Kızlar oğlum tercih yapmıştı lgs için sona öylesine de saglık lisesi yazmışdı saglık lisesi cıkmıs müdürümüz yazmış isteyen yarın bıda tercih yapa bilir şimdi oglum diyor yeniden yapalım tercihi saglık lisesi kötümü ne yapacagımı şaşırdım birde ilkinde istediği yer olmadadı ikincide şansı olurmu acab
Bence kötü değil neden kötü olsun önemli olan istediği meslek sağlıkla ilgili bir iş yapmak istemiyorsa yazmasın
Benim eşim sağlık meslek lisesinde müdür yardımcısı. Düz liselere göre genel olarak daha iyi bir öğrenci profili var. Düz liselere göre fazladan sağlık dersleri var. Ders içeriği yoğun yani. Eskiden sağlık lisesinden mezun olanlar direkt hemşire olabiliyordu ama artık bu yok. Üniversite okumazsa en fazla hemşire yardımcısi olunabilir. Yaşlı bakım diye de bölüm var. Bu bölüm okuyanlar da aslında yurtdışında kolay iş imkanı buluyor. Öğrencilerin geneli üniversite kazanmak yerine ortaöğretim KPSS ile bir işe girmeye çalışıyor.
Evet takıldığım nokta bu. Madem bilgi veriyorsunuz doğru dürüst verin.
Çok hayati bir yanlışı duzelttiniz gerçekten, tebrikler.
Keşke ben de sizi tebrik edecek bir şey bulsaydım fakat bilin bakalım ne yok?
Çok bilmiş görünmek yerine gerçekten bazı şeyleri biliyorum ama gereksiz detaylarla insanlari kasmaya çalışmıyorum mesela. sizin burda ego tatmini ve kaos arama sacmaliginiza devam etmeyeceğim
Ego tatmin edecek olsam bunu burda bu şekilde yapmam, ihtiyaç duymuyorum. Kaos da aramıyorum. Yanlış verdiğiniz bilgiyi düzelttim. Rica ederim :)
Görümcemin kızı da aynı 3 tercih yapmış 3 cğ tercihi sağlık çıkmış
Sağlık meslek iyi bir okul bence iş imkanı çok
Aynı biz de öyle yapdık ben hep saglık istiyordum anlaştık 3yazdık şansa çıktı
İleride sağlık okumak istiyosa sağlık lisesi okumak avantajdır tabiki. En büyük pişmanlığım zamanında sağlık lisesi okumamak
Puanı ne kadar
86 altı başka 2lise daha yazmışdı aklı onlarda kalmış halıba
500 üzerinden değilmiydi
1,471,129 soru
24,094,608 cevap
331,994 kullanıcı