+1 oy
387 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,219 puan) tarafından

İyi geceler kızlar.bugün ailem geldi memleketten.kız kardeşim gelin geldiğim köye gelin gelecek 20 gün sonra.bugünde evini temizlemeye gelmişti.bizde kalıyorlar.akşam saat 10 gibi eşim işten geldi bende pasta yapmıştım.dedim eniştemde gelsin hepberaber yiyrlim.onda evde tek kalıyor.kardeşimde mesqj atmış adam tamam geliyorum demiş.eşimde yok gelmesin geç oldu.bu saatten sonra gelinirmi dedi.kız kardeşimde alındı.bende eşime kızdım.cevabı için.kardeşim nişanlısına demiş gel bizi al diye adam geldi kardeşimle diper kardeşimi alıp annesigile götürdü.telefon açtım gel gitme diye gitmeden önce baya konuştum dinlemeden gitti.eşimde madem öyle kardeşin bundan sonrq gelmesin diyor.ven artık neye üzüleceğimi nereye koşacağımı şaşırdım.

15 Cevaplar

+5 oy
önce (3,240 puan) tarafından

Eşinin yaptığı çok ayıp patavatsızca laf söylemiş.. 

Alınmakta haklılar 

önce (2,219 puan) tarafından

Eşime çok kızdım oturdum ağladım sinirimden. Onda diyor yarın gelsin.illa bu saattemi gelinir

-Reklam-
+3 oy
önce (2,045 puan) tarafından

Bende olsam kardeşinin yaptığını yapardım sizede eşiniz varken hiç gelmezdim 

Eşim zaten hatalı.ama kardeşim kaynanamların ekmeğine bal sürdü.aramız yok onlsrla,o da kalktı gitti

+2 oy
önce (162 puan) tarafından

Eşin ayip etmis 

+1 oy
önce (23,291 puan) tarafından

Eşin çok gereksiz davranmış böyle giderse size sorun çıkartır baştan önlemini al 

Zaten çıkarıyor çıkaracağı kadar.onun kardeşleriyle konuşmuyorum.belkide ona ksrşılık veriyor

+1 oy
önce (2,611 puan) tarafından

eşin çok ayıp etmiş ya, bide hala üste çıkıyor kardeşin bi daha gelmesin diye..

Haksız zaten.şurda düğüne ne kadar kalmış.kız birdaha ayak basarmı evime

önce (2,611 puan) tarafından

yani tamam saat geç olabilir de kendisi de evde zaten , adam bir saat oturur giderdi  hem gel dedikten sonra gelme demek de ayıp olurdu idare edebilirdi yani. 

Aynen şurda oturacağı 1 saat.adam herişine koşturuyor.arasa geliyor.ama şurda sadece 1 aat için kalp kırdı.

+1 oy
önce (8,292 puan) tarafından

Eşinin yaptığı düpedüz terbiyesizlik. 

Öyle.onun yaptğınamı kızayım.ksrdeşimin ağlayarak gitmesine mi üzüleyim.eşimde sonradan ara gelsinler dedi.aradım gelmem bir daha dedi.

önce (8,292 puan) tarafından

Valla bacım bende olsam ben de gelmem.Hatta bir daha hiç gelmem yüzlerine söylenecek laf mı o

+1 oy
önce (2,340 puan) tarafından

Herkes eşini haksız bulmuş ama gayet haklı

O saatte sizde işi ne . Pasta yemeye sabah gelsin yani. Yemese de olur.. ne kadar nişanlı da olsa..

Burda eşinizi böyle anlatarak kötü gösteriyorsunuz. İnsanların ağzına ciklet ediyorsunuz laf söyleme hakkına sahip oluyorlar eşinize

İstedikleri kadar geri kafalı olarak düşünebilir buradakiler yahut sizler.

Ama eşin gayet HAKLI...

Eşimgil aşırı rahatlar.öyle şaf smz olur dünüşmezler.kendisi nişanlıyken her hafta gelir gecede yqtıya kalırdı.o karezine yapıyor.şurda düğüne 20 gün kalmış.kalplerini kırmaya gerek varmıydı.kardeşinde dedi bizi istemiyor diye yapıyor

önce (15,011 puan) tarafından

İşte bak durduk yere bacılar arasına kırgınlık sokmuş 

Post sahibi ile kardeşi aralarında anlaşıp çağırmışlar anladım kadarıyla. Eşinin haberi yokmuş . Duyunca gelmesin demiş.

Yani kız kardeşi de adamla gitmek için bahane aramış açıkcası

Niçin ablasını zor durumda bırakır ki bir insan akşamın bir vakti nişanlısına gel al götür bizi demekle.. eşi bir yanlışsa eğer kızkardeşi bin yanlış.

