+2 oy
626 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Dün post açmıştım eşim arkadasina uyup bir kadını isletmis konuşmuş diye ayrıntıları yazacak gücüm yok bı düne bir de Fatmaaa2015 hesabına bakarsanız görursunuz 

Kaç gündür aşırı kötü hissediyorum güvenim yerle bir oldu aşırı sarsıldım hiç beklemediğim şeyleri yaşadım kalbim ağrıyor hemde çok fazla kendime gelemiyorum yiyemiyorum içemiyorum elim kolum kalkmıyor

Çoğunuz aldatmış dedi ben kabul edemiyorum o da yeminler ediyor bir oyundu diye 

Herşeyin en doğrusunu Allah bilir ya inşallah o da karşıma çıkarir öyle bişey varsa 

Ama ben boşanmak istemiyorum boşanacak gücüm yok gurursuzluk da değil hem çok seviyorum hem yıllarım emeklerim çok hem de iki çocuğum var çocuklarım babalarına bakarken gözlerinin içi gülüyor 

Biliyorum bunu herkes sindiremez belki 

ki bende sindiremiyorum sürekli kafamda dönüyor herşey 

Sadece bu duygularla nasıl baş edicem bilmiyorum 

Kendisi bana zamanla sana herşeyi unutturacam diyor affetmemi bekliyor ama ben şu kalbimin acısı hemen dinsin istiyorum konuyu kapatamıyorum 

Kapanmadıkca da daha da sarpa sarıyor herşey 

Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri oyun da olsa gerçekte olsa çok çok zormuş 

Burda belki çoğunuz bosardim kendimi küçük düşürmezdim şöyle böyle yapardım diyebilir  amenna herkesin bakış açısına saygım var 

Ama insan

yıllarca sevgiyle büyüttüğü içine herseyleri sığdırdıgi ilişkisini bitiremiyormus en azından ben o kadar güçlü değilim yapamam ama susmak ta gücüme gidiyor çok karmaşık duygular içindeyim 

Bu sadece bir dertleşme postuydu çünkü çevreme paylaşamayacak kadar hassas bir konu 

En azından burda kimse kimseyi tanımıyor diye yazdım 

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından

En İyi Cevap

Birde eşimle aramızdaki ilişkiden bahsedecek olursam eğer birbirimizi çok seviyoruz tartışmalarimiz olur kusmelerimiz olur ama bana değer verdiğini ne desem elinden geldiğince yaptığını herseyini bize adamış olduğunu biliyorum yaşamadığı herşeyi bana çocuklarına yaşatıyor 

Bunları eşimi korumak için yazmıyorum kopuk bir ilişki olmadığini anlatmaya çalışıyorum sadece 

tarafından
+1

Canım allah yar ve yardımcınız olsun.

(361 puan) tarafından

allah yardimcin olsun. ya bi yandan haklisin. kesin aldatti diyemiyosun bi yandan da suphesi bile yetio. emin olma ihtimalin yokmu hic kadinla falan girusme durumu olurmuydu poatunu okumustum ama tam hatirlamiyorum. esin ve esininin arkadasim istedigi icin islettim istersen arayim soralim bakalim ne diyecek dedigi arkadaşimiydi patronumuydu ne iste o adam ikisde yalan soyluyor olabilir de olay kadinda biter . kadin kimle muhattap

oldugunu bilir sonucta biri birini isletecek islettirecek kadar kadar samimi olmussa kadin der senin esin ahmet ama ben mehmetle samimiyim falan diye. tam olayida net hatirlamiyorum gerci simdi bakcam binonceki postina . ama esin bozaci arkadasi siraci olabilir ama kadin isletilen kadin kilit nokta

tarafından

Kadına yazdım bir iki kez engelledi beni 

Olayda kısaca eşimin ustası bu kadınla görüşüyor sonra eşimle samimi olduğu için ona diyo ki birde sen yaz sana da bana yaklaştığı gibi yaklaşacak mi 

Eşimde yazıyor konuşmalar sürüyor böylece 

Ama eşim bana doğruları söylemek yerine olayı carpitiyor kadının ustasının eşi olduğunu ustasiyla alakalı şeyler sormak icin yazdığını söyledi 

Ben gerçekleri öğrendikten sonra herşeyi tek tek açıkladı paniklemedi gözünü kaçırmadı o yüzden bende oyun olduğunu düşünüyorum hâlâ 

Ama işte esimin bu işe baştan girişmesi bile çok büyük bir hata bana koyan da bu 

(361 puan) tarafından

okudum . hatirladim. simdi burda nuri amirin yazismalari esinin yazismalarindan önce ise gecmisi varsa nurinin. esin dogru diyor demekki.

