Canlar benim annem bundan 2 hafta önce umreye gidecekti para verdikleri kişi bunları dolandırdı bazılarının parasını verdi bazıları duruyor haberlere bile çıktı. Neyse bugün annem aradı Perşembe umreye gidecekmiş 20 günlüğüne gel evime kardeşlerine bak diyor biri (biri 25 diğeri 26 yaş erkek bu arada). Dedimki niye gelip kalıyorum 3 hafta eşimle konuşmadan kardeşlerim küçük değiller ikisine çalışıyor falan . Başladı ben size anne oldum baba oldum sen gelip bakmıyorsun diye. Ya evliyim iki çocuğum var ben niye gelip bakayım kendilerine bakamıyorlar mı haftada 2 gün gelirim dedim diye demediğini bırakmadı.kendisi 10 aydır evime gelmedi en son bebeğim 1 aylıkken gelmişti . Ben şimdi ne yapayım akıl verin sinirlerim bozuldu ya
Kışın yediğin hurmalar yazın poponu tırmalar 😁 zamanında "erkektir , eli iş görmez" diye diye kendisi bu hale getirdi "kazıkları". Şimdi kendi yaptı kendi etti kendi buldu. 1 tane bardağa bile dokunmam banane aç kalsınlar. Bebek değil neticede .
Basligi okudugumda ön yargi ile girdim dedim icimden alt tarafi 15 gun flndir annesine bunu da mi yapamaz bir insan.Meger durum baskaymis annenize yaziklar.olsun iste boyle yetistirilen oğlan.cocuklari yuzunden bu kadar bosanma sayilari artiyor kadinlar deliriyor.Iki tane kazik.kadar adam kendine bakamiyorsa hic evlenmesinler.Gidip bakmayin tabi ki de
Haftada 2 gün bile olsa gitmem. Gelip altlarını mi bezliycem deseydin ne saçma ya klasik erkek seviciliği bu umrumda dahi olmazdı kardeşlerin haftada bir sana gelsin yeter bence ben gerçek anlamda sallamazdim.Seni çocuklarını eşini asla düşünmüyor tek derdi annenizin oğulları çok kırıcı
Annene söyle boşuna umreye gitmesin umreye gidecek insan kafası yok gostermelik yani
Annen essek kadar kardeşlerine anne olmuş sana olamamış bir de utanmadan sana baktım diyor gerçekten herkes anne olmasın
Biberon da aliyorlarmiymiş ellerine
Annen çok düşünceliymiş gerçekten 2 tane koca koca insana bak diyor ya
Onlar bsşlarinin caresine bsksbilcek yaşta bnce
Gitmek zorunda değilsin sen sonuçta evli ve çocuklusun ayrıca kaç yaşında insanlar kendilerine nasıl bakamiyorlar bunları annenin düşünmesi gerekiyor senin değil canım.
Kardes diyince küçük falan sandım bende. Sen niye düzenini bozasin ki koca koca adamlar için. Klâsik erkek annesi oğlanların bebek sanıyor galiba
Küçük değiller ki haftada bir gidip temizlik yemek yeter
Kardeşlerim deyince bende on yaş civarı sandım kazik kadar adamlar eşine.kim bakacam canim madem onlar bakıma muhtaç sen davet et akşamları yemeğe gelsinler flan de gitme kimse için değmiyor
1,471,473 soru
24,099,516 cevap
332,323 kullanıcı