+1 oy
274 göst.
önce Diğer kategorisinde (381 puan) tarafından

Birlik yaşıyoruz kızlar ben daha uyumlu bir insanım fazla şaka da yapmam yerinde gülerim abartmam cıvık değilim yani 

Benim aksime eltim şaka yapar çok güler bu iyi bir şey bir şey demiyorum ama hep ben hep ben diyen birisidir. Kimseden çekinmeden herşeyi söylüyor mesela birine kırılmış mi abarta abarta söylüyor karşıdaki de mecburen haklısın diyor öyle rahatlıyor sonra sakın yanlış anlama ben bu niyetle demedim iyi niyetlimle söyledim falan filan bir şey hoşuna gitmediyse hemen aynısıni karşıdakine yapar asla altta kalmaz 

Buna rağmen herkes onu seviyor ya da seviyor gibi yapıyorlar hakkında bir şey demiyorlar ki kavga çıkmasın diye 

Hangisi olmak daha iyi 

16 Cevaplar

+2 oy
önce (17,087 puan) tarafından

Eltin gibi olmak daha iyi bence. O hiçbişeyi içine atmıyor, hiçbişeye üzülmüyor. Hasta bile olmaz insan böyle davranınca. 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,193 puan) tarafından

Kendin olmak.

İnsan içinden nasıl geliyorsq öyle davrqnmalı.kimine göre yanlış kimine doğru.

+1 oy
önce (381 puan) tarafından

Post yukarı ......

+1 oy
önce (313 puan) tarafından

Eltin gibi olmak çok çok iyi

+1 oy
önce (3,190 puan) tarafından

Ağzına eden daha değerli hep böyledir ama ben genede sessiz tarafım hepsine mesafeliyim ister sevsinler ister sevmesinler çokta umurumda 

0 oy
önce (678 puan) tarafından

Eltin gibiyim bende icimde birşey bırakmam aynısını yaparim ne veririse aynisini alır aslında böyle olunca herks daha çok seviyor doğru mesela kaynanam ben ne yaparsam yapım en çok bana yardımı ve beni seviyor diğerleri senin gibi ama heo mesela bizim evden çıkmyr 😁

0 oy
önce (678 puan) tarafından

Eltin birde hangi burç hangi ayda doğdu cnm ben akrep burcuyum 😁😁 birde anlamadığım sen ve eltin kaynana gil aynı evdemi yasiyorsnz🤔

0 oy
önce (5,949 puan) tarafından

Çok şaka yapmak çok gülmek çok da uygun şeyler değil

0 oy
önce (3,280 puan) tarafından

En iyisi kendin gibi olup, yerine göre 'cıvık', yerine göre de ciddi olmak. Herkesin eğlenip güldüğü bir ortamda mesafeli olacağım diye de kasıntı olunmaz. Ya da ciddi bir ortamda sulu şaka yapılmaz.

Kendim de aile ortamında güler, eğlenir, şaka yaparım. Öyle ciddi takılmam. 

0 oy
önce (22,804 puan) tarafından

Kendin gibi olmak daha iyi. Çünkü başkasına benzemeye çalışırken ister istemez kasılıyor ve bu sefer daha çok batırıyor insan. Ve daha itici geliyor. O yüzden sen nasilsan öyle olmaya devam et. Ha kendi begenmedigin olumsuz yonlerin onları törpüleme ye calismak gerek tabii ki 

0 oy
önce (15,503 puan) tarafından

Pata pat söylüyor işte iyi bir şey 

ruhunu bedenini yormuyor ☺️

0 oy
önce (687 puan) tarafından

Ektim gibi olmak daha iyi en azından senden çekinir sınır bilirler ama herşeyi Altan alınca tepene daha çok biniyorlar

0 oy
önce (1,591 puan) tarafından

Sen uyumlu değilsin, suskunsun.

Doğru olmadığını düşündüğün bazı şeyleri doğru olduğunu düşündüğün bazı zamanlar doğru bir üslupla dile getirmeye sınır çizmek diyoruz. Her anda susan, herkesi memnun tutmaya çalışıyordur. Fikri sorulmadan atlayan da, açıksözlülük adı altında laf çarpıtan da benim gözümde kendini uyumlu sanan suskun insanla bir.

İnsanlar konuşa konuşa anlaşırlar, konuşmazsanız insanlar müneccim değil ki sizi anlasınlar.

Her şeyi her yerde söyleyen de olmayın, hiçbir şeyi hiçbir yerde dile getirmeyen de. İnsan ilişkisi dille kurulur, yine dille yıkılır.

Ben eltinize daha yakınım, pat pat söylerim. İnsanları kırmamak için nazik ve kibar konuşmaya çalışıyorum ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. Suskun olsam bana hastalık olur. 

0 oy
önce (23,313 puan) tarafından

Artık benim hiç eltim yok çok şükür 😂

0 oy
önce (2,789 puan) tarafından

Sizin tabirinizle uyumlu olunduğu zaman gercekten insanlar saygı duymuyor. Çocuğum olana kadar ben de pek cikintilik yapmazdım ortamlarda ama çocuktan sonra benim sinirlarim aşılmaya çalışıldığında ben de hoşuma gitmeyen şeyleri söylemeye başladım. Evet kötü de oldum ama en azından çocuğuma istediğim sınırları cizebildim. İçine attığın zaman insan daha sinir oluyor, kendini yipratiyor.

0 oy
önce (302 puan) tarafından

Dürüst insanlar her zaman kazanır . Eltin dürüst bir insan yapmacık olamıyor özü bu 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 366 göst.
0 oy
4 cevap 264 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,665 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 754 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,665 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,008 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,531 soru

24,059,992 cevap

330,102 kullanıcı

...