0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (2,266 puan) tarafından

Bebegim 8 aylik.zaman zaman hep meme reddi yaşadım. Ama geri döndürdüm bir şekilde.  Şimdi de yine icmedi bir sure. Az az içti. Biraz da üzüldüğüm bazı şeyler oldu son zamanlarda şimdi sütüm damla damla geliyor çok üzülüyorum. Bol su içiyorum. Bestlak damla zaten en başından beri kullanıyorum. Rezene dayı içiyorum. Bebeğimi uykuda ancak biraz emziriyorum. Sütüm gelmez demi artık? Sanırım yapacak bisey kalmadi

5 Cevaplar

0 oy
(58 puan) tarafından

Bulgur süt yapan en büyük yiyecek, bulgur bol bol ye ve bol bol su iç, bebeğin rızkı varsa geri gelir sütün, kız kardeşimin bebeği 3 aylıktı kız kardeşim hastalık geçirdi bir hafta yoğun bakımda kaldı çıktıktan sonra ilaçlardan sonra doktor 15 gün sütünü verme dedi yaklaşık bir ay vermedi ama her öğün bulgur yedi su içti sütü çeşme gibi aktı, ama tabi rızkı bitmişse geri gelmez, bende bebeğimi bir gün bile emziremedim 😢

-Reklam-
0 oy
(11,474 puan) tarafından

Bebek için en önemli olan 6 aydır ne güzel 8 aydır veriyorsun benim 2 haftalık sütüm yok ne yapsam olmuyor bulgur rezene tahin su ne duyduysam içtim yedim birde emmekte istemiyo enjektörle boğazına döküyorum mamada istemiyor

(4,695 puan) tarafından

Bestlak damla kullan günde 3 defa 20 şer damla olarak kullan 

malt içeceği iç her gün

Dereotu ye Elma ye

Sabah akşam duş al göğüslerine masaj yap

4-5 litre su iç

Cici bebe ve biskrem ye

Sütlü çikolata ye Malzemen varsa aşure yap ta ye

Bu dediklerimi 1 hafta boyunca düzenli olarak her gün yap

İkinize de söylemiş olayım 

Söylediklerimi hafife almayın 7 çocuk annesiyim

(2,266 puan) tarafından

Sağol cnm bestlak damla 8 aydır günde 3 defa kullanıyorum dediğin gibi 

(2,266 puan) tarafından

@nisancicegi  arkadaşım inan benimde başlarda hiç sütüm yoktu mama verdim bir yandan emzirdim. Sagdigimda 30 cc ancak çıkardı sonradan sagmayi da bıraktım. Zamanla orta halli çoğaldı. Ama zamanla. Ve ben mama ve meme olarak gittim. Hep mama da aldı bebeğim. Şimdi de bitmek üzere. Sen daha çok başkasın. İlk haftalar aynı sekildeydi benimde. Emin ol bebegin emdikce gelecek sütun 

(11,474 puan) tarafından

@Koala annesi Allah razı olsun ablacım deniycem 

@Annelikkkkk lansinoh süt sağma makinam var diğer çocuğuma 1 sene sagarak verdim o yoğun bakımda iken biberona alıştı 

@Hatice061987 inşaAllah ikimizinde sütü artar canim

0 oy
(4,695 puan) tarafından

Bestlak damlayı günde 3 defa 20 şer damla olarak kullan 

malt içeceği iç her gün 

Dereotu ye

Elma ye

Sabah akşam duş al göğüslerine masaj yap 

4-5 litre su iç 

Cici bebe ve biskrem ye

Sütlü çikolata ye

Malzemen varsa aşure yap ta ye 

Bu dediklerimi 1 hafta boyunca düzenli olarak her gün yap

(2,266 puan) tarafından

Tamam cnm ilk dediğin gibi bestlak damla zaten günde 3 defa kullanıyorum. Şu da içiyorum tabi dediğin kadar çok değil ama. Diğerlerini de yapacağım sagolasin 

0 oy
(271 puan) tarafından

Bol yemek yiyeceksin hurma,bulgur pilavı,tavuk ve sebze haşlamaları,bol su ceyiz kuru yemiş falan,birde uzulmeyeceksin herşeye kimse bebekten kıymetli değil.sutun kesilmez emzirmeye devam et kesilmesi için bile 2 3 ay hiç emzirmemen gerekir öyle bir günde bitmiyor süt.duzelir herşey merak etme 

(2,266 puan) tarafından

Ya inşallah cnm. Haklısın kimse önemli değil bebegimden. Dediklerini yapacagim

0 oy
(3,702 puan) tarafından

Papatyaçayı

Isırgan otu demleyib içmek te  da baya süt yapar. Ama haftada 2-3den fazla içme onu.

Biri dondurma süt yapar yazmıştı.  Karpuz bak su içeriği fazla. Sütlü kahfe iç süt de iyi süt getirir. Yoğurt ye

(2,266 puan) tarafından

Tamam cnm çok sağol hepsini deneyecegim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 281 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Wdisoo (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 206 göst.
23 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,556 soru

24,073,827 cevap

330,820 kullanıcı

...