+1 oy
787 göst.
Diğer kategorisinde (2,178 puan) tarafından

2 yıldır üst üste gıdıyoruz hanımlar bu yıl daha fırsatını bulamadık esım ıstersen ajda alayım sana dedı yada tatıl hamgısını ıstersen dıye sordu siz olsaydınız hangısını tercih ederdınız :)

41 Cevaplar

0 oy
(2,178 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kızlar çok tatlısınız valla bütün yorumları okudum yarısı tatlı demıs yarısı bılezık demıs tabı otomatıkmen ben yıne kararsız kaldım bakalm artk 😀

(555 puan) tarafından
+1

Kız kocalar geri onu alıyor sen en iyisi tatile git😂

(2,178 puan) tarafından
+1

Araba parası bırıktırıyorum canım esımın var banada  alacaz hanı bozdurursak yıne benım ıcın bozduracaz 😀

-Reklam-
+7 oy
(17,300 puan) tarafından

Ben ajdayı seçerdim. Yüzme bilmiyorum, tatile gidince ben pek eğlenemiyorum o yüzden tatili istemem. 

+6 oy
(591 puan) tarafından

Tabikide bilezik derdim

+6 oy
(15,139 puan) tarafından

Güzel hatıraların yerini hiçbir altın tutamaz. 

(163,453 puan) tarafından

❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Hocam doğu turundayiz urfayada gittim anlatcam sana

(15,139 puan) tarafından

Anlat Sevdoşum, Diyarbakır 'a da giderseniz kadayıf yiyin. Eşin vejetaryendi sanırım yoksa Nasır Usta' ya ya da Ciğerci Onur 'a gidin derdim ❤️❤️❤️😘iyi gezmeler canım benim 

(163,453 puan) tarafından

Hocam rotamız Antep Urfa Mardin adana yarın kapadokyaya gidicez bugün Mardin'de son gunumuz Urfa güzel ama insanı çok değişik mesela felaket sıcak eşimde şort tişört ben kapalı değilim crop şort vardı gelen geçen bakiyo bana çık çık çık yapiyolar agzilariyla rahatsız oluyorlar belli ediyolar etrafima baktım dedim ben açık giyindim diye yaptılar 😃 ama doğu insanı çok misafiri seviyo değer veriyo Antep'in yemeklerine😋 Mardin'in ortamına aşık oldum 😍 Urfa'da kendimi rahat hissedemedim ama olsundu

(15,139 puan) tarafından

Urfa aslında sanki Türkiye içinde değil de Arabistan gibi maalesef. Merkeze işimiz olmadıkça gitmiyoruz biz,bana da tövbe estağfurullah çeken olmuştu elbise giydim diye🥲😅 Diyarbakır a da bayılırdın arada iki saat olmasına rağmen bambaşka iki şehir insanı iki şehir yapısı. Mardin çok güzel kafro var pizza köyü gittin mi🫠Antep' te hayvanat bahçesine bayılmıştı benim kuzu ama tam gün lazım ona çok büyük. Ay çok sevindim senin adına ama çok güzel bir gezi planı olmuş 

+4 oy
(5,216 puan) tarafından

tatil tabii ki 😂😂

+3 oy
(1,037 puan) tarafından

C hepsi diyorum 😅

+3 oy
(5,521 puan) tarafından

Tabiki de Ajda 

Bizde her sene gidiyoruz 

Elde ne kalıyor hiç bisey 

Bilezik garanti bence

+3 oy
(774 puan) tarafından

Ben de bileziği alalım ama 2 3 günlük de bir deniz tatili yapalım derdim insan farklı bir mekan ortam arıyor çünkü :)

+3 oy
(9,940 puan) tarafından

Gezme sevmeyen hatta nefret eden biri olarak kesinlikle Ajda ha gezme sevsem tatil derdim

+3 oy
(23,247 puan) tarafından

İkisi farklı kategoriler. Tatilden ailecek yararlanilir. Altın bir takı ve yatırım.  Tatile gitmeye çok hevesli değilseniz o zaman altın alın 

+2 oy
(2,829 puan) tarafından

Aklıma onların kocaları bilennzikk qlıyo  benim bilennnziğim  yok diyen filmdeki kadın geldi 😅 bilezik terchimdir

