Şu an parktayim ama kulağım iğreniyor bu gençlerden. Gerçekten ya var mı ağzı düzgün efendi efendi muhabbet eden gençler. Gelecekten umutlu olmak istiyorum
Ay kizlarda ayni olmuş ,hic utanmiyolar bide anani skm vs hep boyleler
Neyle koyacaksa kızlar.
😂😂😂😂😂
Merve genç sadece erkek mi oluyor 😂😂 gençler derken bence bütün gençlerden bahsedilmiş
😂😂😂😂kafa karisikligi yasamisim sanirim
Böyleler gerçekten ağız alışkanlığıymış abla özür dileriz diyorlar birde bize 😁 bi keresinde sabahleyin çocuğumu parka götürdüm orda lise var çocuklarda gelmiş bide öğretmen abi gelmiş oda küçük çocuğunu sallıyor bu gençler küfürlü konuşuyor ben duymazdan geldim ama abi çok kızdı burda bayan var çocuklar var ayıp yahu yeter çıkın şu parktan ben öğretmenlerinizi hep tanıyorum arattırmayın bana dedi gençler özür diledi benden 😎
Maalesef yok bende az önce parktan geldim hepsi birbirinden beterler
Yeni yetme gençler ilk zamanlar küfürü bı şey zannedip kasıtlı bilerek küfür ediyorlar ilerleyen zamanda ağız o kadar alışıyor ki besmele çekmezler ama ister istemez farkında olmadan koyup dururlar 😃😃 herkesin vardır laf arasında sık kullandığı kelimeler o da o öyle olmuş gençlere maalesef
Bizim komşu çocukları var.daha ortaokul öğrencisi.
Hayatımda duymadığım küfürleri o çocukta duydum.sayesinde kelime darağacım gelişti.
Birde sadece çocuklar ve gençker etmiyor,kaxık kadar adamlarda ediypr.hepsinin ağzına kürekle vurasım geliyor
Sorma ya ya uyaririm yada uzaklaşırım küçüklerin bile ağzında var
Bana da denk geldi kovdum parktan
Bir kişi yükseldi eşim jandarma dedim şimdi toplarım jandarmayı buraya verirsin onlara cevap ☺️
çok fazla ya neler neler var.
özellikle cinsiyetçi küfürlerden iğreniyorum. hepsi kötü, hepsi leş ama kadın bedenini katarak yaptıkları ayrı bir iğrenç.
Sırf bu sebeplerden evi köyde tuttuk. Ve o şekilde olduğunu bildiğim mahalleye bile gitmiyorum. Tabi herkesin böyle bir şansı yok farkındayım.
Sizin olsa liseli gençler söylüyormuş gene bizim burda ilkokul çocuklarının ağzında. Anasının babasının umrunda bile değil
Gençler söylediğiniz kelimeler ağzınıza yakışmıyor, biraz dikkatli konuşun diyip uyaracaksın. Yani ben öyle yapıyorum,tamam abla afedersin diyorlar dikkat ediyorlar.
Bende nefret ediyorum o küfürden geçen balkonda mangal yapıyordum. Sesleri geliyordu ananın şeyini şey edeyim diye. Eşime baktım gençler ne kadarda ahlaksız olmuş dedim soylendim onlar ediyo ben utanıyorum yemin ederim
Eden zaten terbiyesiz de küfürü yiyen kişi de hiç zoruna gitmiyor. Senin anana küfür ediyorlar utanmasa bir de teşekkür edecek. Hiç gurur onur diye bir şey yok bu tarz gençlerde.
İşte o günkü gencte küfür yedi güldü eşimde dedi birde gülüyor bu nesil arkadaşlik çok farklı bizim zamanımızda olsa karşımızdakini linç ederdik. Bunlar ana avrat sövüp gülüyorlar
Bugün balkonumun önünde 6 yaşlarında bi kaç çocuk kavga ederken biri abim senin avradını s.iker dedi
Aaaaa ne diyosun sen temiz konuş dedim 😂 abla durmuyolar dedi
Gençler yine iyi, küçücük veletlere şahit oldum geçen
Evet maalesef kız erkek hepsi öyleler. Bisiklet parkuru var oğlumu oraya götürmüştüm sahilde ordaki çocuklardan el hareketi bir de o kullandığınız kötü kelimeleri duydu onu unutturmak için ne kadar uğraştık, dil döktük. O kadar üzüldüm ki benim çocuğum da mı büyüyünce böyle olacak dedim ya arkadaş çevresi çok önemli ve tehlikeli .
Yaşadığım şehirde bir tane düzgün konuşan insan yok ya hele eşimin tarafı yanında kim var umursamadan direk öyle konuşuyorlar çok şükür eşim onlara çekmemiş nefret eder çocukların ve kadınların yanında küfürlü konuşulmasindan
Kızı erkeği farketmiyor. Hepsinin ağzında edepsizlik.
Cinsiyet belirtmedim gençler dedim :)
Belirttiğini düşünmedim zaten. Ben belirttim. Kızların da erkeklerden farkı kalmadı edepsizlikte onu demek istiyorum ü
Ahir zaman malesef Rabbim çocuklarımızı muhafaza eylesin 🌸🤲🏽
Amin.
Küfür ve ağzı bozukluğu marifet zannediyorlar . ve ardındaki neslede çok kötü örnek oluyorlar.
1,471,110 soru
24,094,156 cevap
331,958 kullanıcı