0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (140 puan) tarafından

Gerçekten çok üzülüyorum saçlarımın yanları kelleşmeye bile başladı neredeyse avuç avuç dökülüyor diplerim ağrıyor artık emzirme döneminde dökülür dediler evet ama 1 oğlumda hiç böyle olmadı 2. Oğlum 6 aylık şu an son 1 buçuk aydır çok kötü ne yapacağımı bilemiyorum 

1 cevap

0 oy
(2,298 puan) tarafından

Eski postuma bak. Yanlarım öyle bir kellesmisti ki resmen sakaklarim acildi. Sac derim çıktı ortaya. Her zaman at kuyruğu yapab ben artık saçımı asla öyle toplayamaz oldum. Tam da dediğin dönemde başladı dokulmesi saçımın. Gittim hemen belimde ki saçları kestirdim önce. Sonra da kan verdim ama hiçbir vitamin eksikliği çıkmadı. Neyse zaman dedik bekleyelim. Haa bu arada kızımda emzirirken böyle olmamıştı. Şimdi ki 2. Cocugumda ki emzirme donemimde oldu. Neyse 4.5 aylıkken oğlum başladım kellesmeye. Şimdi ise 9 aylik.olacak. dökülen yerlerin hepsi çıktı cnm. Yanlarım küçük küçük kivircik saçlarla doldu. Şekilsiz sekilsiz:) üzüyor yani korkma sakın. Ama yinede kan verdim başka da bisey yapma

(140 puan) tarafından

Canım bende kan verdim demir gayet iyiymiş b12 vs magnezyum eksikmiş takviye falan aldım işte umarım işe yarar benimde kısa gerçi saçlarım ama belki kestiririm yine

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 452 göst.
10 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 230 göst.
27 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek.hfs (1,218 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 515 göst.
21 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Misafir67 (416 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,621 soru

24,113,467 cevap

333,093 kullanıcı

...