Aksama dogru ishal kusma ateş başladı bianda kaç kere tuvalete götürdüm sayamadım birde kanlı mukus var kakasında hiç bişeyde yemedi korkuyorum sizce acilemi götürmeliyim yoksa sağlık ocagı bakar mı
Tabii ki acile gitmeli
Geçmiş olsun. Acile götürün
Mutlaka git acile bekleme
Kesinlikle acile cok gecmis olsun
Kanlı oldu için acile götür canım sıvı kaybetmesin daha fazla
Acile götür kaka ve kan tahlili yaparlar. Muhtemelen virüs kaptı çocuk. Boş yere sabahı bekleyip iyileşmesini geciktirme.
Kanlı olan herşey acildir.lutfen bekleme evde
Benim oğlumda ishal olmuştu, doktor kan olmadığı sürece problem yok demişti sen kan diyosun götür bi an önce acile
Kanli mukus varsa hemen acilden giris yapin. Ishal kusma durumlarinda da zaten saglik ocagi bakmaz hastaneye goturmeniz sart yani.
Acile götür susuz kalır vücudu.çok geçmiş olsun
Direk ya acile yad a çocuk doktoruna ihmal etmeyin hemen goturun
Geçmiş olsun acil servise başvurun salgın varmış
Acile götür tabii ki de büyük ihtimal serum ya da probiyotik takviyesi yaparlar benim kızım bunda aynı şikayetleri vardı kanlı uykusu direkt polikliniğe gittim oradan bana antibiyotik ve probiyotik Bir de çinko ile içerikli şurup yazdı
Sağlıkocağı yetmez hemen götür kusma ishal ciddiyse serum veriyorlar
Acilen goturmen lazım bir dk bekleme benim oğlum 3 aylıkken kanlı ishal oldu süt alerjsii çıktı inşallah sizin de basit biseydir
Çocuk nasıl oldu şimdi gördüm merak ettim çok geçmiş olsun
Sağolun geceyi sürekli tuvalete cıkarak geçirdi gündüz toparladı şükür zorla bir şeyler yedirdim suan sadece ishal kaldı
Muz verin iyi gelir inşallah Rabbim şifa versin
1,468,383 soru
24,057,408 cevap
329,968 kullanıcı