3 yıl önce sezeryanla doğum yaptım başka çocuk düşünmediğim için geri çekilme yöntemi ile korunuyoeduk eşimle Malesef dün gece eşim çekilmedi yanı boşaldı (umarım anlatabildim ) ve bende düzensiz adet var yaklaşık 6 aydır pocusum zaten tek seferlik boşalmada çocuk olur mu
Yani her an her şey olabilir istemiyorsun madem keşke ilaç kullansaydin
Bi anlık oldu ya eşim istıyor çocuk ben istemiyorum bilerek yaptı sanırım 🤦♀️
Olurda denilmez olmazda denilmez ama ihtimal düşük olur, yumurta çatladıgı bir döneme denk gelmişseniz tutunma ihtimali olabilir, sizde istemiyorsanız ertesi gün hapı yiyin garantiye alın
Almadım ya 13 temmuzda adet olmuştum yani korkuyorum 🤦♀️🤷♀️
Ertesi gün happı işe yaramaz o zaman, Rabbim nasip etmişse olmuştur, mesajlarınızı okudum eşinizle sorunlarınız var, olursa belki size şansıyla gelir huzur bulursunuz, Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Amin inşallah tşk ederim 🤲😘
17 haftalık hamileyim. Bu anlattığın hikayenin sonucu olarak. 😀 Söyleyeceklerim bu kadar. Keşke ertesi gün hapı alsaydın. Zamanı varsa mutlaka al derim. Olur mu olur. Hiç pcosluyum düzensiz regl deme oluyor işte.
Ay deme öyle ya bende dedim tek seferlikten bir şey olmaz diye direk WC koştum da bilemiyorum
Aynı şey düşünüldü aynısı yapıldı 😅 sonuç 4 ay sonra kucağımızda olacak 🫨 3 sene olmuş zaten bişi olmaz tek çocuksa ıkıncıyi illa düşünür insan 😁 hayırlısı olsun hakkımızda. Kız haber ver sonra test yaparsan 🤭
Ay çok tırsıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ya oğlum var kız çocukta istiyorum aslında ama korkuyorum oğluma yetemicekmişim gibi üstüne ailevi sorunlarımız var bilemiyorum hayırlısı olsun inş ki şayet olursa yazarım elbet 🤲😘tşk ederim
Olacağı varsa oluyor
Yaa orası öyle rabbbim büyük sorunlarım çok var heran boşanabilirzde o yüzden korkuyorum elim ayağım bağlanır
1,471,060 soru
24,093,664 cevap
331,920 kullanıcı