+1 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (2,734 puan) tarafından

Benim en sevdiğim Şahmeran.çocukluğum onun hikayeleerini okuyarak dinleyerek geçti.peki sizlerinki hangisi

7 Cevaplar

+2 oy
(6,694 puan) tarafından

Ben tam tersi Şahmeran görünce ürkerdim hala hiç sevmem yılan kırkayak o tarz hayvanları tv de görünce bile bakamam içim kalkar ürperirim 

(2,734 puan) tarafından

Benim bağışıklık sağlam😂annem biz küççüken çok anlatırdı.hatta tvde ilk şahmeranı gördüğümde hayran kalmıştım.

Ama kertenkeledende bir o kadar korkarım.

-Reklam-
+2 oy
(1,891 puan) tarafından

Ben Yunan mitolojisini çok severim. Üniversitede de bol bol gördük zaten. Bunun yanı sıra Türk mitolojisini de çok severim.  Illa şu miti çok seviyorum diyemem hepsi benim bebeklerim. Ha bir de Türk destanlarıni çok severim. Türeyiş favorim.

(1,891 puan) tarafından

Ahahaha casperiye hep sorcam sorcam bir türlü soramadım, snein nickin nerden geliyor? Benim aklıma şey geldi Casper erkek hayalet ya, casperiye de kadın hayalet. O mantıkla mi bu nicki tercih ettin? 

(2,734 puan) tarafından

Şeyde vardı nergis ve yankı.birde mit karakterlerinden biri olacsk olsam medusa olurdum.

(1,891 puan) tarafından

Ben Hera gibi ***** oldugum için Hera olurdum kesin. Bu arada nergisi ben de severim. 

(375 puan) tarafından

evet ordan.  casperinda bi ozel anlami var. liseden sira arkadasimla sevgiliydik cokda yakin arkadasdik. lise bitti koptuk bianda. tabi cep tel yok o donem bende yok onda vardi. benim ailemde sıkıydi heryere yollamazdi kopduk. sonra beni 4 yil sinra buldu facebookdan.  niye biyle kopduk falan konusurken casper gibi kayboldun ortaliktan dedim. oda dedi asil sen casperiye gibi kayboldun yok oldun bi anda. benim numarami biliodun aramadin. oysa aramistim kac kere  ulasmaya calismistim ona. 

nickim ordan gelio. 

(1,891 puan) tarafından

Yaa doğru tahmin etmiştim,  sad story bu arada

+1 oy
(7,011 puan) tarafından

Yunan mitolojisini severim mısır mitolojisini hatta yunan mitolojisi icerikli romanlari  okumayi severim filmleri falan defalarca izledim 

(2,734 puan) tarafından

Bende antik mısır tarihini seviyorum.aşırı entrikalı.ama en çok etkilendiğim firavunun suçluluarın üstüne bal sürüp böceklere yem etmesiydi.

+1 oy
(4,824 puan) tarafından

yunan mitolojisi severim. 

hatta bu yüzden Türkiyedeki antik kentlerin hepsini gezmeye çalışıyorum. 

eşim de arkeoloji okuyor hatta, daha ilginç şeyler de anlatır. bilen biriyle gezmek daha güzel oluyor.

Türk mitolojisi de bu aralar ilgimi çekiyor ama fazla araştırma yapmadım henüz. 

evim mitoloji kitabı kaynıyor 😅

(2,734 puan) tarafından

Okusaydım net seçeceğim meslek.

Yunan,antik mısır bunlarıda elimden geldiği kadar araştırırım.benim için bambaşka bi boyut.sanki geçmiş değilde gelecek.

(4,824 puan) tarafından

hala okuyabilirsin ✌🏻Çukurovada var bak arkeoloji 

(2,734 puan) tarafından

Benim için imkansız gibi bişey.ilerde birgün inşallah

(4,824 puan) tarafından

imkansız yoktur canım ✌🏻 en kötü ihtimalle devlet 35 yaş üstü kadınlara okumada kolaylık sağlıyor. yaşın geldiğinde öyle girersin sınava

(2,734 puan) tarafından
İnşallah diyelim.birde önü açık değil diye duymuştum atama varmı
(4,824 puan) tarafından

kazılarda vs çalışıyorlar da dönem dönem değişiyor, bir ara baya popülerdi. eşim keyfi okuyor, genel kültür amaçlı 😅

(2,734 puan) tarafından

Ben küçükken tutenstein diye bi çizgi film vardı.ordan merak salmıştım ilk😂

0 oy
(3,493 puan) tarafından

Fark ettim de öyle mitolojiye, mistik olaylara çok ilgim yokmuş. Okulda tabiki birçok kez işledik vs ama özel olarak ilgimi çeken bir alan değil. Fakat bunlara bağlı tarihi oluşumları (görmeyi, gezmeyi) seviyorum. 

(2,734 puan) tarafından

Bana ilk sevdiren şahmeran oldu,araştırdıkça daha çok sevdim.

0 oy
(23,684 puan) tarafından

Dişi kurttan türeme efsanesi 😂

(2,734 puan) tarafından

Neydi kız Altanın oğlu Tarkan😂

0 oy
(53,964 puan) tarafından

onun dizisi vardi kizil sacli bir kadin oynuyordu kötü roldeydi bak aklima geldi hikayesini babannem anlatirdi ama unuttum simdi bizim buralarda sari kiz efsaneleri var

(2,734 puan) tarafından

Siİzin oraları bilmem ama adanadada o hikaye meşhur

(53,964 puan) tarafından

adanaya uzağız magaralarda var diyorlar bilemem ☺️

(2,734 puan) tarafından

Belki canı sıkılmıştır oda dolaşıyord6r

(2,734 puan) tarafından

Dediğin dizi melek miydi.tarsusta geçiyorxu

(53,964 puan) tarafından

sahmerandi ismi ya kucuktum ben bakayim bulursam atarim buraya linkini

İlgili sorular

+1 oy