+1 oy
1,169 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (242 puan) tarafından

Selam herkese .demek ben 10 gün olur annemlerdeydim .biz Yurtdışında yaşıyoruz.Şu an vatandayız kp,kv,elti ve çocukları ben ve çocuklarım.Ağustos sonu döneceğiz.ben eltiye öylesine söyledim ki ben babamlara gittikten sonra istersen sıcak olduğu için gelir kalırsın odamda,klima var odamda o yüzden.Bugun eve döndüm baktım odamda bazı şeyler bıraktığım gibi değil.eltiye öylesine sordum,dedi evet çocukları uyuturken senin odanda uyuttum,kp öyle söyledi.sonrasında da 1 kez ben de uyudum o odada.ama kayana izin vermemiş odamda uyumasına.Odamı kullanmış ama bir temizlik falan yapmamış.siz olsanız ne yapardınız?duysanız eltiniz odanızda uyumuş çocuklarını uyutmuş?çogunuz linkleyeceksiniz de ama burası benim odam benim özelim.

39 Cevaplar

+2 oy
(209 puan) tarafından

Kendin teklif etmissin,madem özelin kitle anahtarida gotur senle

-Reklam-
+1 oy
(18,492 puan) tarafından

Hem kal diyorsun hem özelim diyorsun. O zaman teklif etmeseydin. 

+1 oy
(69 puan) tarafından

Sen bu eltiyle kafayi bozmuşsun onu cok kiskaniyosun Allah yardim etsin o eltiye madem kalmasini istemiyodun neden kal dedin odanda

önce (242 puan) tarafından

@Maviyesil Allah kalbine göre versin demekle bana küfür ettiğini düşünüyorsun ama benim vicdanım temiz.Aen kendini yerine koy bir zahmet .ben öylesine dedim işte.başka birisinin yatağında uyumak,çocukları uyutmak ne ya?çocuklar da tam zombi gibi,herşeye zarar veren tiplerden.ben onun durumunda olsaydım benim annem babam benim için bir şey düşünürlerdi.eltininin çocukları odanda uyumuş,girmiş eşyalarına zarar vermiş.iyi yaptınız mı diyeceksin?!ha aksi takdirde kötü kalpli mi oluyorsun?!

@S P kötü kapli benşm demek.bşr hatadır yaptım git kullan demekle.ama çocuklarını bu kadın benden iyi biliyor.düşünmüyor mu ki çocuklar odama zarar vere bilirler

@turcobonitaa zerre kıskanmıyorum kişi benden güzel olunca ve ya diğer üstünlükleri olunca kıskana bilirim ,sadece gıcık oluyorum odama birinin girdiğini eşyaları karıştırdığını düşününce 

önce (1,280 puan) tarafından

Normal değilsin yazmaya bile degmezsin

@Maviyesil oh ne güzel yazma 🤣

+1 oy
(23,537 puan) tarafından

Siz mi tuhafsınız ben mi tuhafım kendiniz demişsiniz istersen gelir kalırsın diye o da istemiş gelmiş kalmış. Şimdide izinsiz kalmış gibi davranıyorsunuz o zaman siz de kimseye Laf olsun diye böyle şeyler demeyin 

Linçlerim çünkü istersen gel kal dediğinde özel olduğunu düşünmesi gereken sendin 

+1 oy
(11,157 puan) tarafından

Ayyyy çok garipsiniz vallahi kendin demişsin kullan diye. Laf yapacaksın madem izin verme. İZin veriyorsun madem laf yapma. Yememistir herhalde odanı eşyanı

O yemese de çocukları odamı karıştırmış 

+1 oy
(9,610 puan) tarafından

Eltinden hatta ve hatta çocuklarından bile hoşlanmadığını burda çoğumuz biliyoruz asla samimi bir insan olduğunu düşünmüyorum sevmediğim insana geç odamda kal demem dediysem sonradan bunu olay haline getirmem madem istemiyorsun o zaman neden kadına kal diyorsun kaynana izin vermiyor nasılsa hatalı o çıkar diye mi düşündün baştan söylerken 

+1 oy
(6,263 puan) tarafından

Ee sen demişsin kal diye oda kalmış ne var bunda . Odayı kaldıktan sonra evet temizlemesi gerekirdi ama kalmasında bir problem yok bence çünkü sen demişsin kal diye sen kalma desen yada hiçbişe demesen bile kalmıcaktı odanda 

0 oy
(117 puan) tarafından

Kendin demişsin şimdi neden öyle bisey dememiş gibi odamı kullanmis falan diyorsun ki kadının aklına sen getirmişsin odanı kullanmayı 

0 oy
(991 puan) tarafından

Yorumlara baktim herkes hakli olarak ayni yorumu yapmis.Bende oyle dusunuyorum kendin teklif etmissin.Eltinin bir sucu yok.Bide kendini eltinle iyi gosterip kaynanani kotu gostermek istiyorsun eltine.Eltin sana soylerse ben izin verdim benim icin sorun yok kaynanam izin vermedi gibi

0 oy
(5,154 puan) tarafından

Sen bikaç dk hava alıp serinleyip çıkar diye mi düşündün? O zaman arada serinlemeye girersin diyecektin. Gelir kalırsın odamda demişsin o da geri çevirmemiş yapacak bişey yok.

0 oy
(7,274 puan) tarafından

Öylesine söyledim diye birşey yok soyledin sen sonuçta o bunu nereden bilebilir ağız yaptığını o yüzden girmiş uyutmus demem eltinin de bi hatası birşey dokunmicaktı ya da düzeltecekti temiz tutacakti 

0 oy
(3,719 puan) tarafından

Canım sıcaklar çok zor gerçekten. Benim bebem gecel uyanıyor ağlıyor. Bahçede bebek arabadında uyutub getiriyorum. Rahatı yerinde olsaydi yapmazdı. Belliki çok zorlanmış. E sende kendin söylemişsin. Zaten kalmasa bile geldiğinde temizlik yapacaktın. Olmuş geçmiş. Bu konuya takılmak yerine iyi yapmışsın de. O da hep hatırlar bunu iyi kalpli der senin hakkında

0 oy
(2,221 puan) tarafından

Öylesine kal demişsin ama eltin belki de öylesine dediğini anlamadi kalması için izin verdiğini sandı ve kaldı. Biraz tutarsız davranmissin. 

0 oy
(14,846 puan) tarafından

Öylesine diye bişe olamaz bu konuda istemiyorsan dile getirmez, teklif etseler de duymamış gibi yaparsın. Hem söyleyip hem özelim diyemezsin kimseye

0 oy
(448 puan) tarafından

Kendin söylemişsin kalabilirsin diye.. daha ne konuşuyosun bacım.. 

0 oy
(20,095 puan) tarafından

Kendin kal demişsin niye şimdi sorun ediyorsun ki 

0 oy
(203 puan) tarafından

Sen kal dersen oda kalır hatayı teklif etmekle yapmışsın artık yapacak bisey yok bisey desene sen teklif ettin der birdaha izin vermessen olur biter

0 oy
(5,777 puan) tarafından

Yemin ederim dengesiz insanla ugrasmak zor. Allah eltine sabir versin. Hem teklif ediyosun sonra diyosun kullanmis. Teklif etmeseydin. Millet senin oylesine(!) dediginu vahiy yoluyla anlamayacak sonucta.

0 oy
(2,134 puan) tarafından

Kadına kal diyen sensin lafını yapanda sensin bişey anlamadım ne istiyorsun 

İlgili sorular

+3 oy
24 cevap 489 göst.
25 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kizmaaskim (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 506 göst.
30 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Aselllim (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 637 göst.