+1 oy
1,067 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (238 puan) tarafından

Selam herkese .demek ben 10 gün olur annemlerdeydim .biz Yurtdışında yaşıyoruz.Şu an vatandayız kp,kv,elti ve çocukları ben ve çocuklarım.Ağustos sonu döneceğiz.ben eltiye öylesine söyledim ki ben babamlara gittikten sonra istersen sıcak olduğu için gelir kalırsın odamda,klima var odamda o yüzden.Bugun eve döndüm baktım odamda bazı şeyler bıraktığım gibi değil.eltiye öylesine sordum,dedi evet çocukları uyuturken senin odanda uyuttum,kp öyle söyledi.sonrasında da 1 kez ben de uyudum o odada.ama kayana izin vermemiş odamda uyumasına.Odamı kullanmış ama bir temizlik falan yapmamış.siz olsanız ne yapardınız?duysanız eltiniz odanızda uyumuş çocuklarını uyutmuş?çogunuz linkleyeceksiniz de ama burası benim odam benim özelim.

39 Cevaplar

+41 oy
önce (2,829 puan) tarafından

Anlamadım, sen kal demişsin kadın kalmış şimdi niye özelim diyorsun ki. Kadına sen teklif etmişsin hiç ortada yokken 

önce (238 puan) tarafından

22 günden sonra vatanı hep birlikte terk ediyoruz .Bu evden hepimiz gideceğiz ama odam işte.Ne kadar salakkk birisiyim Allahım 

önce (2,829 puan) tarafından
+1

Bosbogazlik etmişsin yapacak birşey yok sorun sende

önce (8,111 puan) tarafından
+11

Valla ne boş boğazlık nede salaklık, iki yüzlülük yapmışsın. Nede olsa kaynana izin vermez, ben kal diyim. Anlayışlı iyi elti olayım derken kazdığın kuyuya düşmüşsün. Ders olsun bence sana bir daha da içinden gelmeyen bir şeyi kimseye teklif etme. İnsanlar samimiyetine inanıp teklifini kabul ettikleri zaman da arkalarından bu şekilde konuşuluyor Buda hiç ama hiç hoş değil 

önce (252 puan) tarafından

Icee Queen ne kadar doğru, mantıklı bir analiz yaptın, tebrik ederim seni, en doğru yorum 👍🏻

Teşekkür ederim 😄

-Reklam-
+10 oy
önce (1,122 puan) tarafından

E madem senin odan senin ozelin ne diye kal diyorsun kal dediysen ne diye lafını ediyorsun simdi

Hamile birisinin kalbini kıran sen acaba hangisindensin?!zaten sinirlerim yerle bir,üstüme gelme lütfen 6 ayımdayım 

önce (22,828 puan) tarafından
+5

İyi ki hamilesin. İki lafından birisi hamileyim. Kalbinin karaligina hamileliği alet etme . Hepimiz hamile olduk. Böyle sacmalamadik. 

önce (15,016 puan) tarafından
+5

Hamile olmak kötü kalbe iyi gelse keşke 

önce (9,458 puan) tarafından
+2

Valla bende böyle düşünüyorum destan destan elticik postları vardı arkadaşın , çocuklarından bile nefret ediyorum diyen kendisiydi kaynanaya izin verme odama girmesin diyip kadına kullan demek belliki arada kalsın kadın diye yapmış yazık 

+1

Arkadaş takıntılı. İnşallah çocuğunu bu tskintilardan uzak büyütür. 

+10 oy
önce (445 puan) tarafından

Git tedavi ol. Allah senin gibileri sevdiklerimden uzak tutsun amin. 

😂😂😂😂

+9 oy

Gerçekten çok garip bir karakterin var. Takintilisin bı kere. Önceki postlarindan da biliyorum. İnsanların en ufak bir sözünden alınganlık çıkarıyordun. Şimdi de hem gel kal kullan deyip kullanınca da laf söylüyorsun. Hakikaten çok garip. Acaba biraz tutarlı mi olsan. 

+7 oy
önce (1,276 puan) tarafından

Hem kal diyosun hem özelim diyosun kadın ne bilsin yalandan teklif ettiğini. İnsanlara fikriniz neyse net bivsekilde soyleyin burada suçlu sensin. İzin vermişsin o da kullanmis

Kullanmış ama bıraktıklarımı almamış öylece saklamış.bundan sonra ne yapsam ?

