0 oy
91 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (762 puan) tarafından

Kizlar sac tava yapıyorum neredeyse pisti ama etim hala çiğ napabilirim tarifte önceden haslayinda yazmiyodu hangi tarife baksam aynı şekil direk tavada pisiriliyodu et ama nedense kimsede pişmesi yazmamis napmam gerekir bu durumda 

7 Cevaplar

0 oy
önce (2,210 puan) tarafından

Ben önden haşlıyorum sonra kavuruyorum.hem çiğ kalmıyor hemde daha yumuşak oluyor

-Reklam-
0 oy
önce (792 puan) tarafından

Ben bütün et yemeklerinde önce eti yağsız tencereye koyuyorum kapağını kapatıyorum. Et önce suyunu salıyor sonra tekrar çekiyor. Sonra yağını koyup yemeği yapmaya başlıyorum. Böyle yapınca bütün et yemeklerim lokum gibi pişiyor. Tuzunu da en son atıyorum tabi

önce (308 puan) tarafından

Bende bu yöntemi kullanıyorum 

0 oy
önce (797 puan) tarafından

Bizde mangalda saç tava yaptık pismemisti  tadına baktığımı da mecbur geri çıkardım 

0 oy
önce (23,333 puan) tarafından

Az bi su koy bakalım

0 oy
önce (68 puan) tarafından

Kuyruk yağı ile karistir etleri , kuyruk yağı eridikce etler o yağ ile pistikce yumusacik olur. 

0 oy
önce (1,571 puan) tarafından

Suyunu çekince 1 su bardagı kadar su koyup kapağı kapatıp tekrar suyunu cekmesini bekliyorum

0 oy
önce (3,190 puan) tarafından

Bazı etler çabuk pismez o yüzden önden hasla yada yavaş yavaş altı kısık pişir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
0 oy
4 cevap 198 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 469 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 46 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Sweety (109 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,468,604 soru

24,061,094 cevap

330,149 kullanıcı

...