+1 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (681 puan) tarafından

Kızlar oğlum birinci sınıfa başlayacak Kasım da doğumum görünüyor Allah'ın izniyle 2 ay oğlumun dersleriyle ilgilenebilecegim belirli bir ilerleme kaydeder mi zorluk ilk kaç ay oluyor hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,649 puan) tarafından

Zorluk birinci döneme kadar sürüyor. İlk iki ay daha harflerde olurlar "an -en" diye birleştirmelerde olurlar . 

-Reklam-
+1 oy
(1,308 puan) tarafından

Bir sınıf öğretmeni olarak şöyle söyleyebilirim ki zorluğu ilk dönem yaşarsın . İkinci dönem eğer çocuğun geri de değilse yaşamazsin ama geriden geliyorsa yine yaşamaya devam edersin... Moralini bozmak istemem ama kasım ayı  zorlanacagin aylardan biridir okuma olmaz, birleştirmeler hecelemeler olur. Yazı yazma bozukluğu bunu düzeltmeler yaşanır vs vs. Eşinizin desteği ile olmayacak iş değildir tabiki de,sağlıklıca kucağınıza alın yeterki evladınızı

(1,248 puan) tarafından

Evde ne öğrenebiliriz benim kızımda 1. Sınıf olacak inşallah 

+1 oy
(563 puan) tarafından

Bana göre canım temel sağlam olmalı birinci sınıfın her anı zor yani zor derken gözlem altında olmalı çocuk haa şöyle birşey var harfler sonlara doğru zaten kendi geliyor ama yazı çalışmaları olsun okuma çalışmaları olsun gözün üstünde olması gereken bir dönem birinci sınıf

+1 oy
(1,258 puan) tarafından

Tecrübeli 1.sinif öğretmeni olarak 🙈🙈🙈önemli olan zaman da ilgileneceksiniz zaten ilk grup bitip mantığını kavrarsa gerisini halledebilir

(1,248 puan) tarafından

Şu an evde ne öğrenebiliriz. Kızım 1. Sınıfa başlayacak. Okulunu derslerini sevmesi için 

(1,258 puan) tarafından

Kusura bakmayın hiç fırsatım.olmamis bakmaya..yaz sil çizgi calusma setleri var onlardan kullanabilirsiniz..sesleri hissettirebilirsiniz..bununla ilgili uygulamalarda var...hatta Nurhan uz ogretmenimizin çok güzel ses videoları var inlardan faydalanabilirsiniz

(1,248 puan) tarafından

Tşk ederim canım.  Evde kağıt kalem vermek istiyorum Ama yapmak istemiyor . Oyun oynamak dışarı çıkmak tlf na bakmak istiyor

(1,258 puan) tarafından

Kağıt kalem değil yaz sil etkinlik kitapları renkli kalemlerde alırsanız sevecektir...

(1,248 puan) tarafından

Linki varsa atabilir misin cnm

0 oy
(23,417 puan) tarafından

İlk iki ayda kavrar büyük kısmını. Sonra otomatik olarak ilerler artık. Ama ilk dönem okumayi öğrenene kadar yine bir yogunlugunuz olur. Allah kolaylık versin. 

0 oy
(3,690 puan) tarafından

Ah ahh kızım 1. Sınıfa başladığın da oğlum yeni doğmuştu Allah'tan o zamanlar bebekti küçüktğ birşeyden anlamıyordu da o zamanları atlattım ders sırasında emzirir uyuturdum şimdi 9 aylıkk okullar açılınca 10 buçuk aylık olmuş olucak çok hareketli bir çocuk 2. Sınıf da tam gün olacak diyplar sabahçıı olacaklar yani dersler daha ağır olucakmış bu sene nasıl atlatırım hiç bilmiyorum Allah kolaylık versin şimdiden

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 556 göst.
3 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 363 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yareninannesi06 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 411 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde mvlude.97 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 382 göst.