cunku sen hic daha tel kurcalamadan esin sana zaten boyle boyle bir olay yasandi gorursen yanlis bisey sanma demis cicek aldigi gun. yazismalari sen sonra görmussun. esine pasta olayi ile gordugunu hesabini sormussun. esinde nuri amirin daha once konustuguydu ben bununla ilerleticem

bi sen de ekle bakalim saglam pabucmu degilmi teat edelim demis esine kadindan icin.

yani nuri esinden once kadinla az cok konusuyormus ozaman.

kadinla gôrusmen lazim kadin diyecekki

1.  ben nuri ile biseyler yasiyorum senin esin bana nerden estiyse yazmis kimsin diye bile sordum senin esini tanimam etmem diyecek.

yada 

2. senin esin beni ekledi bana yavşadi ben nuri muri tanimam bilmem durdukyere senin esinle takiplesmeye yazismaya basladik diyecek.

ilk secenekde esin dogru dio demekki nuri amir gercekten islettirmis kadini.ama ikinci secenekde esin capkinlik yapmaya calismis heycan aramis ama cenesini de tutamamis sana belli etmis vivek aldigi zaman yakalanma korkusu panik yaptirmis itiraf etmis. sen yazismalari gorunce de  nuri amir yalanini uydurmus demektir bence.

yada esin nuri amirin kadinla olan ilk irtibat zamanlarini sana ispatlamali. nezamandir konusuyorlar gercekden nuri esinden once mi eklemis kadini nuri ilerletecekse kadinla esinden once bi gecmis mubanbeti olmali kadinla

tarafından

Şimdi kadına dediğim gibi ulaşmaya çalıştım engelledi bu Nuri dediğiminde başka bir hesabı daha var böyle şeyler için kullanıyomus eşimin takip ettiği hesabı haric eşini aldatan adinin teki o da bu adamın böyle olaylarını eşim zaten bana anlatıyordu yani yeni bişey değil adamı da biliyorum bu

Kadında muhtemelen ona ayrı buna ayrı yazmış hatta eşim diyo ki kardeşlerin istek atsın onlara da bu şekilde yaklaşır o kadar emin dediğinden 

Ya bana olay patlak verdiğinde direk telefonu çıkardı dedi Nuri yi arim kadını naptın diyim eğer derse memet ne kadını gel yüzume tükür dedi o kadar emin söyledi ki hatta dedi ekran alıp attım kendisine herşey var arim göstersin atsin dedi ben deli gibi üstüne düşmedim çünkü çok emindi kendinden 

(361 puan) tarafından

ozaman madem bosanmayacaksin cunku ne oldugundan emin degilsin. bu surecte sineye cekeceksin. ama ben olsam esime inandigimi  soyleyip dusunsem bile yuzde yuz emin olmaya calisirim. dedigi gibi  kardesine olmasada baskasina falan eklet kadin yazissin basklaariyla. ama bu kadinin kaşa.r oldugunu ispatlar sadece . esimin gercekten arkadasinistio diye iyi niyetlemi yazdi yoksa kendisi heyecean aradida boyle bir ise giristi seytan durttu kadinla konustumu diye emin olmam gerekir benim. 

tarafından

Şunu düşünüyorum kadını nerden bulacak hemen eklicek sonra biraz konuştuktan sonra engellicek ilerletmiyor çünkü konuyu bir iki şey söyleyip engellemiş bunlar arkadaşı yap dedi diye yaptığını gösteriyor yani bana öyle geliyor 

-Reklam-
+9 oy
(8,272 puan) tarafından

Aldatmış aldatmamış, bu önemli değil senin için belli ki. O yüzden bu konuda yorum yapmak bizim haddimize değil. Çözüm odaklı düşünmek yaklaşmak istiyorsun, Bence bir uzman desteği al. Birlikte aile terapisine gidin. Sen tek başına yaşamadın ki tek başına üstesinden gelesin. Başka türlü unutman zor canım. Allah yardımcın olsun 

(457 puan) tarafından

Bence de en mantıklısı bu olur

tarafından

Tabi ki önemli insan böyle biseyi nasıl göz ardı edebilir ki 

Ben esimin tavırlarına sözlerine hareketlerine bakarak gerçekten bir oyun yaptığını düşünüyorum beynim böyle diyor kalbim de kabul ediyor belki de bilemem 

Bana diyo sana yardımcı olmama izin ver biraz zaman tanı bekle gör diye ama ben bekleyemiyorum

(8,272 puan) tarafından

Önemli değil dediğim, aldatmış olsa bile boşanma gibi bir düşüncen yok. Yoksa tabiki her kadın için çok zor

Eşini sen tanırsın. Gerçekten sana iyi geleceğini, unutturacağını düşünüyorsan bırak düzeltsin. Yapamıyorsa dediğim gibi destek almak en iyisi 

tarafından

Zamana bırakmak en doğrusu galiba  ona  beni onarmak toparlamak bana da sabırla  beklemek düşüyor anladığım kadarıyla 

