+2 oy
238 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (458 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar eşim bundan 1 hafta önce bı anda dudağı kolları bacakları elleri parmakları şişti 4 5 gün şişti şimdi kabızlık karında şişlik lavman bile fayda etmiyor filim tahliller kaç gündür uğraşıyoruz bugün doktor sonuçlara bakmış vücudunda bu olanlar böbrek değerleri düştü için miş ve ağrı kesici içiyor muydun demiş eşim dolarex çok kullandı kesinlikle içme demiş dahiliyeye git demiş bu ne demek böbrek değerleri düşmesi kötü bişey mi gogleye yazıyorum böbrek yetmezliği çıkıyor çok korkuyorum bilenler lütfen yazabilir mi 

3 Cevaplar

0 oy
(450 puan) tarafından

Hayır canım böbrek yetmezliği için değerler yüksek çıkar ben her sene nefrolojiye gidiyorum

(458 puan) tarafından

Ay çok şükür  1 haftadır böyle her yeri büyük ve kabarık şekilde şişiyor karın ağrısı halsizlik eşim bol su içen biri önceden hergün ağrı kesici içiyordu ondan mı diye düşünüyorum doktor demiş kesinlikle ağrı kesici içme değerler neden düşer acaba ilk defa başımıza geldi ve rahatsız ediyor eşimi dahiliyeye randevu aldık bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz 

(450 puan) tarafından

İnşallah canım dolarex ağır bir ilaç içmesin söyle canım yinede dahiliye görse iyi olur ya

(458 puan) tarafından

Doktor da aynısını söylemiş cuma gününe dahiliye ye rnsvdu aldık inşallah kötü bişey çıkmaz 

(450 puan) tarafından

İnşallah canım 

-Reklam-
0 oy
(1,468 puan) tarafından

Doğru canım doktora gidin Allah korusun hepimizi Gecmiş olsun bu arada 🤲🤲

(458 puan) tarafından

Cuma gününe rnsvdu aldık eşime daha erkene alabilirsek iptal edecez onu çok teşekkür ederim abla Allah razı olsun inşallah 

(1,468 puan) tarafından

Sendende Allah razı olsun canım benim ne demek bende teşekkür ederim :) 

0 oy
(1,308 puan) tarafından

Böbrek yetmezliginde değerler çok yüksek çıkıyor bildiğim kadarıyla ama dusukte de olabilirse bilmiyorum. Oğlumun pireye alerjisi varmış o siralarda bilmiyorduk bağışıklığını tamamen cekmiş ve 2 yaşındayken bir anda ayaklar şiş biranda felç gibi hareketsiz kalmıştı. 24 saat sonrada bu durum geçmişti . Ve bizim degerlerimiz yüksek çıktığı için nefrolojiye yönlendirilmiştik 2 yıl takip de kaldık şükür bir sorun çıkmadı. Eğer yukseklikle kalsaydı böbrek yetmezliği vs demişlerdi o zmaan bize. Allah'ım korusun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 284 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Çiçeğim1 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 340 göst.
2 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Derinimo (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,374 göst.
25 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 381 göst.