+1 oy
98 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5 puan) tarafından

Boğmaca ve tetanoz aşısı yaptıran var mı ilk gebeliğimde yaptırmıştım tetanoz baya ağrıdı şimdi bide sağlık bakanlığı boğmaca yapılacak diyormuş yaptırıcam mecbur ama ağrısı nasıl yaptıran varsa yardımcı olabilir mi ağrı konusunda ? 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,827 puan) tarafından

Yaptırırken hissetmiyorsun yaptırdıktan sonra biri koluna değerse ağrıyor ama dayanamayacak gibi bi Ağrı olmadı bende 

(5 puan) tarafından

Boğmaca da yaptırdınız mı yoksa sadece tetanoz mu ? 

(1,827 puan) tarafından

İkisi de yapıldı tek doz yeterli dedi hemşire ama yine de doktoruna sor ona göre ikinci dozu da yapalım dedi 

(5 puan) tarafından

Çok teşekkürler ağrı olmadıysa ne mutlu

(1,827 puan) tarafından

Yok yok olmadı kolunu hareketsiz bırakma hareket ettir zaten ilk çocuğunla ilgilenmekten aklına gelmiyor 

-Reklam-
+1 oy
(73 puan) tarafından

Yaptırırken agrı yanma vs olmuyo zaten sonrasında bıraz şişmişti kızarmıstı kolum ve agrı olmuştu 2 -3 gün sürdü ama rahatsız edıcek derecede degıldı agrısı. Herkeste aynı etkı yaratırmı bılmıyorum

(5 puan) tarafından

Benim 2. Hamileliğim tetanoz olucakmısım 1 doz bir de boğmaca ama korkuyorum ben ilk tetanoz olduğumda 3 gün ağrı çektim kolumu kaldıramadım 

(73 puan) tarafından

Agrı oluyo evet ama cıddı anlamda rahatsız etmemıstı benım bılemıyorum belkı agrı kesıcı vs onerır doktor

(5 puan) tarafından

Bakalım yarın sorucam teşekkür ederim

+1 oy
(293 puan) tarafından

2 doz oldum ben ikisinde de bir ağrı olmadı sadece aşı yerine bastirirsam hafif bir ağrı oluyordu o kadar

(5 puan) tarafından

Boğmaca da oldunuz mu acaba 

(293 puan) tarafından

2. Dozda ikkiside vardı yeni sistemde yani çok şükür bir sorun yaşamadım. Yaptırdığım için pişman değilim 

0 oy
(90 puan) tarafından

İlk hamileligimde iki doz yaptirdim hiç ağır gelmemişti şuan ikinciye hamileyim geçtiğimiz haftalarda tekrar oldum ve ertesi gün çok rahatsızlandım epey ağır geldi halsizlik kusma yaptı ve kolumu kaldiramadim bir gün boyunca kızarıklık Ağrı yaptı ama bir gün sonra hepsi geçti 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 390 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
5 cevap 188 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serennn (1,450 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 131 göst.

Kategoriler

1,471,681 soru

24,102,013 cevap

332,469 kullanıcı

...