Kaçmak için bahane aramış

Ay bilemedim ya ben de çok alınırdım sanırım🥲

Yani bence çokta alınacak bir durum yok ortada ama tabi herkesin kişiliği farklı. Benim alınacağım şeye sen alınmazsın, senin alınacağın şeye ben alınmam

+1 oy
önce (8,010 puan) tarafından

Burda hata tamamen sende maalesef. Önce eşine sorup sonra davet etmen gerekiyordu. Sonuçta orası eşinin de evi. Gece yarısı adamın gelmesini istememesi gayet normal. Tepkisi yanlış o an sussaydı daha sonra sana söyleseydi keşke. Bu şekilde ayıp etmiş ama dediğim gibi hata senin 

Yok ben adamı çağırmadım.eşime sordum gelsin diye.o da yok dedi geç oldu.sonra ne olduysa kardeşim dedi geliyor diye.herhalde mesqjda yaxmış.eşimde yok gelmesin geç oldu dedi.bende ayıp olur artık geliyor.o da olmaz dedi.

önce (8,010 puan) tarafından

E tamam o zaman kardeşin suçlu. Sizden daha net bir karar çıkmadan neden mesaj atıyor ki? Hem suçlu hem güçlü kardeşin kusura bakma 

Bilmiyorum.kardeşim bizi istemiyor kocan diyince iyice kötü oldum.

+1 oy
önce (23,334 puan) tarafından

Eşin ayıp etmiş kız o kadar temizlik yapmış çok ayıp cidden

0 oy

Eşin çok ayıp etmiş ben de kardeşin ile aynı şeyi yapardım ona kızma yani. Bu saatte gelinir mi dediği de evde kendi de var artı siz davet etmişsiniz adamı

Ona kızmıyorum ama venim için idare et dedim yan tarafta kaynanamlar var onlar duydular zatrn küsüz.bana inat son ses müzik açtılar sonrq.

Onların işine geliyor resmen.eşim zaten hepten hatalı.artık adam geliyorum demiş haberi olmasa neyse.sinirden başım çatlıyor artık.

Kız kızın yirmi gün sonra düğünü var eşine Bi gel Bi gelme demişsiniz onu düşünme ki o an kırılmıştır yani

Benim kocamın suçu zaten.karşısındakide çocuk değil geleceği zaman grlmesin diyor.işi düştümü hemen arayıp çağırmasını biliyor.ona ne desem boş zaten.

Neyse yarın ara bacını anlat tekrar inşallah hallolur üzme kendini de 

0 oy
önce (1,549 puan) tarafından

Eşin cok haksiz itin hatri yoksa sahibinin.hatri vardir sizin hatriniz icin kabul etmeliydi dusunsenize annesi gelecek gec oldu gelmesin diyorsunuz ne sacma.O adamda sizin akrabaniz artik gelip iki bir sey yiyecekmis alt tarafi.Hic geri adim atmayin sonuna kadar haklisiniz ara yapmaya da calismayin kardesinize yaptigi cok ayipti onun adina ozur dilerim siz gidince kizdim baya diye soyleyin bosuna araniz bozulmasin

0 oy
önce (2 puan) tarafından

Eşin neden gelmesni istemedi peki canım? 

0 oy
önce (309 puan) tarafından

Benim eşim bana kardeşin gelmeyecek diyecek var ya o evi başına yıkar parçalarım onu. Yaklaşık 1-2 ay önce ailevi problemler oldu ve ben her iki aileyi de başka şehirden getirttirdim ortalığı ayağa kaldırdım boşanacaktım zor ikna ettiler beni çok zor. 

önce (309 puan) tarafından

Ve sen çok taviz veriyorsun hem kocana hemde ailesine. Aman huzursuzluk çıkmasın aman kavga etmeyeyim . Sende bir çekingenlik var ama gerçekten zincirleri kırıp bir kez kararında net olup delir saldır hepsine bak nasıl kıymetli oluyorsun. Eşim çorabını  kirli sepetine atmayan bir insanken şu 1-2 aydır muma döndü her türlü yardım ediyor hemde ben söylemeden . Adam 4 senede eline Süpürge almış insan değil düşün arada kalkıp evi süpürüyor çocuklara yardımcı oluyor . Ah dedim keşke ilk evlendiğim zamanlar yapsaydım keşke 4 sene eziyet görmüşüm resmen 😁

0 oy
önce (1,705 puan) tarafından

Ben anlamadım eşin bu tarz evlenmeden önce mesafe korumak mi istiyor laf söz olur diye öyle olsa gelmesin demez ki benimsese tam tersi otur oturduğun yerde der sorun yapamaua yer mi arıyor anlamadım aynı koydense tanıdık akraba vs olma ihtimali var evine alamayacagi birisimi eşini zaten bilirsin az çok sorunlu insan hep sorunludur eski enisteden biliyrom her b.k u yiyen adam eline telefon alıyorum diye bağırır cagirrdi  

0 oy
önce (985 puan) tarafından

İstemiyor bahane arıyor 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 692 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anladim (1,850 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 997 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sinem_A (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.