0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (1,723 puan) tarafından

Açık sözlülük adı altında her söyleneni sineye çeker misiniz  özellikle de ne konu da olursa olsun eltinizin NATO kafa NATO mermer demesini kabul eder misiniz mesela kaba kaba konuşup eleştiriler ben açık sozluyum herkese böyleyim deyip susar misiniz 

5 Cevaplar

+1 oy
(260 puan) tarafından

Yanı acıksozluluk başka patavatsızlık başka 

Ona göre biri bna acık sozlulukle yanlışımı görse anlatsa eyvallah derim ama patavatsızca konuşursa işler degişir

-Reklam-
+1 oy
(8,367 puan) tarafından

Açık sözlü ve patavatsızlık arasında çok ince bir çizgi vardır. Patavatsızlığı hiç ama hiç kabul edemem. Bu üslubda patavatsızlık açık sözlülük falan değil 

0 oy
(601 puan) tarafından

Ayy biri de bana dost acı söyler diyerek beni eleştirmeye çalışıyordu sürekli, hayatımdan çıkardım rahatladım. Patavatsızlığı böyle şeyler söyleyerek normalleştirmeye çalışıyorlar

0 oy
(24,491 puan) tarafından

Sen açık sözlü falan değilsin patavatsızsın ama kimse açık sözlü olup bunu yüzüne söylemediği için farkında değilsin derdim 🙈😂

Gerisini o düşünsün 

(1,723 puan) tarafından

Hamile olunca söylenilmiyor bacimsu

(24,491 puan) tarafından

Söylenir valla neden söylenmesin hamilelik hastalık değil. Abimin kullandığı çok sevdiğim bir laf var ` istediğini söyleyen istemediğini işitir` diye o birine NATO kafa NATO mermer diyecek ki bu anlayışın kit anlama problemin var demek en kaba hali ile sonra da ben açık sözlüyüm diyecek ben de onu alttan alacağım. Kimsenin şımarıklığını alttan almam patavatsızsın dedim diye çocuğu düşürecek değil sonuçta 😅😅

0 oy
(1,981 puan) tarafından

Öylelerine “Hayır sen açık sözlü değil, her şeyin her yerde söylenmemesi gerektiğini bilmeyen bir patavatsızsın.” Deyin, susturun.

Hala daha konuşursa da “Üstüne bir de fikri sorulmadan konuşuyor ve laftan da anlamıyorsun, insanlar seninle aynı şekilde düşünmek zorunda değil. Fikirlerini kendine sakla, ihtiyacımız olsaydı sorardık.” Deyin.

Bir kere bu şekilde konuştuktan sonra size patavatsız damgası vurmak isteyecekler, gülerek “Yok canım senin sözlükte buna açık sözlülük deniyor.” De geç. Bazen insanlarla kendilerine göre konuşmak gerekiyor. 

(1,723 puan) tarafından

Yok ya ben öbür dunyami düşünüyorum herkes bu dünyada yaptığının cezasını öbür dünya da çeker deyip Allah'a bırakıyorum 

(1,981 puan) tarafından

İyi de senin canın da sana emanet değil mi? Kalp kırmadan ifade ettikten sonra ne gibi bir beis olabilir? 

İlgili sorular

+1 oy
47 cevap 1,749 göst.
0 oy
9 cevap 260 göst.
5 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Herseyhayallebaslar (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Deriniko (56 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 641 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,213 soru

24,180,268 cevap

336,292 kullanıcı

...