0 oy
121 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (457 puan) tarafından

Kızlar oğlum tercih yapmıştı lgs için  sona öylesine de saglık lisesi yazmışdı saglık lisesi cıkmıs müdürümüz yazmış isteyen yarın bıda tercih yapa bilir şimdi oglum diyor yeniden yapalım tercihi saglık lisesi kötümü  ne yapacagımı şaşırdım birde ilkinde istediği yer olmadadı ikincide şansı olurmu acab

5 Cevaplar

+1 oy
(6,658 puan) tarafından

Bence kötü değil neden kötü olsun önemli olan istediği meslek sağlıkla ilgili bir iş yapmak istemiyorsa yazmasın

-Reklam-
+1 oy
(2,887 puan) tarafından

Benim eşim sağlık meslek lisesinde müdür yardımcısı. Düz liselere göre genel olarak daha iyi bir öğrenci profili var. Düz liselere göre fazladan sağlık dersleri var. Ders içeriği yoğun yani. Eskiden sağlık lisesinden mezun olanlar direkt hemşire olabiliyordu ama artık bu yok. Üniversite okumazsa en fazla hemşire yardımcısi olunabilir. Yaşlı bakım diye de bölüm var. Bu bölüm okuyanlar da aslında yurtdışında kolay iş imkanı buluyor. Öğrencilerin geneli üniversite kazanmak yerine ortaöğretim KPSS ile bir işe girmeye çalışıyor. 

(1,884 puan) tarafından

Evet takıldığım nokta bu. Madem bilgi veriyorsunuz doğru dürüst verin. 

(2,887 puan) tarafından

Çok hayati bir yanlışı duzelttiniz gerçekten, tebrikler. 

(1,884 puan) tarafından

Keşke ben de sizi tebrik edecek bir şey bulsaydım fakat bilin bakalım ne yok? 

(2,887 puan) tarafından

Çok bilmiş görünmek yerine gerçekten bazı şeyleri biliyorum ama gereksiz detaylarla insanlari kasmaya çalışmıyorum mesela. sizin burda ego tatmini ve kaos arama sacmaliginiza devam etmeyeceğim 

(1,884 puan) tarafından

Ego tatmin edecek olsam bunu burda bu şekilde yapmam, ihtiyaç duymuyorum. Kaos da aramıyorum. Yanlış verdiğiniz bilgiyi düzelttim. Rica ederim :) 

+1 oy
(15,658 puan) tarafından

Görümcemin kızı da aynı 3 tercih yapmış 3 cğ tercihi sağlık çıkmış 

Sağlık meslek iyi bir okul bence iş imkanı çok 

(457 puan) tarafından

Aynı biz de öyle yapdık ben hep saglık istiyordum    anlaştık 3yazdık şansa çıktı 

0 oy
(94 puan) tarafından

İleride sağlık okumak istiyosa sağlık lisesi okumak avantajdır tabiki. En büyük pişmanlığım zamanında sağlık lisesi okumamak

0 oy
(1,917 puan) tarafından

Puanı ne kadar 

(457 puan) tarafından

86 altı  başka 2lise daha yazmışdı  aklı onlarda kalmış halıba

(1,917 puan) tarafından

500 üzerinden değilmiydi 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 299 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
+1 oy