(8,272 puan) tarafından

Aynen öyle. Hayırlısı olsun hakkınızda 

+4 oy
(290 puan) tarafından

Sen dünkü ve ondan önceki postunda eşine inandigini söylemiştin daha hala neden kurcaliyorsun anlamadım.2 dir böyle post açtığına göre demek ki eşine inanıp güvenmiyorsun ya şahıslarla yüzleş yada konuyu kapat yipratirsin kendini evliligini 

tarafından

Evet hala öyle düşünüyorum ama o yaşadığım travmayı atlatamıyorum mesele bu zaten oyunda olsa böyle bişeye kalkışması koydu bana 

(290 puan) tarafından

Bence ismi geçen kişilerle yüzleşin ve eşinizle güzel bir kavga edin yani içinde kopan fırtına dan nasibini alsin yoksa için soğumaz gibi 

+3 oy
(1,993 puan) tarafından

Bence hiç kimse hiç bir şey için birbirini yargılamamalı Allah bu ya . Hayat neler getirir nereye sürükler bilmiyoruz . Allah sana kalbinle doğru yolu göstersin kardeşim 

tarafından

Amin inşallah 

+2 oy
(4,346 puan) tarafından

İlişki terapistine gidin . En azından biraz için rahatlar . Ama unutamazsın bu yapılanı. Şimdi daha taze biraz zaman geçsin gene unutmazsın ama alışırsın en azından. 

tarafından

Umarım öyle olur 

+2 oy
(457 puan) tarafından

Başkalarının fikirlerini hiç düşünme. Her acının geçmesi için zamana ihtiyacı vardır birden geçmeyeceğini sabretmen gerektiğine kendini alıştır ki kendini yiyip bitirmeyesin. İnşallah senin bu sabrının mükâfatı olarak bir daha böyle bir şey yaşamazsınız. Aileni tutmaya çalışman çok güçlü bir davranış eşin de anlattığın gibiyse karşılığını verecektir. Yine de çift terapisine gitmeyi ihmal etmeyin bence. Senin olduğu kadar eşinin de doğru kararlar verebilmesi için ihtiyacı var yani böyle bir şeyi düşünmeden yaptığı için. Bazen insanın aklı başında olmuyor cidden zaten hatalar da böyle yapılıyor. Bu yaptığı da bir hata o da farkında olsun sen de zamana ihtiyacın olduğunu ona da söyle içine atma hemen affetmek zorunda değilsin. İnşallah her şey daha güzel olur geçmez denilen her acı geçer❣️

tarafından

İnşallah çok teşekkür ederim ❤️

+2 oy
(473 puan) tarafından

Çok fazla kendini yıpratma evliliğini en iyi sen biliyorsun ve biz kadınlar olarak da kolay kolay bitirmeyi göze alamıyorum bence başa gelmeden yerinde olsam diye yorum yapmak bence kolay ve inanıyorum ki başımıza geldiğinde biz de aynı şekilde donup kalabiliriz çünkü insan dışarıdan yorum yapmayı kolay zannediyor ama başına geldiğinde gerçekten çok farklı bir tavır alıyor Allah yar ve yardımcın olsun

tarafından

Teşekkür ederim gerçekten öyle dışardan bakınca herşey çok kolay geliyor insana ta ki başına gelene kadar bunu herşey için söylüyorum tek bu konuda değil 

Başına gelince tüm şartlar değişiyor çünkü 

(473 puan) tarafından

Ben hicbir  bir kadının gurursuz  cesaretsiz olduğunu düşünmüyorum ama dediğin gibi başıma gelmeden yorum yapmak kolay o yüzden seni yargılayamam ya çok üzücü aslında hepimizin rest çekip hayatımıza yeniden yön vermemiz lazım ama kimse kabul etmese de toplumda birçok kadın bu şekilde ikinci bir şans vererek evlenene devam ediyor ya herkes ikinci bir şansı hak eder eşinin en iyi sen tanırsın bir daha yapmayacağına veya yapmadığına inanıyorsan Allah yuvana sakinlik versin inşallah

tarafından

Saol canm inşallah 

+2 oy
(3,749 puan) tarafından

Ben evliliğimi bitirmedim. Ama kalbimde aff edemedim. Ona dedim ki, olur yyine barışırız, yine konuşur güleriz, hastalıkta sağlıkta yan yana oluruz, beraber yaşlanırız. Ama ben asla aff etmeyeceğim. Bu cümlemi i çoktan unutmuştur belki. Ama ben aff edemeyeceğim. 

Ha iyi baba iyi eş. 

