0 oy
86 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,758 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar ya canım sıkıldı 😔 2 aylık kızım var yanlışlıkla küflü bişi yedim googleden baktım zararlıymış ne yapacam 😔 şu çikolata kaplı medine hurması oluyor biliyor musunuz ondan 4 adet yedim yani tadı farklı geldi son kullanma tarihine baktım ama daha aralığına kadar zamanı var dedim bana garip geliyor heralde yemeye devam ettim hem sütüm fazlalaşsın diye yedim hemde süre geçiyor diyorlar ne yapacağım süt sağma makinam şuan yanımda yok canım sıkıldı ya hem midem bulandı yediğim şeyden hemde bebeğime zarar verirse korkuyorum 😟 daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı problem oluyor mu yoksa bu da Googlenin abartmasımı

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,758 puan) tarafından

Bilen cevap versin ya canım çok sıkkın 😟

-Reklam-
0 oy
önce (53,889 puan) tarafından

bisey olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim sen boyle panik yapinca

Ya İnternetten baktım bebeğe geçer bebeği hasta eder ve daha çok şey diyor süt sağma makinam olsa yanımda sağıp atacam yani o kadar gerildim 

0 oy
önce (490 puan) tarafından

Bilmiyorum canım gerekirse 112yi ara sor için rahat etsin bilgi verirler

Meşgül ettim diye kızmazlar mı

Hayır canım sonuçta Bebek emziriyorsun ara kusura bakmayın de durumunu anlat 

Chatgpt ye sordum detaylıca yazdı güvensem mi. Acaba 

Canım ara bişe olmaz Allah korusun bebeğin var keşke demek istemiyorsan ara bunda neden kizsinlar seni yonlendirirler en azından 

Sonradan aklıma geldi Hemşire tanıdığım vardı yazdım az miktar olduğu için sorun olmaz sadece 48 saate kadar kendini ve bebeği takip et dedi birde süte geçerse bile çok çok az geçeceğini ve sorun olmayacağını söyledi ama her ihtimale karşı takip et emzirmeyi bırakma dedi inşallah bişi Olmaz emzirdim şimdi 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 72 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Bosveraldirma (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
3 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde mrcn06 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
28 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eslemree (1,199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,359 soru

24,071,196 cevap

330,665 kullanıcı

...