Mop özelliğini kullanıyor musunuz bozulur diye kullanmıyorum yalan yok
Bide silmesini beğeniyor musunuz
Kız nie bozulsın 4 senedir kullanıyorm bozulmadı . Ayrıca o özelliği kullanmıcaksan neden aldınki robot kuzum. Gayet memnunım silmesindende süpürmesindende
Kuzu ben kullanıyordum canım bı akrabam.geldi bozulur motoruna su kaçar dedi
Bide fırçaları bu falan yikiyormusun toz haznesini
Evet kuzum yıkıyorö 1 gece 1 havlu üzerine ters bir şekilde koyuyorm kuruyor . Benim balkonum yok hatta balkonuna bile koyabilirsin varsa kurusun die . Akrabanı dinleme kuzum öylr şey olurmu ona göre tasarlanmış bir ürün neden su kaçsın 😂
niye bozulaunki motorunu ona gore yapmislar sonucta. ben kullanmiyorum su tankini cikardim cunku laminanti sildigi yeri haliyida silerek gecio bezin bulasigini haliyada suruo. hali alanini secip isaretlesem antreden gecerken bi yanlarda hali yik yani bosluk fayans . cogunluk hali. haliyle hali secili olunca diruo orda supurmuo silmio falan surekli ayarlamak gerek yada komple halilari kaldrmak gerek. halilari kaldracagima ribot supurdukten aonra mopla ben silerim iki dakkada daha kolay
Teşekkür ederim canım
bozulmaz niye bozulsun ona göre yapılıyor.
ha böyle dört dörtlük silmiyor ama günlük silme için ideal.
Bı akrabam moturu yanar dedi de sormak istediim
akraban yemiş seni. onun özelliği o zaten yoksa niye mop koysunlar. direktiflerine uygun kullan yeter
Niye bozulsun canım. Gerçi ben yeni aldım 2ay oldu. Bugün sildi süpürdü . Memnunum ben.
Ben zaten kullanıyordum akrabam geldi bozulur içine su kaçar dedi
Moptan içine su kaçacak yer yok ki
Robot süpürgeyi çıkaranlardan Allah razı olsun . Benim elim ayağım oldu . Kullan bu arada bir şey olmaz . Haznesi ayrı yerde motorla ilgisi yok .
Dimi ama tamam canım
💞🌸
Kullanmayacaksan neden moplu aldin cnm, kullan gitsin ben yillardir kullaniyorum sorun cikmadi cok şükür
Kullanıyor dün içine girer dedi akrabam
Neyin icine girer anlamadim
1,469,393 soru
24,071,660 cevap
330,688 kullanıcı