0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (1,392 puan) tarafından

4 günlük bebeğimde bugün sarılık çıktı. Alnı 10, vücudu 12ymis. Çok mu değer? Güzel emiyor aslında sütüm de var ama. 

7 Cevaplar

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Sınırda diyebiliriz 13 ü geçmemeli çok emzir sakın aksatma 

Bizim yüksek çıktığı gün bir buçuk saatte bir emzirmistim tavsiye ederim bide kendisi memeyi ağzından bırakmadıkça sen çekme uyur uyanır emer o çene altından uyar arada bir 

-Reklam-
0 oy
(22,920 puan) tarafından

Benim bebeğimin 14 çıkmıştı. Doktor 2 saatte bir her göğsü 10 ar dakika olarak emzir. Ve üzerine 30 ml mama hazırla ver dedi. Ben de o şekilde emzirdim. Çok kısa sürede düştü Allah şükür. Sen bol bol emzir. Arkasından mama teklif et. Tok olunca emmiyor zaten. Diliyle ittiriyor. 

0 oy
(59 puan) tarafından

Ben 20 ve üzeri tehlikeli diye biliyorum ama 

0 oy
(295 puan) tarafından

Bolca süt içecek iki saate bir altını açıp ıslak mendille silip uyandirabilirsin gündüz gece farketmez,uyarı vermiş olursun öyle süt içe içe iyi olur ins benim bebeğim de sarilık geçirmişti,hepsi gecicek sadece memede kalsın daima 

0 oy
(3,711 puan) tarafından

Bi yerde okumuştum. Hurmanı yıkayıb, çekirdeğinden ayırıb suda vekledim gün içinde bi kaç defa 1tatlı kaşığı vermek. 

Çıpılak ışıkta bekletiyorlardı bide. Mavimi sarımı onu unutdum. 

0 oy
(6,164 puan) tarafından

Gündüz saatte bir gece iki saatte bir emziriyordum sarılık olduğunda

Üç defa kan aldılar sarılığa bakmak için. Eşim giriyordu kızımla ben ağlamasını duymak istemiyordum sesi geliyordu kapı önüne. Yeter artık dedim telefonda sürekli alarm kurdum gündüz gece sık sık emzirdim geçti çok şükür

(1,392 puan) tarafından

Ben de şuan alarm kurarak emziriyorum. İnşallah geçer 2 gün sonra kontrol var

0 oy
(308 puan) tarafından

20 dk ya bı sürekli emmesi lazım canım yaz günü iki güne bolca banyo yaptır çok kalın giydirme asla canım evin içi havasız olmasın sende bolca su iç günlük mesele 3 litre bebeğe geçecekki idrarından atacak sarılığı.kilo aldırıcı besinler ye canım inşallah iyi olur 

(1,392 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 196 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu