0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (10,035 puan) tarafından

Bugün havuza gitik baya kolarim yanmış acıyo Allah'tan kapalı mayom başka yerim yanmamiş kolar yanık 

3 Cevaplar

0 oy
(894 puan) tarafından

Soguk suyla duş aldıktan sonra Aloea vera bitkisini sürün yarın akşama hiçbişeyiniz kalmaz 

(10,035 puan) tarafından

İşallah yanıyo orda hisetmemişim evde cıkıyo şimdi acısı

(894 puan) tarafından

Haşema bile giyseniz mutlaka vücudunuzun her yerine güneş kremi kullanın

-Reklam-
0 oy
(867 puan) tarafından

image

krem falan surmedinmi. . niveanin günes sonrasi nemlendirici serinleticisi var acik mavi renkli olan . o cok iyi geliyor ben her sene hem gunes kremini alirim hel serinleticisini.  niveadan baska marka beni haşliyor. niveada hic haşlanmiyorum guneste. tatilden yeni geldik daha kaldirmadim bile hunlari ayim rwim🤣
(867 puan) tarafından

yasaklmi nedenki? ben  nerdeyse 15 yıla yakindir bunu kullaniyorum tatile gttigim zaman vucuduma.yüzüme degil. 

bir bakip arastirayim neden yasakli oldugunu

(894 puan) tarafından

Markanın içeriği dolayısıyla bi çok ürünü avrupadan toplatıldı bozulan içeriği nedeniyle avrupada çok ucuza satılmasına rağmen tercih edilmiyor sadece Türkiye pazarında en pahalı olarak satılıp tercih ediliyor

(867 puan) tarafından

aynen oyleymis cidden haberim yokdu. seneye iyi gelen baska bir urun arayip bulmam lazim. valla hicbir krem fayda etmiyodu bana beyaz tenliyim hemen haslaniyorum. kol bacak ustu ve gonek sirt bolgesi. alt bacaklar alt kollar gunese alisik diye haşlanmioda normalde kapali olan yerlerim cok haşlanir guneste. bidaha almam bende baya zararli kimyasal tespit edilmis

(894 puan) tarafından

Bende süt beyazı diye tabir edilen cinstenim güneşte ıstakoz gibi haşlanırım marka olarak her marka herkese iyi gelmez tabi 50 faktör ve üzeri ürünleri tercih edebilirsiniz mesela benim kremim incia bebek kremi hem içeriği temiz hemde ıstakoza dönmüyorum sizede faydası olabilir

(867 puan) tarafından

arastirim denim seneye cim sagolasin 

0 oy
(12,188 puan) tarafından

Aloe vera jeli iyi geliyor.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 163 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.