+2 oy
(5,521 puan) tarafından

Tabiki de Ajda 

Bizde her sene gidiyoruz 

Elde ne kalıyor hiç bisey 

Bilezik garanti bence canim

(551 puan) tarafından
+1

bisey kalmasina gerek yokki egleniyorsun geziyorsun ev harici banyo kuvetine su doldurmakla havuzda yada denizde yuzmek ayni seymi🤣🤣 bence de bilezigi kiloma takip evde singir singir dolasinca ne olacakki. cok istiosam çelik ajdalar var 350 tl üclü ajda bilezik alirim singir aingir evde bulasik yikarim onlarla:)) 

tatile gdince ev harici bir ortam insan gezio yiyo icip yatio dinlenio yuzuyor vs degisik aktivite yani yanina kar kalan keyf yapmak

(5,521 puan) tarafından

O senin görüşün kuzum 

Kimse kimseyle aynı düşünmek zorunda değil 

Biz her sene gidiyoruz mesela 

Suan eşim bana sorsa bilezik derim 

Nasıl olsa önümüzdeki sene yine tatil diyecekler 

Ha arkadasin fikrini bilemem 

Belki iki senedir gidiyoruz bu sene de bilezik olsun yada olmasın der

(551 puan) tarafından

tabi canim ayni dusunmek zorunda degil de ben hani  elde ne kaliyor deyince aanada cvp vermek istedim😘 bizde herseyene gideriz ama mesela kisinda kar tatiline gtmek isterz digru durust istanbula yagdigi yok. ya kartepeye gunubirlik gideriz ya otele. uludag cok pahali da. abanta yada . hani tatil istenio yaa:) 

biz bide her sene. esimin memleketede gdioruz bu bana eziyet gelio mesela kayseriye gtmekmi evde dort duvar arasi oturmakmi deseler evimde oturmayi severim🤣

(5,521 puan) tarafından

Dogrudur canım 

Bizim malum ortak oldular abisiyle artık harcanan eden soruluyor ortak konuşuluyor 

Ben de o mevzudan çok sıkıldım 

Bu ay benimde doğum günüm mesela 

Eşim ne istersin dedi bende bileklik istemiştim 

Olmaz diyor 

Eltime de alınması gerekirmiş ortaklar ya 

Ortada böyle bi sacmalik olunca 

Düşüncem değişiyor maalesef 

Dediğin gibi tatilde çok iyi oluyor ama ben tercihimi bilezikten yana kullanıyorum:)))

+2 oy
(551 puan) tarafından

koluma bilezigi takip singir singir gülazer gibi evde oturacagima tatile gider hayatimi yasarim ajdalarin celiklerinden alip takarim cok singir singir dolasmak

istiosam eger:) hayatia bir kere geliyoruz bilezigi napayimki

+2 oy
(6,018 puan) tarafından

Tatilin yeri dolmaz 

+2 oy
(357 puan) tarafından

Küçük çocuğun varsa tabiki ajda çocuk bakmaktan başka birşey yapmaya fırsat olmuyor sadece adı tatil oluyor 

+2 oy
(2,104 puan) tarafından

Tatil tabii ki çocukların da ihtiyacı var böyle şeylere bilezik için çocuğuma tatili esirgemem. 

+2 oy
(3,679 puan) tarafından

Hayatım da gördüğüm en güzel teklif 😁😁😁 ben olsam bilezik derdimmm o bilezik sürekli bende kalıcak nede olsa ama tatil 4 5 günden sonra geçip gidici 

+2 oy
(27,626 puan) tarafından

Ben düşünmeden bilezik derdim 😂

+2 oy
(294 puan) tarafından

Kesinlikle tatil derdim bir anı kaliyo ruhuna bedenine iyi geliyo.Gencken gezeceksin tozacaksin napim bileziği birde üstüne bilezik taktı diye nazar ederler 🤣

+2 oy
(7,974 puan) tarafından

Kesinlikle tatil

İlgili sorular

+4 oy
27 cevap 622 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nalankt (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 762 göst.
17 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep2308 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,418 göst.