+1 oy
94 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,367 puan) tarafından

Sol gözüme vuran ve sol tarafıma vuran bi baş agrısı yasıyorum ağrı kesici icmeden gecmiyor  gürültü ,uykusuzluk oldugunda daha cok  agri yasiyrm göz tansiyonu degilmis doktora gittim norolojiye. gidecegim böyle bir sorun yasayan var mı arkadaslar her gün agrı kesici icer hale geldim ya

8 Cevaplar

+1 oy
önce (2,208 puan) tarafından

Bilemiyorum.benin tansiyonum yükselince böyle ağrırdı.lavanta yağıyla başına masaj yapmayı dene belki iyi gelebilir

-Reklam-
0 oy
önce (687 puan) tarafından

Bende uykusuzluk olunca öyle ağrı oluyor 

0 oy
önce (195 puan) tarafından

Ben buz koyuyorum ağrıyan bögleye poşete su koydum yayılıyor zaten kafamın tepesine koyuyorum birwz sonra gezdiriyorum bekletiyorum ağrı olan yerlerde hafifliyor ağrı kesici de içince geçiyor . Sol traf migren oluyor 

0 oy
önce (3,190 puan) tarafından

O an gözlerini bağla sessiz odada uyumaya çalış ve duş alınca başını mutlaka kurula o sonradan böyle ağrı bırakıyor ben hep yaşardım saçım ıslak dolasirdim basimda hep ağrıyordu sonra bağlayınca geçti 

0 oy
önce (535 puan) tarafından

Ay sanki ben açmişim bu postu ya dün öldüm öldüm bittim baş ağrısından hem midem bulaniyo hem ellerim titriyodu ağrıdan.

0 oy
önce (5,884 puan) tarafından

Tansiyon bence 

0 oy
önce (198 puan) tarafından

Canım Ben de az önce bir post açtım benim annem de meme kanseri idi ama öyle senin dediğin gibi şikayetleri vardı sürekli başım ağrıyor diyor ki gözüme vuruyor diyordu mide bulantısı oluyordu ama onu doktora gitmiştik işte Emel falan çektiler hep önünde dedi suratını almadık Lütfen sen de ihmal etme bir an önce doktoruna git

0 oy
önce (792 puan) tarafından

Benim migrenim var aynılarını yaşıyorum. Hamileliğimde çok ağrım oluyodu magnezyum içip sessiz karanlık ortamda yatıyordum iyi geliyordu. Bir de ağrın olunca sert kahve içmeyi dene bana iyi geliyodu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 229 göst.
0 oy
6 cevap 291 göst.
29 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
18 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 41 göst.

Kategoriler

1,468,593 soru

24,060,748 cevap

330,137 kullanıcı

...