0 oy
79 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (765 puan) tarafından

Bebeğim 9 günlük küvezden bugün çıktı çok şükür bir problemin yok ama göbek bağı düşmemiş ama düşmek üzere altını değiştirirken göbek bağına ve üstüne işedi hemen temizledim ıslak mendille sildim peçeteyle kuruttum yıkamamamın sebebi hemşire yıkamayın dedi kuru tutun bisey surme diye uyardı  bir de Üstün ü değiştirirken çok ağlıyordu acele davrandım çok minik kanadı sonra durdu bir şey olur mu başka bir şey yapmam gerekir mi? 

2 Cevaplar

0 oy
önce (325 puan) tarafından

Benimde başıma aynısı geldi hemen kuruladim batikonla  sildim çok korkmuştum ama şükür bişey olmamıştı korkma bence

önce (765 puan) tarafından

Batikon sureyimmi bisey olurmu sizce var bende 

önce (325 puan) tarafından

Korkma sür pamuğa sür sonrada sür oraya bekle kurur hemen 

Tamam batikon surdum teşekkür ederim cevabınız için 

-Reklam-
0 oy
önce (6,900 puan) tarafından

Saf alkol vermediler mi biz onla temizliyorduk düsene kadar hastaneden cikarken kucuk sise vermislerdi gobek baginin oldugu yere temiz bez koyuyorduk benim atletimi kesmistik koymustuk zarar görmesin diye 

image

Bir şey vermediler hatta hiçbir şey sürme dediler.

Demek ki her hastanenin yöntemi farklı eczaneden bir bak istiyorsan canım ama genede doktoruna danış 

Tam da saf degilmis yuzde 70 diyor bak siseyi daha 1 kac ay oldu atali  ustunu okurdum yoksa sana ama birsey olcagini sanmiyor her annenim basina gelebilir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
4 cevap 86 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Tulinkaya63 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 497 göst.
20 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 480 göst.
11 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,427 soru

24,058,225 cevap

330,020 kullanıcı

...