32 aylık kızım var çok uzun süredir ne zaman tartıya çıksa 13 kilo geliyor ne eksik ne fazla hep aynı. Doğum kilosu 3.5tu çok iştahsız bir çocuk değil çok iştahlı da değil yani normal seviyede yemeğini meyvesini yer sağlıksız bir çocuk gibi gözükmüyor ama uzun süredir kilosunun aynı olması normal mi acaba
Çok hareketli demek ki. Ya da boyuna gidiyor.
Evet çok hareketli. Boyunu epeydir ölçmedim ama boyu normal sağlığında gözüküyor
32 aylık 11 kilo yaklaşık 1 senedir bu kiloda
Oğlum 3.5 yaşında oda aylardır aynı 13 kilo yemesi içmesi güzel ama dediğiniz gibi hareketli. Benim oğlum minyon bir çocuk olacak sanırım kabul ettim artık. Bir kaç kez boyu ve kilosu için dr. Gittim çeşitli tahlilleri yapıldı herşeyi normal
Arkadaşımın oğlu 4 yaşında ve hep 12 kilo.
kızım 2 yaşında 11 kilo. yaklaşık 6 aydır. arada hasta oluyor veriyor, sonra yine aynı 😂 her şey yolundaysa doktor da iyi diyorsa gerisi mühim değil
Ben oğluma üç senedir 14 kilo diyorum nerede ise dört yaşına girecek 3.5 yaşında Aralık'ta dört olacak 14 kilo
Kızım 3 yaşını 4 ay geçti 12 kg. Zor bela 12.5 oldu . Geçen hafta geniz eti bademcik ameliyatı oldu. Bu süreçte 500 gr daha verdi. Boyu yaşıtlarına göre uzun. Eskiden çok takardm ama artk takılmıyorum . Sağlığı olsun da zayıf olsn diyorm
Benimkide aynı aylarda ve kilosu uzun süredir 10.5
Hareketliler artık ve kilo almaları zor yani bebekkenki gibi düzenli olarak kilo almalarını bekleyemeyiz
Benimkızım 18 aylıktan 4 yaşına kadar 12 kiloydu 5 yaşa doğru yavaş yavaş almaya başladı ama yeme içmesi aynı yani ne değişti bilmem
1,470,052 soru
24,081,081 cevap
331,213 kullanıcı