+1 oy
114 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (5 puan) tarafından

3 yıl önce sezeryanla doğum yaptım başka çocuk düşünmediğim  için geri çekilme yöntemi ile korunuyoeduk eşimle Malesef dün gece eşim çekilmedi yanı boşaldı (umarım anlatabildim ) ve bende düzensiz adet var yaklaşık 6 aydır pocusum zaten tek seferlik boşalmada çocuk olur mu 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,199 puan) tarafından

Yani her an her şey olabilir istemiyorsun madem keşke ilaç kullansaydin

(5 puan) tarafından

Bi anlık oldu ya eşim istıyor çocuk ben istemiyorum bilerek yaptı sanırım 🤦‍♀️ 

-Reklam-
+1 oy
(58 puan) tarafından

Olurda denilmez olmazda denilmez ama ihtimal düşük olur, yumurta çatladıgı bir döneme denk gelmişseniz tutunma ihtimali olabilir, sizde istemiyorsanız ertesi gün hapı yiyin garantiye alın 

(5 puan) tarafından

Almadım ya 13 temmuzda adet olmuştum yani korkuyorum 🤦‍♀️🤷‍♀️

(58 puan) tarafından

Ertesi gün happı işe yaramaz o zaman, Rabbim nasip etmişse olmuştur, mesajlarınızı okudum eşinizle sorunlarınız var, olursa belki size şansıyla gelir huzur bulursunuz, Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin 

(5 puan) tarafından

Amin inşallah tşk ederim 🤲😘

+1 oy
(1,892 puan) tarafından

17 haftalık hamileyim. Bu anlattığın hikayenin sonucu olarak. 😀 Söyleyeceklerim bu kadar. Keşke ertesi gün hapı alsaydın. Zamanı varsa mutlaka al derim. Olur mu olur. Hiç pcosluyum düzensiz regl deme oluyor işte.

(5 puan) tarafından

Ay deme öyle ya bende dedim tek seferlikten bir şey olmaz diye direk WC koştum da bilemiyorum 

(1,892 puan) tarafından

Aynı şey düşünüldü aynısı yapıldı 😅 sonuç 4 ay sonra kucağımızda olacak 🫨 3 sene olmuş zaten bişi olmaz tek çocuksa ıkıncıyi illa düşünür insan 😁 hayırlısı olsun hakkımızda. Kız haber ver sonra test yaparsan 🤭

(5 puan) tarafından

Ay çok tırsıyorum  rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ya oğlum var kız çocukta istiyorum aslında ama korkuyorum oğluma yetemicekmişim gibi üstüne ailevi sorunlarımız var bilemiyorum hayırlısı olsun inş ki şayet olursa yazarım elbet 🤲😘tşk ederim

+1 oy
(15,656 puan) tarafından

Olacağı varsa oluyor 

(5 puan) tarafından

Yaa orası öyle rabbbim büyük sorunlarım çok var heran boşanabilirzde o yüzden korkuyorum elim ayağım bağlanır 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeli00022 (386 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,060 soru

24,093,664 cevap

331,920 kullanıcı

...