0 oy
192 göst.
önce Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Selam kızlar yakın bir kız arkadaşım var boşandı aile evinde yaşıyor eski eşi hem alkol hemde yasaklı madde içiçisi ve satıçısı takıntılı bir manyak sürekli arkadaşıma çoçuğu görecem bahanesi ile günde 7 8 kere rahatsız ediyor niyeti çoçuk değil arkadaşım ne yapıyor evdemi dışardamı onu kontrol etmek çoçukda babaya gitmek istemiyor bu gün telefonda o ors...annene söyle seni erkeklerin yanına götürmesin demiş çok kez şiddet bıçakla üstüne yürüme tehted hala devam ediyor senin azrailin olacam diyor  

Çoçuk 5 yaşında erkek diyecigim arkadaşım şikayet etse çoçuğu sadece anne gözetiminde polisle beraber 1 2 saat ğörme gibi durum olurmu arkadaşımın elinde resim vidyo var eski eşinin uyuşturuçu kullanırken bayılırken onları kullansa çoçuğunda pedagog eşliğinde ifadesi alınsa oluyormu bu arade dua edin lütfen çok. İhtiyacı var

2 Cevaplar

0 oy
önce (3,592 puan) tarafından

Allah yardımcısı olsun pek bilgim yok ama kesinlikle sağlam bir güvenlik önlemi alsınn derimmmm o tip insanların ne yapacağı hiç belli olmaz çünkü hatta gitsin polise beni tehdit ediyor dedin konuşmalarını kaydetsin dinletsin polise 

önce (107 puan) tarafından

Yazdığı yazıları sesli mesajları saklıyor bilmiyorum ben bile çok korkuyorum evden çıkamıyor yarın çoçuk okula gidecek ni olacak hiç bilmiyorum ellahım yardım etsin

önce (3,592 puan) tarafından

Kimsesi yok mu tek başına hiç biyere gitmesiinn ve mutlaka polise gitsin beni tehdit ediyor desin

-Reklam-
0 oy
önce (23,334 puan) tarafından

Şikayet ederse tehdit mesajıda varsa olur bence

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 974 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 896 göst.
5 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,813 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
6 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (6,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 174 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,625 soru

24,061,313 cevap

330,158 kullanıcı

...