0 oy
84 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (355 puan) tarafından

Kızlar merhaba ben 2 gün önce kek yapıp kilitli fanusa koydum. Salonda masanın üzerinde duruyordu, salonda klima 7 24 18 derecede çalışıyor. Bozulmaz diye düşünmüştüm. Az önce kekten yemek için aldım tam elimle böldüm çok ince sakız gibi uzadığını gördüm. Tadında kokusunda birşey yoktu, küf de yoktu. Neden böyle oldu anlamadım. Siz kek kurabiye gibi şeyleri nerede muhafaza ediyorsunuz?

4 Cevaplar

0 oy
(3,331 puan) tarafından

Ben ilk yaptığımda yedikten sonra kurabiye de olsa kekte buzdolabına kaldırıyorum özellikle sıcak havalarda dışarıda bırakmam

(355 puan) tarafından

Annemin evinde hep dışarıda kapta bekletirdik, 1 günde o kalabalıkta bittiği için muhtemelen bozulmaya vakti olmuyordu. Bir daha ben de dolaba koyayım, teşekkürler 

(3,331 puan) tarafından

Bencede koy ziyan olmasın :))

-Reklam-
0 oy
(322 puan) tarafından

Canım yumurta var içinde sıcakta ve dışarda beklemez çabuk bozulur 

(355 puan) tarafından

Klimalı oda diye birşey olmaz herhalde demiştim. Bir parça da ağzıma atmıştım farketmeden önce, hamileyim inşallah birşey olmaz. Tadı iyiydi ama😂

0 oy
(17,141 puan) tarafından

Dondurucuya koyuyorum yemek istediğimizde çıkarıyorum hemen çözülüyor zaten. İçinde Yumurta ve süt olan şeyleri dişarda bırakamazsın. 

0 oy
(1,917 puan) tarafından

Klima bile bu havada yetersiz gelebiliyor 

Hemen dolaba kaldırsaydın keşke emeğine yazık

(355 puan) tarafından

Ayy valla yarısı çöpe gitti, hadi onu geçtim hamileyim ben keserken bolunen kısımları ağzıma atmıştım tadı normal diye farketmemistim. Bir dilim yemisimdir öyle, elimle bolmesem farketmezdim.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
0 cevap 123 göst.
24 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (6,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 458 göst.
29 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sunehriiii (1,828 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 518 göst.
19 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gizem_clk21eker (1,530 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,276 soru

24,083,889 cevap

331,352 kullanıcı

...