Bundan sonrasını sen düşün valla. Ben eltinin yerinde olsam bi de bunları duysam yüzünede konuşur arkandan da çok kulağını cinlatirdim

Ben gittikten sonra yine bu girer odama.çocukları da çocuklarımın odasına girmiş.keşke anahtar kullansaydım.ya neden hep insan sinirlenir bıktım şu sinir insanlardan artı hamileyim 6 aydayım şu an .hep sinir sinir 

O zaman git konuş ben izin verdim ama bundan sonra kullanmayın de kilitle git

Kaynanaya söylerim zaten ben evde yokken odama kimse girmesin diye.zaten Ağustos sonu gidiyoruz yurtdışına 

+5 oy
önce (1,724 puan) tarafından

Herkes gıbı ben de kabahat senin diyorum. Sen öylesine de söylemiş olsan bi kere teklif etmişsin. O bunu bilemez. Söyledin mi kalabilirsin diye? söyledin. Şimdi benim özelim diyerek lafını etmeye hakkın yok. Ona değil kendine kız. Ayrıca ne temizliği yapmasını beklıyorsun bir iki defa uyumuşlarsa en fazla yatak örtünü düzgün sermiçemiştir bir ıkı eşya kalmıştır ortada onlar da unutulmuştur pis ve özel değilse 😏 değişiksiniz

Zaten kendi salaklığıma kızıyorum 

+5 oy
önce (3,312 puan) tarafından

Herkes aynı yorumu yapmış zaten. Kadın destursuz girmemiş. Ki teklif eden de sizsiniz. Sırf demek için demişsiniz ama eltiniz de bu sıcaklarda çocukları klimalı odada yatırmış, siz istemeden de olsa hayır işlemişsiniz. 

+4 oy
önce (989 puan) tarafından

Sen zaten kal.demissin neden içinden geçtiği gibi söylemiyorsun da laf olsun diye konusmussun eltinde 

Allahım ne kadar salağım

Yani canım ***** demeyelim de kendi kazdığın çukura dusmussun bı nevi kendin teklif etmicektin başta ortada bı konu yokken iylik olsun diye konusmucaktin öylesine ha içinden gelir gerçekten söylersin o başka ama içinden gelmeden bişey dersen sonrasında pişmanlığını yaşarsın bizde eltimle aynı apartmanda otururuz ama yani herşey yerine göre ben evde yokken bırak odama evime bile gireemez 

Kp yollamış hem odama çok sıcak git çocuklarını orda uyut diye.Vallahi bıktım şu insanlardan 

Tamamda canım sen ilk önce teklif etmişsin ondan yollamışlardir bence onlardan bikscagina ilk önce yaptığın hatanın farkında olsan bir daha yapmazsın o zaman 

Ne yapsam peki gelecek sefer ?zaten odamın anahtarı yok,istedikleri kadar girer kullanırlar odamı 

İlk baş nasıl teklif ettiysen canım simdide reddedeceksin ben yokken kimse girmsin düzenim bozuluyor diceksin mesela 

+4 oy
önce (15,536 puan) tarafından

Sen demişsin kal diye 

İyi görünmek için öi dedin kal ama aslımda içinden sakın kalma  mı dedin 😂

Komik değil bence hamileyim ama sinirleniyorum 

önce (15,536 puan) tarafından

Tamam da odayı kullanmasını söyleten sensin 

O zaman sende yalandan kullan demeseydin bu kadar sinirleneceksen 

Girmeyecek diye düşünüyordum ne bileydim by girecek .

+4 oy
önce (17,093 puan) tarafından

Madem senin odan senin özelin kal diye teklif etmeseydin ve giderken odanı kilitleseydin. 

Odamın anahtarı malesef yok.kayboldu.gelecek sefer kumandayı gizlerim o zaman 

önce (17,093 puan) tarafından
+10

Ay çok ama çok kötü niyetlisin ya. Senin gibi elti düşman başına. 

önce (11,918 puan) tarafından

Puhahahha yeni bir anahtar yaptırmak yerine kumandayı gizlemek de yani 😂😂

Çünkü kötü görünmek istemiyor iyi elti rolünü oynuyor 

+3 oy
önce (1,340 puan) tarafından

Öylesine dedim ne ya demişsin kal diye ayrıca eltinin yerinde olsam bende odama klima isterim niye klimalı oda senin oluyormuş bide sen varken girmemişki yokken girmiş çocuklar sıcakta yatamamış sende gir demişsin kayınpederinde gir demiy oda girmiş girilmesini istemiyosan kitleseydin kapını 

Neden benim klimam var omun yok?!ikimizde gelin gelmişiz by eve.benim annemler almış onunkiler almamış.işte bu yüzden onda yok!