+1 oy
(2,677 puan) tarafından

Kendine ve eşine zaman ver.eşinin yaptığı yanlıştı ve içinde şüphe bıraktı.buda öyle kolay kolay geçmez.herkesin yazdığı gibi destek alabilirsiniz.olayı burda anlattıkça her zaman 2 farklı görüş çıkacak ortaya.en iyisi sosyal hayattan uzaklaşıp biraz vakit geçirin.

tarafından

Teşekkür ederim 

+1 oy
(1,014 puan) tarafından

Evliliyini surdurmeye devam edeceksen kimse birsey diyemez zaten senin hayatin senin kararin.Zamana burak bu yasadigini hic bir zaman unutmayacaksin belki yillar gecsede yine yuzune soyleyeceksin amma zamanla hersey yoluna girir.Hemen aff etmek zorunda deyilsin soguk yap burnu surtsun pisman olsun,seni kayb etme korkusu olsun.Zaten zamanla kendini aff etdirir

(1,014 puan) tarafından

O kadarda ola bilir nede olsa dillerimiz ayri😀.Bence anlayisla karsilamalilar

(1,401 puan) tarafından

Hahaha canım sana denk gelmemiş olabilir burda  var ölüyor olsan yazım yanlışına kafayı takan☺️

(1,014 puan) tarafından

Yazim yanlisimin nedeni ben Azerbaycanliyim.Denk geldi gecen gunlerde basqa birinin postunda yanlis tutmaktan okuyamamis arkadas.Oda Azeribaycanliydi bence bunu dert etmemeliler 

(1,401 puan) tarafından

Hepimiz kardeşiz ☺️bende takılmam böyle seylere

(1,014 puan) tarafından

Tesekur ederim❤️

+1 oy
(24,842 puan) tarafından

Ne diyim Allah hanene huzur aranıza sevgi saygı versin canım dua et herşey güzel olsun namaz kıl gönül yükün hafiflesin inşallah ♥️

+1 oy
(15,656 puan) tarafından

Başkası için de yapmış olsa bir kadın için eşinin başka kadınla ne olursa olsun yazışmasını görmesi yıkıcı bir durum 

Sana hangisi ağır basıyorsa o yolda devam et Eşine inanmak geliyorsa içinden fazla kurcalama kendini de yorma 

+1 oy
(1,401 puan) tarafından

Eşine inan bence konuşmalarda cinsellik yok kadın yüz vermemiş eşin engellemiş belliki o adam şunu yaz bunu yaz demiş eşinde yazmiş  sonrda kadın rahatsız etmesin diye engellemiş eşin hatasını anlamıştır üsteleme eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsın

+1 oy
(7,804 puan) tarafından

Bence sen eşine İnan ve unutmaya çalış. Ayrılamam diyorsun zaten ayrılmak için de elinde kesin net kanıtın da yok . 

Yazışmalar çok ta samimi ve İki sevgilinin yazışmaları gibi değil

+1 oy
(331 puan) tarafından

Telefon dökümüne bak her gün şifrelerini al iş yerinde böyle tipler varsa işini değiştirsin bugün biter yarın başkası çıkar.isterssn kadının numarasını ver dagitalim eşin hattını değiştirsin bir sürü yöntem var.asiri dusunceliysen ** yerine koy bir süre.ya bosan ya süründür.yemek yapma bulaşık çamaşır yıkama evi *** götürsün azıcık kendisi yapsın görsün asıl ilgilenmesi gereken yeri.bu erkekler de hayatları huzur içindeyken essek oluyorlar 

(331 puan) tarafından

Ne iş olursa olsun parmakların mesaj yazarken yerinde durmuyorya aynı şekilde bulaşık çamaşır ev işi de yapsın de.

(331 puan) tarafından

Bir yerden sonra bizim kadın olduğumuzu bizimde aynı şeyleri yapmak yerine karakterli sağlam durdurugumuzu unutuyorlar hizmetçi yada anneleri sanıyorlar galiba.arada onun da el adamı olduğunu hatirlat bence.dunya kadın ve erkek dolu.kendisi senin için ne fedakarlık yapıyormuş.ne emek veriyormuş.

0 oy
(205 puan) tarafından

Önceki postlarını okudum eşin sucsuz gibime geldi yani kadını işletmişler bu bir gercek eşin bu oyuna alet olmasa iyiymiş en azıdan bir daha böyle bi hataya düşmemesi icin süründür yüz verme ama kendini yiyipte bitirme .şu izlemini ver tamam sana inanıyorum ama bu bi aldatma olsaydı bu evililik kesinlikle biterdi izlemini ver adam sanmasın ha ben aldatsamda beni bırakıp gitmez diye düsünmesin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,095 göst.
1 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 207 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 88 göst.
23 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,040 soru

24,093,390 cevap

331,902 kullanıcı

...