Selam kızlar hamileliğimin 19. Haftasını bitiricem nasipse henüz hiç kilo almadım 58 ile başladım aynı şekilde devam ediyor çok şükür bebeğin de durumu iyi sizde durumlar nasıl kaçar kilo aldınız
19 haftaya 10 kilo almıştım😄😄
Doğumdan sonra rahatça verdin mi aşkım geri
Ben aslında hiç almayayım falan demedim ama neden bilmiyorum hiç almadım bebeğim on gün önden gidiyor doktorumun dediğine göre
Vitaminli şeyler yedim. Bolca yedim evet. İlk hamileliğimde 9 aya eski kiloma dönmüştüm. Emzirmek bol kalori yakar evet. Beraberinde vucudum çabuk toparlasın diye korse takdım. Bebeğim ek gıdaya 4 ayında az az basladık. 7ayında hersey yiyordu. O zaman hafif diyetde yapdım.
İikinci hamileliğim. 22 haftadayım. Önce az beslensemde tansiyon düşünce normal beslenmeye basladım
3 kilo aldim, bundan sonra ama.istahim cok açıldı, kilo almak istemiyorum bende :)
Al benden de o kadar almak mesele değil ama vermek çok zor olduğu için doğum sonrası da psikolojik olarak yıpranmak istemiyorum kilo konusunda inşallah en az kiloyla sağlıklı şekilde doğum yaparız
Amin amin aminnn
20 haftalık hamileyim 5 kilo aldım ne kadar az alsam o kadar iyi diyorum ama şu sıralar iştahım çok açıldı
Doğuma kadar 20.kilo aldım vermesi çok kolay oldu tekrar 58 kilo oldum 1.5 ay içinde verdim tüm kilolarımı
1,468,441 soru
24,058,500 cevap
330,030 kullanıcı