0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından

Hergun ne pişirsem derdi bitmiyor yemiyor da kabak yapıyom yemiyor biber dolması yaptım yemiyo çorba yaptım içmiyor ne yapsam beğenmiyor bu adam bende bıktım yapmasam niye yemek yok diye laf ediyor siz neler yapıyorsunuz bu yaz gününde 

7 Cevaplar

+1 oy
(24,462 puan) tarafından

Yaz kış fark etmez ne seviyorsa onu pişir o zaman. 

Bu arada kusura bakma baştan okurken çocuğa yediremiyorsun sandım koskoca adamın bu kadar nazi Niyazi da olmasa keşke 

(347 puan) tarafından

Bıktım valla gece uyurken bile ne pişirsem diye düşünüyorum 

-Reklam-
0 oy
(3,990 puan) tarafından

Genellikle salata çeşitleri yapıyorum. Çok sıcaklarda iyi oluyor. Eşiniz size neyi sevdiğini söylese ve ona göre pişirseniz daha kolay olur belki. Diğer türlü her yemeğe bir kulp bulmaya gerek kalmaz. 

(347 puan) tarafından

Sevdiğinide yapsam adı sen yemek yapmayı bilmiyon oluyor 

0 oy
(407 puan) tarafından

Çekirdeksiz karpuz peynir  ekmek muhteşem 3 ku

(347 puan) tarafından

Bi yerki sorma biz makarna da olsa yiyoz adam yemiyor 

(407 puan) tarafından

Yemiyorsa sevdiklerini söylesin ona göre yap.

0 oy
(28,447 puan) tarafından

Geriye ne kaldı ne sever bu 

(347 puan) tarafından

Kuru fasulye nohut sever onuda yemiyo ama zaten ben yapınca yemiyor anası yapsa hiç bişey demeden yer 

(61 puan) tarafından

Yapma sen de bacım aç kalsın gitsin anası  yapsın yesin. 

(28,447 puan) tarafından

Allah Allah aksi yaaa

0 oy
(204 puan) tarafından

Ya bizde de aynı dert hergun ne pişirsem diyorum 🤦 patlıcan yemez patates yemez kapak yemez pilav ve pilav çeşitleri hiç birini yemez fasulye yemez gerçekten bu adamı evden kovmak lazım her gün ayrı sıkıntıya giriyorum acaba ne yapsam diye 😒

0 oy
(403 puan) tarafından

Ayy valla yalnız değilmişim dedim okurken, benim eşim asla sebze yemez sadece et türü şeyler ama o da kebap gibi tepsi yemeği olursa. Pilavmis makarnaymis yemez, tavuk sote yapıyorum mesela 1 buçuk senedir toplasan 3 kez falan beğenmiştir, tavuk kokuyor der... En son git hazır satılan soslardan al fırına süreyim dedim öyle beğendi. Haftada bir pizzamiz var onu seviyor, şaşkınım. Bugün gözleme yaptım patlıcanlı kesin bir kulp bulur. Normal eşler çayın yanına kek poğaça kısır falan yer ya benimki asla yemiyor öyle şeyleri de, yalnızca et. Et de çabuk bitince bana söylenir, sanki oturup yarım kilo kiymayla kahvaltı yapıyorum. İçim kurudu valla sebzesizlikten...

0 oy
(969 puan) tarafından

Ne kadarlık evlisiniz, annesinin yaptığı yemeklere alışık olduğu için seninkiler farklı geliyordur ben de başkasının yaptığı yemeği yiyemem. Annesi nasıl yapıyorsa sen de öyle yapmayı dene

İlgili sorular

+3 oy
32 cevap 1,360 göst.
28 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Ukonetsret (4,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 946 göst.
28 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde yildizmavim (980 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 100 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Kahvelihuzur (10,213 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 172 göst.
5 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,044 soru

24,177,573 cevap

336,188 kullanıcı

...