gibi geliyor 

Benimki beni görünce hevesleniyor galiba 😁

+2 oy
önce (422 puan) tarafından

Oğlumda öyle çok hevesliydi 1 yaşından beri benimle tuvalete girer oyun oynardı zamanla bezsiz girdi oynadı derken 1 buçuk yaşında tamamen bıraktı. Ben hiç lazimlikla uğraşmadım. O da ayrı bir eziyet ya klozet yada alaturka tuvalete alistirin. Bizde klozet yoktu önce alaturka dan başladık çok rahatti. Yeni eve geçtiğimizde de klozeti öğrendi. Şimdi 2 yaşında hangisini isterse ona giriyor. Lazimlik sizin için ekstra bir eziyet olur bence. Hevesliyse başlayın.

+2 oy
önce (15,518 puan) tarafından

Çocuğa bağlı çocuklarım da lazımlık ile başladık annem de bıraktım oturağı klozete yapıyorlar :)

Bazı çocuklar direk klozet ile başlamak istemiyor 

+2 oy
önce (53,862 puan) tarafından

ben aldim ama kullanmadik klozet önüne tabure aldim daha rahat oldu 

+2 oy
önce (1,363 puan) tarafından

Ben hamileyim die aldım küçük klozet oğluma ama hamile olmasaydım kemdi kullandığımız klozet için basamak ve kapak alıp öyle alistirirdm

Küçük klozet dediğiniz nedir

+2 oy
önce (444 puan) tarafından

Ben lazimlikta başladım,başka yere gidince klozet oturmalısin ,tuvaletin yanımızda değil dedim baktı ki mecbur yapmaya başladı şimdi ne lazimligi ne klozet aparatını kullanıyor alıştı klozete

+1 oy
önce (330 puan) tarafından

Klozet takımı al bana kalırsa hem oturma yeri hem merdiveni olan var rahatlık gerçekten ogluma ilk onu aldım oraya çok güzel yapiyordu sifona basmayı öğrenmişti sonra hastalık durumu geçirdi eve kacirmalar başladı eve yapıyor diye gittik lazimlik aldık salona koyalım da hatırlasın dedik iyi halt ettik boşuna alınmış kenarda duran oyuncak gibi bişey oldu tuvalete ondan sonra hiç gitmedi şimdi sadece küçük abdestini klozete yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 185 göst.
0 oy
39 cevap 930 göst.
6 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 227 göst.
15 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,642 soru

24,061,635 cevap

330,163 kullanıcı

...