0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (1,670 puan) tarafından

Merhaba kızlar. 2 gün önce doğum yaptım ama doğumdan beri çok feci karın ağrılarım oluyor. Sanki doğum yapiyormusum gibi saatte bir veya yarım saate 15 dkya falan düzensiz şekilde ağrı giriyor beni kivvrandiriyor sonra yavaş yavaş geçiyor. Aynı doğum sancısı gibi. Normal mi bu? Az bişey suni sancı da almıştım. Hemşire bir tanıdık da suni sancinin etkisi bazılarında hemen geçmiyor. Ara ara sancı veriyor dedi. Olabilir mi böyle bir şey? Doğumdan sonra da suni sancı ile sancı mi geliyor acaba? Ve doğum 2 Ağustosta oldu. Etkisi hala sürer mi? Yarın da geçmezse doktora gideceğim.

3 Cevaplar

+2 oy
(3,999 puan) tarafından

Hayırlı olsun öncelikle. Doğumdan sonra rahminiz eski ölçüsüne dönmek için kasılıp gevşiyor, buda sancı yapıyor. Özellikle emziriyorsanız kasılmalar daha kuvvetli oluyor. Yani normal bir durum, bende yaşadım bunu. Ama tabiki doktorunuza danışabilirsiniz. 

(1,670 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(290 puan) tarafından

Ayy bu sancıyı bende 2. Çocukta çektim kızım oldu eve geldik normaldi dogumum 2/3 gün sancıdan duramadım sanki suni sancı şiddetli verilmiş gb çatlıcaktım artık özellikle de emrirken oluyodu 

(1,670 puan) tarafından

Evet benim de özellikle emzirirken oluyordu. İlk gün biseyim yoktu ama ikinci gün başladı benim de. Neye uğradığımı şaşırdım 

(1,670 puan) tarafından

Ama 1 hafta falan sürdü şimdi geçti bin şükür. Sadece hemoroid oldu doğumda onun açısı kaldı. İnşallah o da geçerse normale döneceğim. Bir de şu var ayaklarımın altında çok kötü ağrı var. İlk kızımda da olmuştu bu ağrı ama ne zaman geçti hatırlamıyorum. Ayaklarımın üzerine basamiyorum ağrıdan 

(290 puan) tarafından

Evet zordu o günler  ayak agrım olmadı ama şişti ayaklarım bi ayaklarım değil kendimde oyleydim

-Reklam-
0 oy
(17,404 puan) tarafından

Benim ikinci doğumumda oldu ayni şekilde. Daha ben derdimi anlatmadan eltim dediki ikinci doğumda böyle böyle sanci olur. Burç sancısı derler eskiler dedi. 10 gün falan sürdü bende. 

(16,024 puan) tarafından

Aynısını bende yazdım 

Teyzem demişti bana da ☺️

(17,404 puan) tarafından

😊 Nasıl kötü bir sancı demi ya. Benimki uzun sürdü birde. Yeniden doğuruyor gibi o sancıyı çekmek çok kötüydü. O kadar zor oluyorduki uyuyunca acıdan inliyormuşum. Eşim uyanınca söyledi, çok mu ağrı çekiyorsun inleyerek uyuyordun diye. Lohusa halimle kendime acıyıp ağlamıştım. 

(1,670 puan) tarafından

Yaa. Bana da komşumuz dedi burç sancısı bu. İkinci doğumda olur 10 gün sürer diye. Demekki gerçekmiş. Kaynanam da tutturdu korseden diye başımın etini yedi. Çıkardım gene aynı 

(16,024 puan) tarafından

Çok farklıydı yürümek de zorlanmıştım bende kasılıyor gibiydi ayy ne günlerdi ya 🥺

(1,670 puan) tarafından

Evet aynı dogumun  başladığı sancılar gibi 

0 oy
(16,024 puan) tarafından

Benim de oldu 2. Doğumda oldu 

Teyzemle konuşuyorduk demişti 2. Doğumda 2 gün sürer  Öyle de oldu 3 cü gün geçti 

(1,670 puan) tarafından

Bana da komşumuz dedi. Burç sancısı ikinci doğumda olur diye. Demekki gerçekmiş. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 229 göst.
0 oy
8 cevap 272 göst.
27 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 364 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 248 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde zehrosminnakkus2 (70 puan) tarafından soruldu