+2 oy
349 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,011 puan) tarafından

Kızım 5 yaşında. Dün iki tane siyah zeytin çekirdeği yutmuş sonradan söyledi. 

Dünden beri kakasını takip ediyorum. Kakasıda sert içini karıştırıyorum eldivenle. İshal olsun diye kefir kayısı falan yediriyorum.kakayı başka nasıl incelerim hayattan soğudum aşırı bulanıyorum

13 Cevaplar

+12 oy
önce (11,921 puan) tarafından

Iyy bu eziyeti kendine neden yapıyorsun midem kalktı. Zaten yutmuş gitmiş 5 yaşında koca çocuk kakasından elbet çıkacaktır. Boğazına takılıp kalmadığı sürece ne zararı olacak çekirdeğin.

image

Bu da sana moral olsun. Belki çocuğun kqkasını kurcalamayı bırakırsın.🤮😂
önce (999 puan) tarafından

canım benim az rahat olun çok küçük değil kızın elhamdülillah başka bi şey yutmamış. böyle yaparsan belki bi daha zeytin bile yemez çocuk. içini ferah tut ki kötüyü çağırmayasın

önce (1,011 puan) tarafından

Eşim beni mahvetti 

önce (999 puan) tarafından

ona da söyle zaten danışmışsın 112 ye bi şey olmaz de olursa zaten gözlemliyorum de hemen müdahelede bulunursun 

önce (174 puan) tarafından

nekadar abartmisiniz esim

mahvetcek falan . cubuk mubuk abartmayin yav:) yutmussa yutmus bogulmamis sukur:) pil mil miknatis  igne yutmadiktan sonra kakadan cikar gider yani dertlenmeye gerek yokki. kimbilir haberin olmadan neler neler yemistir buzamana kadar

cikti de gitsin :) illaki cikacak cikmistir farketmemisindir yada cikacakdir 5 yas koskoca cocuk bebek degilki isterse kayisi cekirdegi yutsun sonucta kakasindan cikar

Mahfetcek değil mahvetti yani beni pimpirikli yaptı yoksa rahat bi insandım bekarken daha iyiydi bundan

-Reklam-
+5 oy
önce (4,199 puan) tarafından

Niye bu kadar takıntılısınız yahu. Hayattan soğuyacak ne var. Biz küçükken zeytin,kiraz,erik çekirdeği yutardık. Hiçbir şey olmaz. Bırak çocuğun dışkısını karıştırmayı . Bir de ishal yaptırmaya çalışıyorsun. Küçük bebek değil ki bu ne zararı olabilir.

+1

Yaptı çıktı de geç.

Bişey olursa beni suçlar 

Ne olabilir mesela

Mideye bağırsağa batma gibi şeyler 

Ne zararı olacak . 112 bile demiş bşe şey olmaz diye. Mide asistini eritmiştir bile onu. Zeytin çekirdeği mide asidin eritriği tek çekirdek türü. 

+3 oy
önce (855 puan) tarafından

Kız ne diye karıştırıyorsun ayyy Allahim 🤢🤦‍♀️ karıştırma ben bilerek yutarım hatta bir çok şeye faydası var saçmalama Allah aşkına karıştırmayı bırak 🤢

İmdaat diye bağırasım var

+2 oy
önce (8,686 puan) tarafından

Sen devam et kakasina bakmaya. İğrenç olsa bile evladının sağlığından daha önemli değil bağırsağında takılı kalabilir. Mısır var mı 🌽 bundan al haşla yedir çok güzel tuvalete çıkarıyor bir de beyaz ekmeği bir dilimde olsa yemesin yani bu bir dilimin kabızlık yaptığına inanmazdım yaşayana kadar. 

Dün tesadüf yemişti bugünde yapayım 

+2 oy
önce (236 puan) tarafından

Zeytinyağını bir çay kaşığı icir canım 5 dakika içinde tuvalete çıkar. Ben geçen kabak çekirdeği yemiştim küçük diye kabuklu yedim biraz kabız olmuştum resmen bir tatlı kaşığı zeytinyağı içtim hemen geçti 

Kefir içince bozdu ama hala yok

+2 oy
önce (8,228 puan) tarafından

Allah aşkına görende şeftali çektirdiği yutmus zanneder daha neler ya kaka vinciklamak nedir bu yenidoğan mı sanki 😂

Sorma eşim arayıp soruyor

+2 oy
önce (508 puan) tarafından

Kızım 4 yaşında  1 yaşından beri arada bir yutar hiç aklıma kakasını karıştırmak gelmedi yani yutabiliyorsa sorun yok sivri bisey değil ki bağırsağa mideye batsın. Mide asidiyle onu sindirir zaten sürekli yaparsa belki zararı olur 

Yok sürekli yapmadı 

+2 oy
önce (5,598 puan) tarafından

Benim eşim zeytini çekirdeğiyle yer :))) Şu postu görse kahkaha atardı sanırım :D

Tamam evlatlarımızı sakınıyoruz da bu kadar evhamla 5 yaşa nasıl getirdiniz kuzum siz :)

İşte delirerek:)))) 

önce (5,598 puan) tarafından

Yaaa😢 Ama yapmayın böyle kızınıza zarar verirsiniz. Hayatı boyunca kaygılı olur. Sizsiz yapamaz. Krizlerle baş edemez. Zorbalığa uğrar ya da zorbalık eder. 😔

Ona çok yansıtmıyorum okula hemen alıştı beni eşim darlıyo arayıp soruyo

+1 oy
önce (2,272 puan) tarafından

Kız benim oğlum yenidünya yerken 2 tane yutmuştu hiçbişey olmadan çıkardı dışkıdan.zeytininkini hayli hsyli çıkarır

Dışkıyı nasıl takip ettin

önce (2,272 puan) tarafından

Takip etmedimki,bezli olduğu için bezinde gördüm.

Anladım benimki büyük çocuk

+1 oy
önce (3,253 puan) tarafından

Abartılacak bir durum değil sonuçta takılmamış. Boğazına karıştırıp durmayın kakasını abartmayın yani bu kadar 

Eşim soruyor sürekli 

0 oy
önce (78 puan) tarafından

Ayy kaka karıştırmayı bırakın 😂 zeytin çekirdeği yutmak faydalıdır kendimi bildim bileli alışkanlık olmus genelde yutarim. Ve mideye iner inmez anında erir bu özelliğiyle bilinir 

Zaten çıkmadı 

önce (78 puan) tarafından

Çıkmaz yani boşuna beklemeyin kurcalamayın. Korkmayın da

0 oy
önce (15,541 puan) tarafından

Kefir ishal yapar mı 

Evet içirdim baya bozdu 

0 oy
önce (1,859 puan) tarafından

Benim oğlum 1 yaşından beri neredeyse her gün yutuyor 😂 bir şeyi yok. Iki yaşında simdi

Eşim duysa şok geçirir buna

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 341 göst.
16 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annesininmasali (1,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 673 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Merve 27 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,980 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde __Deniz__ (2,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,076 göst.
2 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,982 soru

24,066,378 cevap