Bugün havuza gitik baya kolarim yanmış acıyo Allah'tan kapalı mayom başka yerim yanmamiş kolar yanık
Soguk suyla duş aldıktan sonra Aloea vera bitkisini sürün yarın akşama hiçbişeyiniz kalmaz
İşallah yanıyo orda hisetmemişim evde cıkıyo şimdi acısı
Haşema bile giyseniz mutlaka vücudunuzun her yerine güneş kremi kullanın
yasaklmi nedenki? ben nerdeyse 15 yıla yakindir bunu kullaniyorum tatile gttigim zaman vucuduma.yüzüme degil.
bir bakip arastirayim neden yasakli oldugunu
Markanın içeriği dolayısıyla bi çok ürünü avrupadan toplatıldı bozulan içeriği nedeniyle avrupada çok ucuza satılmasına rağmen tercih edilmiyor sadece Türkiye pazarında en pahalı olarak satılıp tercih ediliyor
aynen oyleymis cidden haberim yokdu. seneye iyi gelen baska bir urun arayip bulmam lazim. valla hicbir krem fayda etmiyodu bana beyaz tenliyim hemen haslaniyorum. kol bacak ustu ve gonek sirt bolgesi. alt bacaklar alt kollar gunese alisik diye haşlanmioda normalde kapali olan yerlerim cok haşlanir guneste. bidaha almam bende baya zararli kimyasal tespit edilmis
Bende süt beyazı diye tabir edilen cinstenim güneşte ıstakoz gibi haşlanırım marka olarak her marka herkese iyi gelmez tabi 50 faktör ve üzeri ürünleri tercih edebilirsiniz mesela benim kremim incia bebek kremi hem içeriği temiz hemde ıstakoza dönmüyorum sizede faydası olabilir
arastirim denim seneye cim sagolasin
Aloe vera jeli iyi geliyor.
1,477,244 soru
24,180,747 cevap
336,315 kullanıcı