arkadaşlar öksürük krizleri oluyor gözleri kızarıyor doktor allerjiye benzetti bence de büyük ihtimalle öyle evde nelere dikkat etmeliyim son zamanlarda olacak gibi değil bilen bilir öksürük krizine giriyor tam olarak toz mu polen mi deterjan mi bilemiyorum hepsine dikkat et dedi ama ne yapabilirim evde nelere dikkat etmem lazım cevap için teşekkür ederim
Bu arada allerjik astımdan da şüphelendi ama 5 yaşına gelmeden kesin tanı koyamiyoruz dedi ben tam olarak ne olduğunu bilemiyorum ama evde demekki yolunda gitmeyen biseyler var
Alerjik astım çok zor olur bütün hava değişimleri etkiler bunun için dışarıda maske kullanması daha sağlıklı olacaktır.
Çok teşekkür ederim
Alerjen etkili süpürge ile her gün evi süpürmeniz gerekiyor kurutma makinesi ile çamaşırdaki tozları nerdeyse yok edebilirsiniz nevresimleri her gün değişecek ve odasında hava temizleyici olacak
Kurban olduğum Allah herşey para istiyor :) bizim zamanımızda ne yapmışlar acaba bende de küçükken allerjiler vardı büyüyünce hepsi geçti kimse bence farkında bile değildi. Ben elimden geleni yapacağım cevap için çok teşekkür ederim
Bunu söylemekten çok utanıyorum ama Türkiyede sağlık bile parayla satın alınıyor parası olmayan yaşamasın
Öyle Süpürge para oda temizleme cihazı para kurutma makinası para nevresim bile para tamam elhamdülillah aç acikta değilim ama ne yazikki her istediğimi alma imkanım yok Allah büyüktür
Umarım tez vakitte allah kapı açar evladınıza şifa nasip eder
Allah razı olsun hepimiz için amin
Bende de alerjik bronşit var. Genelde ilkbahar döneminde azıyor . Ve iki ay boyunca öksürüyorum neredeyse uyumuyorum öksürükten oturarak uyumaya çalışıyorum . Alerji hapım var onu kullanıyorum çok da fayda etmiyor. O kadar çok öksürük krizine giriyorum ki nefes alamayıp kusmaya başlıyorum bazen. Çok zor. Ben alerji testi yaptırdım. Bir çok şeye alerjim çıktı. Çok da fazla dikkat edemiyorum açıkçası. Doktor yapılması gerekenlerin listesini vermişti bana. Ama ne yazıyor hatırlamıyorum bile.
Allah yardımcin olsun çok zor illet bir şey benim oğlum da sık sık olur ama belirtiler değişkenlik de gösteriyor ya da ben her zaman anlayamıyor olabilirim ben de şaşırdım bir yasindayken tozdan gözü mahvoldu şimdi başka baska of çok zor sabaha kadar öksürük yani ben kahroluyorum
Alerji şurubu vermedi mi?
Toz verdi bugün gittim işte kullandim bakalım inşallah rahat eder
Biraz rahatlatır onlar uyku da yapıyor çünkü. Sana tek tavsiyem gece yatarken biraz yüksek bir yastıkta yatsın. Daha rahat nefes alır o zaman.
Elimden geleni yaparım ama bu yaş biliyorsundur kendi istediği olacak uyku sersemi olsa bile her an öfke nöbeti geçirebilir 😀 geçen gun öksürükten uyuyamadi uyandı Sinir krizi geçirdi ben de hadi tuvalete deyip soydum ağlayarak burda yapacağım deyip üstüme isedi 😀
Bağışık güçlendirici vitamin ver
Öneriniz var mi
Farketmez eczaneden bilinen markalardan alırsanız daha iyi olur
Büyük ihtimal polen alerjisi var Allah yardım etsin bendede var zor bi hastalık bi güneşe çıksam köye gitsem defalarca ela arkaya hapşuurum damaklarım şişer kaşınır gözlerim kızarır nefes alamam sprey kullanıyorum
Valla bugün 4 gündür öksürükten duramiyor ikimiz de mahvolduk çok zor
Canım robot süpürgen yoksa onundan al her gün silsin süpürsün.
Bir de Dyson hava temizleyici al, ben kullanmadım ama kullananlar tozdan kurtulduk diyor.
Ve maalesef haklısın, sağlık da pahalı ve lükse girdi artık...
Toz deterjan, yumuşatıcı ve bir çok ürün bu konuda alerjiye sebep olabilir. Kokulu ürünler kullanma varsa çamaşırları kurutucuda kullan. Her gün süpürüp silmelisin. Toz tutacak eşyalar kullanma.
Teşekkür ederim
hava temizleyici alabilirsin eve
Kafayı yicem valla
Benim oglumunda toz alerjisi var. Geceleri oksuruk krizi olurdu resmen. Alerji birimine gidip test yaptir eger o ise raporlu ilac veriyolar. Biz kan testi yaptirmistik orda cikti orta duzey diye. Benim oglum duzenli kullaniyo ilac. Suan 7 yasinda. Onun harici evde toz tutmayan hali kullanacaksin. Her gun evi supurmen ve mumkun mertebe tozsuz tutman lazim ama bu demek degil ki deli gibi toz al yer supur. Odasi varsa pelus olmasin yani cok toz tutan seyler olmasin.
Yeni taaindim bu ev eski temiz olmuyor bir onceki postumda yazmıştım çocuk da etkilendi sanırım bu ev adam olmaz olan yine bana ve oğluma oldu
Bu tarzz şeyler bakabilirsin
Memnun musunuz
Kullanmıyorum ki sadece aklıma bu geldi
Tamam cok teşekkürler
Sanırım sürekli silmen lazım toz alman gerek çok geçmiş olsunnn
1,470,973 soru
24,092,697 cevap
331,856 kullanıcı