Lg klima sogutması nasıl???
Canım biz geçen sene aldık buz gibi yapıyordu odayı bu sene 18 de en yüksek fanda çalıştırıp klimanın olduğu odada yatıyoruz yine terliyoruz. Ya havalar anormal sıcak olduğu için klimanın gücü yetmiyor ya da performansi düştü. Bir de Şanlıurfa dayız yani bence klimanın pek günahı yok :D
Belki bakım zmanı gelmiştir bizde boş alıcaktık lg alın o daha iyi dediler
Muhtemelen Gazi bitti diye düşünüyoruz biz de, Ağustos sonuna doğru bakım yaptırırız olmadı. Benim eşimin abisi bu elektronik cihazlardan anlıyor geçen sene eşime o önermişti LG alın diye. 7 24 hiç durmadan çalışıyor valla garibim maşallah diyeyim
Benim annemgilde Bosch var sanki o daha iyi sogutuyor bizde lg aldık serinletiyor ama sogutmuyor neden acaba
Bence bu havalarda zorlanıyor klima. Çünkü ben eminim geçen sene buz gibi yapardı 24 un altinda çalıştırıp o odada oturamazdim. Şu an 18 de önünde oturuyorum ve dediğin gibi sadece serinletiyor. Kayinvalidemler de geçen ay LG klima aldılar onların da aynı. Hafif ses cikariyor mi sizinki
Evet hafif sesi var kaynananlarınkidemi sadece serinletiyor annemle biz aynı sempte oturuyoruz oninki soguk baya anlamış degilim
Evet kayinvalideminki de yalnızca serinletiyor buz gibi olmuyor oda. Belki daha büyüktür annenin kliması, hani 18 lik 24 Luk falan diyorlar ya
Yok aynı 12 lik bizede lg sogutma yönünden dha iyi dediler aldık ama bosch dha iyiymiş
1,476,220 soru
24,166,143 cevap
335,604 kullanıcı