önce (1,340 puan) tarafından
+3

Onunda kayınpederi alsın ozmn bi gelinin var birinin yok olmaz kim almış olursa olsun o geline yapılmış haksızlık kayınpederin biraz utansın da gelinine alsın bi klima düşünüyorum benim babam böyle bi durumda ya iki gelinede olmaz yada ikisinede alınır birinin ailesi almışsa öbürünüde babam alırdı kayınpederinin hatası sende gir demişsin odana laf demeye hakkın yok üstüne daha temizligide ortalığı karıştırdı sanılmasın diye temizlememiş olabilir 

+3 oy
önce (211 puan) tarafından

Bu soruyu ciddi ciddi sordunuz mu kendi kendinize zaten kullanın demişsin ki kimse size odanızı kullanabilir miyim diye sormadan yani ayrıca ne var çocuklar odanızda uyutulduysa çok sıcak diye kendiniz söylüyorsunuz baştan ortaya öyle bi laf atmasaydınız şimdi niye benim odamı kullanıyorsunuz orası benşm özelim deme hakkına sahipsiniz ama şuan o hakkı kendi ellerinizle vermişsiniz birde öylesine dedim diyorsunuz 3 yaşında çocuk bile sanırım sizden mantıklıdır  

Çocuklar odamı karıştırıyorlar ona sinirleniyorum.sizce bundan sonra nasıl böyle salaklıklar yapmasam?22 günden sonra gidiyoruz zaten yurtdışına.ama arada yine annemler ugrarım.giderken kvya söylerim odama kimse girmesin ve de kumandayı gizlerim 

önce (211 puan) tarafından

Hamileyim diyorsunuz böyle entrika ve planlara gerek yok bence çok kasmamak lazım bazı şeyleri 

+3 oy
önce (3,996 puan) tarafından

Hem yat demişsin hem niye kızıyon kadın çocuklarını yatırmış sıcak hava napsın yani abartmışsın acıdım eltine

Ona birşey söylemedim ki.düşününce sinirleniyorum sadece karnımdakı bebeme zarar veriyorum nolucak 

önce (3,996 puan) tarafından

Olan olmuş artık o odaya uyan bir kilit bul çıkar kilitle öyle git klimanın şarteli vardır ordan kilitle açamazlar 

+3 oy
önce (1,475 puan) tarafından

Bu sitede gördüğüm en tuhaf insanlardan birisin 

+2 oy
önce (78 puan) tarafından

Benim kaynana benden izinsiz haberisz ben yokken girip heryerini didik didik kurcalayip bide yokluğumda yatağımda yatiyomus ben çıldırdım. Seninde böyle olsa evet haklısın diycemde sen kendin demişsin istersen kal diye şu an böyle bı post açman aşırı saçma olmuş kusura bakma da sen o fırsatı vermişsin o da o rahatlıkla kullanmış kalmış 

Kullanmış olmasına hiç bişey diyemezsin çünkü sen kullan demişsin. Toplamamis olması ayıp tabiki ama sen hatayı başta yapmışsın bacım özelim dediğin bi yere (ki öyle) bi başkasınin girmesine kullanmasına müsade etmeyecektin. Sen lafın gelişi olsa bile kullanabilirsin demissin hiç bişey demeye hakkın yok ama sen böyle bişey demeden o oda kullanılmış olsaydı ne desen haklı olurdun şu durumda değilsin 

Şimdi ne yapsam?sinirleniyorum ama 😒

Kız odayı kullan dedim de bari dağıtımlarını toplasaydin diyebilirsin onun dışında hiç bişey çünkü hata senin 

Şahsen biri bana ilk başta biseyi yap diycek sonrada niye böyle yaptın diye olay çıkartacak olsa ağzının üstüne yapistiririm 😂

Sordum işte bunları odama kim bırakmış?dedi bilmiyorum.ben hamileyim ve onlarla birlikte 20 gün yaşayacağım için kendi kafamı onlarla yormak istemiyorum 

+2 oy
önce (2,618 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

öylesine söyledim diye bir şey yok, sen teklif etmişsin oda değerlendirmiş işte:)) ki bence o kadar kasmaya gerek yok orada klima var diye çocukları uyutsa ne olur ki

+2 oy
önce (1,762 puan) tarafından

Kendin demişsin ne bilsin kadın yalandan dediğini sıcak odamda klima var kullanabilrsin dersen kullanır

+2 oy
önce (2,816 puan) tarafından

Öylesine dediğinizi kadın nereden bilsin yani siz de o zaman resmen sizi iyi bilsin diye yalandan demişsiniz. Nasılsa kayınvalide izin vermez diye düşünüp bu lafı etmek bence fenalık. Ben iyi goruneyim kötü olan kayınvalide olsun anlamına geliyor.

+2 oy
önce (15,016 puan) tarafından

Kadına kal demişsin

+2 oy
önce (23,372 puan) tarafından

Kendin kal diyosun kusur arıyosun amaç nedir 

İlgili sorular

+3 oy
24 cevap 477 göst.
25 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kizmaaskim (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 494 göst.