0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (413 puan) tarafından

Anasınıfı konusunda tecrübeli anneler. Neler neler yapıldı okulda biraz anlatır mısınız ilk kez yasycam bu deneyimi mesela aile sürekli okula çağrılıyor mu yada neler var falan

3 Cevaplar

0 oy
(78 puan) tarafından

Merhaba canım. Okuldan okula öğretmenden öğretmene değişiyor bu durum. Senede iki dört kez toplantı yapılıyor. 10 Kasım 23 Nisan anne baba günü gibi özel günlerde gösteriler yapılıyor. Öğretmen wp grubu kuruyor günlük veya haftalik fotoğraf atıyor. Bizim öğretmenimiz günlük atıyordu o gün hangi etkinlik yapıldıysa onların fotoğrafları ve etkinliğin açıklamasını uzun uzunca evde tekrar edilsin öğrendikleri diye paylaşıyordu. 4 yaş kreşe vermiştim oğlumu ilk öğretmeni çok tatlı sempatik biriydi ama öğretim ilgi konusunda sıfırdı bu arada bu öğretmenimiz ile kankayım. anaokulu için gittiğinde öğretmen değişikliği oldu muazzam bir öğretmene denk geldik bu kadar ilgili bu kadar şefkatli ve bir o kadar da birseyler öğretmek için çabalayan biriydi. Haftada bir kez beni mutlaka arardı saatlerce konuşurduk çünkü ben okula getir götür yapamıyorum yüz yüze gelemiyorduk bebeğim yeni doğmuştu sagolsun birbirimizi telefonda tanıdık resmen.

(413 puan) tarafından

Çok çok sağol canm  benmde bebeğim var hep gidip gelemem mesela buradan voruyorum işte her gün birinin annesi gidip çocuklara etkinlik yaptırıyor vs diye  böyle sylerw katılmak zorunlu mu

(78 puan) tarafından

Hayır zorunlu degil. Ben gitmedim sorun da olmadı eminim gitmeyen bir sen olmayacaksın sınıfta.

(413 puan) tarafından

Çok çok sağol canm

-Reklam-
0 oy
(1,054 puan) tarafından

Okula çağırma konusu senin çocuğunla da alakalı. Düştü bi yeri acıdı yada ateşi çıktı filan hep öğretmen mesaj atardı. Küçük çocuk olunca annesiz teselli olmuyolar. Okulda sıkılan hastayım rolü falan yapardı. Aile katılım etkinliği resmi bayramlar okul gezileri seminerler genelde aileler yada tek veli katılıyor bizim öğretmende isterdi katılmamızı. Kucağında bebeğiyle seminere gelenler vardı. Onun dışında kızım okulu çok seviyor bu sene gene gidecek. Etkinlikler boyama okulun oyun alanı ayrıca yemekli olmasıda avantajdı çünkü yemediği şeyleri diğer çocuklardan görüp yemeye başladı:))) 

(413 puan) tarafından

Ay ne güzel canm keşke bizimkide öyle olsa

0 oy
(17,424 puan) tarafından

Herkesin süreci birbirinden farklı olur. Okuldan okula öğretmenden öğretmene bile farkeder eğitim süreci. Toplantılar ve gösteriler dışında okula ekstra hiç çağitilmadim ben mesela. Toplantılarına ve günlük okula gidip gelmesine babasi eşlik etti. Ben sadece özel günlerde gittim okula. Bizim öğretmen aile etkinliği yapiyordu, haftada bir gün aile günüydü. İsteyen veli o gün etkinlik yaptırıyordu. İkramlık hazırlayıp götürüyordu. Zaten sınıf grubu olunca tüm süreci takip edersin. Anaokulu süreci çok zevkli bence. Tadını çıkarın. 

(413 puan) tarafından

Çok sağol canm

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,024 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Beste (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 582 göst.
3 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sadevatandas (2,127 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,986 soru

24,191,301 cevap

336,899 kullanıcı

...