0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar o gün geldi çattı. Eşimin abisi geldi ben yanlarına gitmek istemiyorum. Kayinvalidede kaliyorlar. Karısıyla biraz sorunlar yaşadık arkamdan çok laf duydum ergence hareketler yaptı. Kayınvalide aradı iyi niyet sende kalsın gibisinden abuk subuk konuştu. Daha öncesinde defalarca gittik hatır bilmediler şuan gitmek istemiyorum. Eşim sen bilirsin diyor ama bir yandan da eşimi doldururlar diye korkuyorum siz olsanız gider miydiniz 

3 Cevaplar

0 oy
(6,779 puan) tarafından

KV sorunun yoksa git sonuçta onların evine gidiyorsun merhaba merhaba otur kocanin yanında misafir gibi ne oluyor ne bitiyor izle cnm

(69 puan) tarafından

Kadınlar ayrı erkekler ayrı oturuyor

(6,779 puan) tarafından

Yinede git derim cnm  eşini yalnız bırakma . Gitmesen doldururlar gelmedi etmedi diye . Tabi kendi kararın 

(313 puan) tarafından
+1

bencede sen gt . muhattap olmassin gelecek olanla. git cocuklaeinla ilgilenirsin kaynananka konusursun en olmadi oturur bi kosede telefonla ugrasirsin. maksat orda esini yanliz birakmmamak

-Reklam-
0 oy
(217 puan) tarafından

Eşiniz doldurulmaya müsait bir insansa bunu sizin gözünüzün önünde bile yaparlar ayrıca dolduruşa geliyorsa bi eş o eş değil kukladır

(69 puan) tarafından

Gerçekten çok haklısınız. Peki sizce gitmeli miyim 

(217 puan) tarafından

İstemiyorsanız gitmek zorunda değilsiniz gergin bi ortamda zaten rahat edilmez

0 oy
(3,455 puan) tarafından

Sonuçta kaynınızın evi değil. Bence 2 kişi arasındaki sorun diğer aile fertlerini de etkilememeli. Bu şekilde ma aile toplanınca hep bir huzursuzluk oluyor. Gidince onunla muhatap olmazsınız yeterli. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 224 göst.
3 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde nesibe4450 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
11 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 873 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,348 göst.