Dün post açmıştım eşim arkadasina uyup bir kadını isletmis konuşmuş diye ayrıntıları yazacak gücüm yok bı düne bir de Fatmaaa2015 hesabına bakarsanız görursunuz
Kaç gündür aşırı kötü hissediyorum güvenim yerle bir oldu aşırı sarsıldım hiç beklemediğim şeyleri yaşadım kalbim ağrıyor hemde çok fazla kendime gelemiyorum yiyemiyorum içemiyorum elim kolum kalkmıyor
Çoğunuz aldatmış dedi ben kabul edemiyorum o da yeminler ediyor bir oyundu diye
Herşeyin en doğrusunu Allah bilir ya inşallah o da karşıma çıkarir öyle bişey varsa
Ama ben boşanmak istemiyorum boşanacak gücüm yok gurursuzluk da değil hem çok seviyorum hem yıllarım emeklerim çok hem de iki çocuğum var çocuklarım babalarına bakarken gözlerinin içi gülüyor
Biliyorum bunu herkes sindiremez belki
ki bende sindiremiyorum sürekli kafamda dönüyor herşey
Sadece bu duygularla nasıl baş edicem bilmiyorum
Kendisi bana zamanla sana herşeyi unutturacam diyor affetmemi bekliyor ama ben şu kalbimin acısı hemen dinsin istiyorum konuyu kapatamıyorum
Kapanmadıkca da daha da sarpa sarıyor herşey
Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri oyun da olsa gerçekte olsa çok çok zormuş
Burda belki çoğunuz bosardim kendimi küçük düşürmezdim şöyle böyle yapardım diyebilir amenna herkesin bakış açısına saygım var
Ama insan
yıllarca sevgiyle büyüttüğü içine herseyleri sığdırdıgi ilişkisini bitiremiyormus en azından ben o kadar güçlü değilim yapamam ama susmak ta gücüme gidiyor çok karmaşık duygular içindeyim
Bu sadece bir dertleşme postuydu çünkü çevreme paylaşamayacak kadar hassas bir konu
En azından burda kimse kimseyi tanımıyor diye yazdım