0 oy
117 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (57 puan) tarafından

Merhaba kızlar, normalde eşim geri çekilir ama bu sefer geri çekilmedi neymiş efendim çocuk istiyormuş, bende ertesi sabah gittim aylık doğum kontrol happı aldım ve kullanmaya başladım 17 gün felan oldu başlayalı adetimede 3 gün var sizce gebelik olur mu, önceden eşim geri çekildiği için gerek duymuyordum ama eşim geri çekilmiyor artık bende kullanmaya başladım, çok korkuyorum kızım daha 11 aylık ve psikoloji olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (507 puan) tarafından

Ailen geri dönmeni istememiş dönmüşsün ben yerinde olsam gidip ailemin ayaklarına kapanır bir daha da o kocanın yüzüne bakmazdım. Çocuk istemek, sinsice fikirler bir yana 17 gündür ilişki olmadı diye benden değildir demesi sana namusuna bir hakarettir. Ayrıca ilk hap yerine ertesi gün hapı alsaydın boşalmanın üstüne, sonra doğum kontrol hapına başlasaydın. Ilk boşalmadan kaynaklı hamilelik riskin tabi ki var

-Reklam-
+1 oy
önce (14,997 puan) tarafından

Ertesi gün hapı alman lazımdı. Aylık doğum kontrol hapı regl döneminde başlanır öyle rastgele bir günde değil elinizdeki akıllı telefonlara bunları yazınca çıkıyor zaten. Hamile zaten kalmış olabilirsin. O hapların sistem öyle değil 

önce (986 puan) tarafından

Canım ben adet olmadigim halde kullandım adet oldum ama aile hekimi önerdi 

Canım gebelik testi yapıp başlattı değil mi? Doğum kontrol hapları döngünün ikinci günü başlanır. Gebelik olmadığına emin olunur koruyuculuk da artmış olur 

Tabi canım kan verdim gebelik çıkmadı 1 ay ilişki olmayacak tekrar kan vereceksin dedi o şekil yaptım yine kan verdim çıkmadı bu sefer hapa başla 1 hafta da hap kullaninca ilişki olmayacak dedi olmadı çok şükür adet oldum zaten ustune hap bittikten sonra kaç aydır olmuyordum yeni doğum yaptım diye stresten

Heh işte canım test ile başlatmış Allah muhafaza bebek varsa zarar veriyor çünkü direkt hormon bu ilaçlar. Ben de olmadım daha🥲altı ay oldu. 

0 oy
önce (1,745 puan) tarafından

17 günden beri korunmuyorsun ama ilaç içmeye başladın anladığım kadarıyla, bu haplar ilişkiden önce içilmeye başlanması gerekiyor diye biliyorum 1-2 ay onceden yani, yanlış mı biliyorum acaba, ilaç etki gostermediyse hamile kalma durumun olabilir

önce (57 puan) tarafından

Yok zaten o zaman kızdığım için bir daha birlikte olmak istemedim, yalan söyledi niye yaptın dedim bebek olsun ded

Varsa bile benim değildir ne demek ya tövbe tövbe ne demek istiyor bu

Eşim narsit biri evlendiğime çok pişmanım, kızım doğdu ameliyat oldu 6 aylıkken 3 ay alçıda kaldı bir dakka bile bakmadı, tuvalette gidince bile kızın kucağımda afedersiniz bir elle kıyafetimi çıkartıyordum. Ayırıca kötü kalpli balkona çıksam birileri için çıkıyorsun der,  daha yaptığı pırtın kokusu çıkmadan ailesine söylüyor, küfür ediyor el kaldırıyor, boşanmak için aileme bile gittim ailem benim geri dönmemi istemedi ama pişman olduğunu söyledi felan, bende döndüm döndüğümden beri çocuk istiyor nedeni ise benim badana fazla çocuğum olursa gidemezmişim diye, yaptığı sinsi düşünceye bak 

Sırf aradan 17 gün geçmiş ve ben o günden sonra birlikte olmamışım diye uzun zaman oldu ben gelmemişim nasıl olacak diyor

Bacım sen bu adamdan kurtulmaya bak

0 oy

Kızlar bakarmısınız lütfen 

Kızlar çok ihtiyacım var lütfen fikirlerinizi yazın 

0 oy
önce (23,207 puan) tarafından

Normalde kimseye hakaret etmem ama bir an önce böyle pislik bir kocadan kurtulmaya bak boşanamıyorsan da spiral falan taktir korun başka çocuğun olmasın 

Boşanma aklımda olduğu için çocuk hiç istemiyorum, para vermiyor ben hap parasını bile yengemden alıyorum Allah razı olsun o aldı. Ama onun amacı büyük aile olmak değil beni eve bağlamak çocuklarımdan gidememem, kendiside dedi sen çocuk istemiyorsun sırf çocuk çok olunca gidemem kimse bir kaç çocukla bana bakmaz diye, ama aslında ben onu söylememiştim kendisi içinden niyetini söylemiş oldu, amacını yani 

0 oy
önce (197 puan) tarafından

Adetini bekleyip kanaman varken hastaneye gidersin spiral ücretsiz takılıyor hiç ücret odemiyorsun,kocan seni alıkoymak için çocuk istiyor ki hamile olunca daha rahat işkence edicek.11 aylık bebek çok küçük ya ikisini birden büyüt ilgilen çok zor gözüküyor ins herşey gönlünce olur.

0 oy
önce (1,386 puan) tarafından

Yorumları okuduğum kadarıyla inşallah değilsindir çünkü olabilir hamile kalma ihtimalin yüksek yumurtlamana bağlı ben geri çekilme ile hamile kaldım azıcık bir şey ile yani 

Kocana acayip sinir oldum ya gerçekten eğer hamile kalmazsan bence kenara para at kol altı implantı yaptır yada iğne vs kullan en etkilileri 

0 oy
önce (281 puan) tarafından

Boşanmaya felan dusunuyormusun zaten bence hemen gidip sipral taktirmalisin ve doktordan dogum kontrol hapı almalısın. İhmal etme 

0 oy
önce (107 puan) tarafından

sen ertesi gunu hapi alacakdin buseferki geri cekilmedigi icin olusan riski engellemek icin. sonra dogum kontrolden devam edecekdin. ama adetin ilk gunu yada 5. gunu baslanir dogum kontrol hapina. oyle kafana esen bigunfe bugun korunmaya baslim ilac icimle olmaz. yani bu ay korumaz seni hap

0 oy

Hamile kalmassin diye düşünüyorum canım benim eşimde aynı şekilde yaptı korumadi kendini bende ertesi günü gittim direk hap aldım kullandim kimseye de söylemedim kullandığı mi hap bitti 5 gün sonra adet gördüm direk spiral taktırdım şuan 1 haftadır spiral takılı kafam rahat bende baya sinir olmuştum bebeğim daha 7 aylık birde düşün bir tanesi de 2 yaşında hiç istemiyorum daha erkekler dusunemiyor anca dogurtsunlar bizim önlem almamız lazım böyle konular da 

İlgili sorular

+3 oy
29 cevap 570 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 136 göst.
+1 oy
6 cevap 213 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,362 puan) tarafından soruldu