0 oy
419 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Hanımlar iyi günler benim bir tane tül bileziğim var ve 3 yıllık evliyim onu bozdurup tatile gitmek istiyorum balayına bile gitmedik ve ben ömrüm de deniz görmüş insan değilim bozdurmasam benden önce yiyenler var zaten eşimin ailesi nelerim vardı hep onlar aldı. Geriye bu kaldı buda gider diye korkuyorum ne yapmalıyım sizce

14 Cevaplar

+2 oy
önce (295 puan) tarafından

Ölümlü dünya, bugün varız yarın yokuz. Sürekli sefalet içinde mi yasacaksin. Bozdur gitsin bir daha bu fırsat gelmez . Başkaları yiyeceğine sen ye 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,619 puan) tarafından

Sana abla tavsiye alıştırma bacim erkekse yapsın biselwe ben yandım bu konuda sen yanmaaa

önce (978 puan) tarafından
+1

Vallahi Kesinlikle ben de katılıyorum senin düşüncene kadın ne kadar kendi eliyle verirse erkek o kadar ona alışır tatili de benim kolumdaki bilezikle götürüyorsa götürmesin daha iyi

Aynen oyle verdikçe istiyorlar ve sonu nankörlük beni hayat acımasız yaptı şimdi tek sevdiğim şeyler hayvanlar ...

önce (118 puan) tarafından

e niye veriosunki. balayina bile gtmedik deniz yuzu girmedim diosun senden bileziklerimistedikleri an bozdurup tatile gdiyoruz demen lazimdi zaten. millete dagitmaktansa bozdurup parayi tatile gtmesen bile yirtip vope atmak bile daha iyi millete dagitacagina cöpe at daha iyi

Konun sahibi ben degilim;)))

önce (118 puan) tarafından

sonradan farkettim ama silmeyim kalsin dedim🤣🤣🤣

+1 oy
önce (334 puan) tarafından

Çatır çatır sat çatır çatır ye parasını.. hiç düşünme bile

+1 oy
önce (6,596 puan) tarafından

Normalde bozdurup denize gidilmez ama yiyen çokmuş sen yemesen başkasına gitme ihtimali varsa deniz'e git kendin ye

0 oy

tatil kesinlikle herkesin hakkı seni anlıyorum canım benim ama tül bileziği de çok zararına bozdurmuş olmaz mısın? 

şimdilik daha bütçenize uygun yerlere gidin olmadı. 

bu bileziğini de yedirme kimseye ki üzülmeyesin. 

önce (1 puan) tarafından

Haklısın canım ama eşim askeri ücretli çalışan birisi tatile gitsek döndüğümuzde ne yiycem birde çocuk da var 

mesela denize gitmelik bir tatil mi istiyorsun evet o çok maliyetli olur ama bi doğu turu şeklinde de yapabilirsiniz belki

0 oy
önce (3,228 puan) tarafından

Vallah elinden alıcaklarına inanıyorsan bozdur git tatile onlara gideceğine tatile gitsin 

0 oy
önce (2,169 puan) tarafından

Az önce buna benzer bı post açtım bende yorumlara bakabılırsın 😀

0 oy
önce (4,510 puan) tarafından

Ele yar olacağına sana olsun ben bizdurur giderim şahsen 

Kimseyi de alıştırma varını yoğunu vermeye 

0 oy
önce (1,841 puan) tarafından

10 yıllık evliyim balayına gittik bizde sadece otel olarak onun dışında otel izin süreli tatil gitmedik birde eşim memur olmasına rağmen kendi evimiz odasına rağmen. Ama.tabi her yaz günü birlik denize gidip geliyoruz yiyecek her şeyimizi yanımıza alıp. Günlük ev bile kiralamiyoruz düşün arabada giyin soyun yapıyoruz. Deniz istiyorsan illa günlük denize git gel yapabilirsin bence

0 oy
önce (1,010 puan) tarafından

Gaza gelip bozdurma bileziğini. Kocana söyle bir tatil parası ayarlasın şimdiye kadar yediklerine saysın. Satma diyorum ama kimseye de yedirme yani. 

0 oy
önce (3,190 puan) tarafından

Sakın bozdurma senin için kalsın ve sakla onu izinde verme sakın 

0 oy
önce tarafından

Canım o takı sadece sana ait 

Verme kimseye 

Satma 

Eşine söyle tatile götür beni de 

Tatil hakkın 

önce (1 puan) tarafından

Canim evet bana ait ama bir mesela bişey çıkıyor hemen senin bilezigin var ondan öde diyor kaynanam kayınbabam öyle ede ede hepsini yediler bir bu kaldı şimdi bunu da bozdurup gitsem hesap soracaklar tatil için bilezik bozulur mu felan diye burnumdan getirirler

0 oy
önce (29 puan) tarafından

Bozdur kuzum hiç acıma madem öyle dünyaya bir kere geliyorsun 

önce (1 puan) tarafından

İşte ilerde ihtiyaç oldum mu tatile gittik yedim orda desem sohranirlar tatil için bilezik mı verilir kaca verdiniz ne kadar tuttu ki felan diye 

0 oy
önce (22,783 puan) tarafından

Git gör tabi. Ben olsam.bozdururdum. 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 837 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
23 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Djdjdhshsu (95 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 94 göst.