+1 oy
125 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (62 puan) tarafından

2600 doğdu 1 aylıkken 3200 çıktı kilosu anne sütüyle, doktor mama başladı mamayi da pek iştahlı içmiyor hatta içmek istemiyor var mi bizim gibi olan sizin bebeler nasıldı 1 aylıkken birde ne önerirsiniz mama olarak 

2 Cevaplar

0 oy
(4,834 puan) tarafından

Mamayı değiştir. Ancak deneye deneye bulursun hangi mamayı sevdiğini  . Benim kızım 5.mama denenememiz de sevdiği mamayı bulduk. Sevmediği içmediği zaman ısrarla kutu bitsin diye uğraşma başka marka mamaya geç.

(62 puan) tarafından

Sizin bebeğiniz de var mıydı kilo sorunu, birde hangi mamayi sevdi sizin bebeğiniz 

(4,834 puan) tarafından

Kilo sorunu yoktu. Ben doğumdan sonra hasta oldum 2 ay doğru dürüst bir şey yiyip içemedim . O yüzden sütüm çok azdı mamaya başladık. Aptamil, sma , bebelac gold, hipp bunları denedik ve sevmedi . En son evolvia aldık burdan bir arkadaş önerdi onu severek içti. Biraz kabız oldu onda da her gün bir defa mamasına hakiki zeytin yağı koydum bir çay kaşığı kadar kabızlığı geçti.

-Reklam-
0 oy
(6,688 puan) tarafından

İlk doğum kilosu 2460 , 10 gün yoğun bakımda kaldı canm 2500 kg olarak teslim ettişer bize aradan 1 hafta geçti çocuk doktoruyla randevuöuz vardı kilo almamış görünüyodu annr sütü yetersiz mamayı daha çok kullan dedi . Aptamil hipp sma sevmedi benm kızım sadece bebelac içiyordu . Sende mamalaro deneyerwk öğrenebilirsin elbet birini içicektir 

(62 puan) tarafından

Toparladı mı kilosu sonra canim

(6,688 puan) tarafından

Evet mamayı düzenli kullandıktan sonra toparladı canm . Şuan 4.5 yaşımda 23 kg yaşıtlarındanda oldukça kilolu ve sağlıklı çok şükür 

(62 puan) tarafından

Maşallah canım çok iyi kilosu, anne sütünü ksc ay aldı peki 

(6,688 puan) tarafından

Toplasan 1 ay bile almadı canm prematüreydi gögüs ucumu tutmadı sütümü pompalıyordum zamanlada gögüs ucumu tutmadığı için sütüm kesildi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 365 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
22 cevap 845 göst.

Kategoriler

1,477,525 soru

24,184,877 cevap